محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828990491
متن نامه مشایی به خاتمی؛ مردم احمدینژاد را نه مظهر اصولگرایی بلکه اصلاحطلب میدانند!/بقایی جانشین مناسبی برای احمدینژاد است
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: متن نامه مشایی به خاتمی؛ مردم احمدینژاد را نه مظهر اصولگرایی بلکه اصلاحطلب میدانند!/بقایی جانشین مناسبی برای احمدینژاد است
مشایی در نامهای به سید محمد خاتمی نوشته است: هرچند که متاسفانه بخشی از برادران و خواهران اصولگرای ما، هرگز حاضر نشدند چشم بر این حقیقت بگشایند، مردم جناب آقای دکتر احمدینژاد را نه به عنوان مظهر اصولگرایی بلکه برای انجام تغییرات بیشتر و اعمال جدیتر اصلاحات موردنظر، مناسبتر تشخیص دادند. تحلیل اینجانب از آرای سال 88 این مساله را روشن میکند. تحلیل مذکور در دسترس علاقه مندان قرار دارد.
آفتابنیوز : اسفندیار رحیم مشایی به حجت الاسلام والمسلمین سید محمد خاتمی نامه نوشت.
به گزارش آفتابنیوز، متن کامل این نامه به شرح زیر است:
به نام خدای زیبا و مهربان
حجة الاسلام والمسلمین جناب آقای سید محمد خاتمی
ریاست محترم اسبق جمهوری اسلامی ایران
با سلام و احترام
در آستانه انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و در پی اعلام نامزدی برادر عزیزم جناب آقای حمید بقایی، برخی اظهارنظرها که بیشتر به واکنشی عجولانه شبیه بود، مرا بر آن داشت تا با تحریر این سطور، خاطر عالی را به نکاتی چند جلب نمایم و پیشاپیش از این تصدیع پوزش می خواهم.
اظهارنظرها که عمدتاً بر «برنتافتن» اعلام نامزدی ایشان معطوف بود موجب تعجب و ایضا ملال گردید؛ چه از سوی افرادی انجام شد که همگی از اهالی فن سیاست، دارای تحصیلات و مدارج عالیه دانشگاهی یا حوزوی، صاحب شان و جایگاه استادی و کرسی تدریس، صاحب نظر در تحلیل و تبیین شرایط و موصوف به راهبری فکری و شاید از همه مهم تر مدعی اصلاحات در حوزه های مختلف سیاسی، فرهنگی و ... بوده اند. اتخاذ مواضعی که در تعارض با روح و خلاف اصول اصلاحطلبی برآورد شده و می تواند به بروز دغدغههای جدی و احیاناً دلسردی جامعه علاقهمند به اصلاح امور بیانجامد.
همه ما از تمام سلیقه های فکری، زیر نگاه تیزبین مردمی که هر روز و بلکه هر ساعت بر آگاهی و هشیاری آنان افزوده می شود، در آزمون جدی قرار داریم که جز با ایمان حقیقی به آرمان ادعایی و صداقت در مواضع اعلامی، نمی توان از آن پیروز بیرون آمد و البته فراز و فرود در مقبولیت اجتماعی که در رقابت های انتخاباتی ظهور می کند، در این موضوع تاثیر چندانی ایجاد نمیکند.
آنچه معیار است انتظارات بر حق مردمی است که در تلاش برای تغییرات در راستای تحقق وضعیت مطلوب، از شعارها، مواضع، دیدگاه ها و برنامه های متناسب استقبال می کنند. از این رو می توان به روشنی تغییر در رویکرد مردم در گرایش به جریانات سیاسی را دلیل عدم اصالت ذاتی جریانات مذکور دانست و بر لزوم پایبندی آنها به معیار مورد اشاره تاکید کرد. لذا لازم می دانم مسئولیت عناصر موثر جناحهای سیاسی در پایبندی بر پیمانِ -ولو نانوشته- خود با آحاد جامعه در دفاع از اصول و ارزشهای آرمانی و «روشی» را یادآور شوم.
نزدیک بودن برخی از افراد مورد انتقاد به جنابعالی، البته به تنهایی نمیتواند دلیل آن باشد که شما را مسئول اظهارات آنان دانست و بر شما خرده گرفت. بنده نیز از نوشتن این نامه چنین مقصودی را دنبال نمیکنم و حتی از رنجش احتمالی نیز پوزش میخواهم. نیت حقیر پردهبرداری از مشکل جدی در جریانی است که ادعای راهبری اصلاحات را دارد و این کار را نه به عنوان یک اقدام سیاسی متعارف، بلکه از روی خیرخواهی و به خاطر اهمیت این جریان بزرگ و تاثیرگذار در آینده کشور و وضعیت جامعه انجام می دهم.
«شوخی شمردن»، «فاجعه دانستن»، «ناپاک خواندن» و از همه عجیبتر، القای ردصلاحیت قطعی نامزد رقیب آنهم به گونهای که میل و علاقه شدید به ردصلاحیت، آشکارا از آن استنباط شود، نه امری است که بتوان از آن گذشت و نه میتوان به هیچ روی با آن سر کرد. تحمل چنین مواضعی و سکوت در برابر آن، مخالف هر میثاق مدنی در هر جای جهان است. آیا آقایان ردصلاحیت را در حق رقیب روا و در حق خود جفا میپندارند؟!! یا اینکه در تایید صلاحیت نامزد خود به اطمینان رسیده اند؟!!
شاید وجود غفلت در برخی نیروهای سیاسی در ردههای پایینتر که معمولاً ناشی از غلیان هیجان است، مورد انتظار و درخور اغماض باشد، اما اینکه پرچمداران جریانی خود ناقض اصول مشی منتخب باشند، حتماً نه روا و حکماً که جفا است.
اینجانب قاطبه مردم را ملزم و پایبند به اصولی می دانم که اصلاحات را تضمین می کند. فلذا، اگر نقض کنندگان در غفلت باشند، هر آینه باید که زود هشیار شوند وگرنه از جریان تحولات شتابدار جامعه جا خواهند ماند و ممکن است فرصت جبران را نیز از دست بدهند. گروهی دیگر که بدون باور راستین به مواضع جبهه، می کوشند تا با «ویراژ سیاسی» پیشرو جلوه کنند، باید بدانند که ضریب هوشی ایرانیان قابل دور زدن نیست و نخبگان و فرهیختگان ایرانی در داخل و خارج از کشور از کلان شهرهای ایران و جهان تا دورافتادهترین روستاهای این سرزمین، مواضع همه را به دقت رصد می کنند.
مشکل جریانات سیاسی آن است که انتخاب مردم را به نام خود می نویسند و به آن «کما هو حقه» ارج نمی نهند. جبهه موسوم به اصلاحات باید به این حقیقت آشکار، به طور جدی اعتنا کرده و از آن غفلت نکند که در اقبال عمومی انتخاباتی، سهمِ گریز مردم از جبهه یا جناح مخالف، چه بسا بزرگتر از سهم ظرفیت های جبهه متبوع باشد.
این حقیر اصراری ندارم که نظرم نزد برادران و خواهران اصلاح طلبم بکلی مقبول افتد، اما یادآوری میکنم که غفلت از این مساله، آنچنان که در دو انتخابات سال های 84 و 88 اتفاق افتاد، برای آن جبهه و کل کشور از جهت هرز رفتن نیروها و ایجاد کششهای بازدارنده، خسارتبار بوده است. اصرار دارم سخنی را که درست پس از انتخابات سال 88 عرض کردم و انتشار یافت، با ایمان و باور راسختر عرض کنم که اقبال عمومی به آقای دکتر احمدینژاد در هر دو دوره مذکور، گرچه آشکارا کنار گذاشتن گزینه جبهه اصلاحات بود، اما این به معنای پذیرش مواضع جناح و جریان سنتی مقابل نبود.
مایلم با اصرار بر این حقیقت تاکید کنم که اکثریت قاطع مردم در این دو رویداد مهم، با نفی شرایط موجود و با رویکردی بسیار اصلاحطلبانه، از جناح موسوم به اصلاحات عبور کرده و با تایید فهم خویش در انتخابات 84 بر مطالبۀ اصلاحگرایانه خود در سال 88، پافشاری کردند.
هرچند که متاسفانه بخشی از برادران و خواهران اصولگرای ما، هرگز حاضر نشدند چشم بر این حقیقت بگشایند، مردم جناب آقای دکتر احمدینژاد را نه به عنوان مظهر اصولگرایی بلکه برای انجام تغییرات بیشتر و اعمال جدیتر اصلاحات موردنظر، مناسبتر تشخیص دادند. تحلیل اینجانب از آرای سال 88 این مساله را روشن میکند. تحلیل مذکور در دسترس علاقه مندان قرار دارد.
و اما سخن امروز این است که نباید شیرینی پیروزی قاطع اصلاحطلبان در انتخابات مجلس سال گذشته در تهران، آنان را از درک سهم رای منفی مردم به جناح مقابل (که با نهایت تاسف از گذشته تا امروز به طور پیوسته رو به افزایش بوده است) غافل کند. حقیر نیز با بسیاری از تحلیلگران سیاسی موافقم که عدم شرکت جناب آقای دکتر احمدینژاد به عنوان نامزد در انتخابات آتی ریاست جمهوری، به جای آنکه فرصتی برای نامزد نهایی اصولگرایان بسازد، موقعیت ویژهای را برای اصلاح طلبان فراهم میکرده است و از این جهت شاید بتوان عدم رضایتِ بخشی از نیروهای اصلاحطلب از نامزدی جناب آقای بقایی که میتواند از نظر عموم، از جنس جناب آقای احمدینژاد و جانشینی مناسب برای ایشان فهمیده شود را درک کرد.
با آزمون بزرگ خواندن این صحنه و درخواست پایبندی همه جریانات سیاسی به اصول رقابت سالم که خود از مطالبات اصلی مردم است، مایلم بر مسئولیت خطیر همگان در احترام به درک و شعور بالای اقشار مختلف جامعه و به ویژه دختران و پسران جوانِ نوگرا در سراسر کشور تاکید میکنم. این یک تکلیف بزرگ فراگیر است و خالی کردن شانه از آن، مسئولیت بزرگی در آینده نزدیک بهمراه خواهد داشت.
در این میان بدون هرگونه تعریضی نسبت به دوستانی که در این نوشتار از آنها انتقاد شده است، به عنوان یک بحث کلی عرض می کنم که باید حساب نیروهای مخلص و فداکار از هر جناح و سلیقه سیاسی را از گروهی «کاسب سیاسی» که به هواداران جریان خود به چشم «مشتری» می نگرند جدا کرد.
نگرانی آنان از جابجایی طرفداران قابل درک است. در طرح کلی، کاسب سیاسی و کاسب اقتصادی در دستگاه قدرت و حاکمیت، در یک معادله پویا و فعال «جایگزین پذیر»اند. باید توجه داشت که اشرافیگری فقط جنبه اقتصادی ندارد و باید آن را در کنار «اشرافی گری سیاسی» دید و تحلیل کرد. پدیده اخیر که تاکنون کمتر و یا شاید هرگز مورد توجه و مداقه قرار نگرفته است، خطری است که ما مدعیان ساده زیستی را نیز به طور جدی تهدید می کند. لذاست که در بیان معیار ساده زیستی برای مسئولان اجرایی و حکومتی، علاوه بر ساده زیستی اقتصادی، باید ساده زیستی سیاسی آنان را نیز مورد توجه و بررسی قرار داد.
و اما جان کلام!
سخن به درازا کشیده، لکن تیزبینی جنابعالی مرا از تفصیل بینیاز میکند که اگر در امتحان مسئولیتپذیری نسبت به جامعه، بر خود سخت نگیریم و بر سادهزیستی سیاسی اصرار نورزیم، در این صورت امر مشتبه شده و از «آشتی ملی»، توافق قدرتمداران جناحها و نشست مشترک آنان به عنوان صاحبان انقلاب بر سر «سفره» اراده میشود. در این صورت معادله حاکمیت از تنها متغیر اصیل و حقیقی یعنی مردم، مستقل میشود. در این حال کاسبان سیاسی و اقتصادی جدید در سایه توجهات اشراف اقتصادی و سیاسی بر اریکه قدرت تکیه زده، «جوله» خواهند داد و یا «السابقون السابقون» روال موجود را برای خود «فضل خدا» خوانده و منوال را دوام دهند...
در پایان یادی میکنم از پیر طریق انقلاب که هرگز رشتۀ محبت و عنایتش از مردم نگسست که میفرمود چنین وضعیاتی دیر نخواهد پایید و اگر بموقع هشیار نشویم، در خزانۀ خدا یوم الله بسیار است.
سخنی بود از برادری کوچکتر به برادری بزرگتر که امید است شرط ادب بجا آورده و از حریم حرمت فرا نرفته باشد.
نیک معلوم است که: درد دل را لاجرم پاسخ نباشد، هرچند هرچه از دوست رسد نیکوست.
با تقدیم بهترین احترامات و با تبریک نوروز سراسر نورِ باستانی!
لطفاً تبریکات صمیمانه اینجانب را به خانواده ارجمند ابلاغ فرمائید.
اسفندیار رحیم مشائی
23/12/1395
منبع: دولت بهار
۲۳ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]
صفحات پیشنهادی
خیرخواهانه به قالیباف گفتیم از مردم عذرخواهی کند اما امتناع کرد/ انتظار دارند تقدیرنامه برایشان بفرستیم
فاطمه سعیدی خیرخواهانه به قالیباف گفتیم از مردم عذرخواهی کند اما امتناع کرد انتظار دارند تقدیرنامه برایشان بفرستیم نماینده مردم تهران با بیان اینکه از شهردار تهران خواسته شده بود از مردم عذرخواهی کند اما او از این کار امتناع کرد گفت آقایان انتظار دارند برایشان تقدیرنامه بفرستیخیرخواهانه به قالیباف گفتیم از مردم عذرخواهی کند اما امتناع کرد/ انتظار دارند تقدیرنامه برایشان بفرستیم - پایگ
نماینده مردم تهران با بیان اینکه از شهردار تهران خواسته شده بود از مردم عذرخواهی کند اما او از این کار امتناع کرد گفت آقایان انتظار دارند برایشان تقدیرنامه بفرستیم فاطمه سعیدی با اشاره به حضور امروز شهردار در مجلس گفت هنگام خروج ایشان از مجلس بارها خیرخواهانه به ایشان گفتیم امشایی:راه رییس دولت نهم و دهم را ادامه میدهیم/بقایی سند پاکی احمدینژاد است/دلیلی برای رد صلاحیت او وجود ندار
مشایی راه رییس دولت نهم و دهم را ادامه میدهیم بقایی سند پاکی احمدینژاد است دلیلی برای رد صلاحیت او وجود ندارد رییس دفتر احمدینژاد گفت احمدینژاد برای حمایت از افراد محدودیت دارد افراد منعی ندارند که بگویند ایشان را دوست داریم و از ایشان دست نمیکشیم روز نو رییس دفتر احمدیمشایی: آمدهام که فریاد بزنم بقایی، احمدینژاد است/دلیلی برای ردصلاحیتش نیست/او سند پاکی احمدینژاد است/رقیبی
مشایی آمدهام که فریاد بزنم بقایی احمدینژاد است دلیلی برای ردصلاحیتش نیست او سند پاکی احمدینژاد است رقیبی ندارد اگر ردصلاحیت شود وضعیت خطرناکی شکل میگیرد روحانی رای ندارد محبوبیت احمدینژاد بیشتر است درباره ولایت فقیه خواهم گفت رییس دفتر احمدینژاد گفت احمدینژاد برای حمایتمشایی هم به میدان آمد؛ راه احمدینژاد را ادامه میدهیم/بقایی سند پاکی احمدینژاد است/دلیلی برای رد صلاحیت او و
مشایی هم به میدان آمد راه احمدینژاد را ادامه میدهیم بقایی سند پاکی احمدینژاد است دلیلی برای رد صلاحیت او وجود ندارد رییس دفتر احمدینژاد گفت احمدینژاد برای حمایت از افراد محدودیت دارد افراد منعی ندارند که بگویند ایشان را دوست داریم و از ایشان دست نمیکشیم آفتابنیوز اساز نامهنگاری به ترامپ تا تهدید مشایی برای تایید صلاحیت بقایی
گردوخاک احمدی نژادیها برای دیده شدن از نامهنگاری به ترامپ تا تهدید مشایی برای تایید صلاحیت بقایی کدخدایی شورای نگهبان تحت تاثیر این حرفها قرار نمیگیرد روز نو کدخدایی در گفتوگو با امید ایرانیان شورای نگهبان تحت تاثیر این حرفها قرار نمیگیرد به گزارش روز نو روزاظهارات بقایی، مشایی و احمدینژاد قبل از درختکاری+فیلم و تصاویر
اظهارات بقایی مشایی و احمدینژاد قبل از درختکاری فیلم و تصاویر مراسم روز درختکاری با حضور محمود احمدی نژاد اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی مشترکا برگزار شد آفتابنیوز در این برنامه احمدینژاد در کنار دو مشایی و بقایی نهالی سه شاخه را کاشتند گفتنی است که بقایی نامزد انتخابمشایی، بقایی و بازی احمدینژاد
مشایی بقایی و بازی احمدینژاد آفتابنیوز روزنامه 19 دی در سرمقاله اش نوشت احمدینژاد به خوبی میداند بقایی درحد و قواره رئیس جمهور شدن نیست او پیجوی کینههای خود است این بار او با بقایی قصد روحانی را کرده است باید دید ناظران انتخابات با اهداف و مقاصد احمدینژاد چگونه برختصاویر: کاشت نهال متفاوت توسط احمدینژاد، بقایی و مشایی
تصاویر کاشت نهال متفاوت توسط احمدینژاد بقایی و مشایی مراسم روز درختکاری با حضور محمود احمدی نژاد اسفندیار رحیم مشایی و حمید بقایی مشترکا برگزار شد در این برنامه رییس جمهور سابق در کنار دو یارش که مشهور به سران جریان انحرافی هستند نهالی سه شاخه را کاشتند تصاویر منتشر شده نشبقایی؛ یعنی احمدینژاد و مشایی /فرمانده عملیات انتخاباتی جریان احمدینژاد آفتابی شد /بازی با یک مهره سوخته
بقایی یعنی احمدینژاد و مشایی فرمانده عملیات انتخاباتی جریان احمدینژاد آفتابی شد بازی با یک مهره سوخته احمدی نژاد حتی بعد از ردصلاحیت مشایی تمام تلاش خود را انجام داد او را از سد شورای نگهبان عبور دهد سد شورای نگهبان به حدی قدرتمند بود که احمدی نژاد نتوانست از آن عبور کند تا-
گوناگون
پربازدیدترینها