تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام حسن عسکری (ع):دو خصلت است كه بالاتر از آنها چيزى نيست: ايمان به خدا و سود رساندن به برادران.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817502571




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مرتضی حیدری مجری احتمالی مناظره‌های انتخاباتی


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: مرتضی حیدری مجری احتمالی مناظره‌های انتخاباتی
معاون سیما از مرتضی حیدری به عنوان مجری احتمالی مناظره‌های انتخاباتی یاد کرد و در عین حال درباره‌ی حساسیت این مناظره‌ها و تجربه‌های تلخی که تلویزیون در این زمینه با آن روبه‌رو بوده است، تاکید کرد که صداوسیما تجربه‌های لازم را در این زمینه به دست آورده و نباید مردم را تحریک کند.
آفتاب‌‌نیوز :

مرتضی میرباقری - معاون سیما - درگفت‌وگو با ایسنا درباره ساز و کار برنامه‌های مناظره و اینکه برای انتخاب مجری مناظره‌های انتخاباتی به چه نتیجه‌ای رسیده‌اید که حاشیه‌های احتمالی به حداقل برسد؟ توضیح داد: ما تجربه‌های لازم را به دست آورده‌ایم و خود نامزدها هم از عقلانیت لازم برخوردارند و وارد بازی جریان‌های سیاسی نمی‌شوند. ما نباید مردم را بی‌خود تحریک کنیم؛ چرا که باید گفت جایی که درست عمل نشد، حوادث سال ۸۸ بود که عواطف مردم مُنقلب شد و تقریباً می‌توان گفت از آنجا که کسی تاکنون با چنین اتفاقی روبرو نشده بود، آمادگی مواجهه با چنین مسائلی در بَعد از انتخابات وجود نداشت؛ به نوعی همه رودست خوردند، ولی اکنون همه به پختگی رسیده‌اند.

میرباقری درباره‌ مجری مناظره‌های انتخابات ریاست جمهوری، توضیح داد: مرتضی حیدری به عنوان یکی از کاندیداهای اجرا در مناظره‌ها مطرح است اما هنوز به تصمیم نهایی نرسیده‌ایم.

وی در واکنش به اینکه گفته می‌شود صداوسیما به صورت جناحی عمل می‌کند به ایسنا گفت: هیچ کس در مورد خود من به عنوان معاون سیما نمی‌تواند بگوید که جناحی عمل کرده‌ و زیر پرچم یک جناح خاص حرکت کرده‌ام. ما در صداوسیما هیچ جریانی را آنقدر صالح و بدون اشکال نمی‌دانیم که بخواهیم زیر پرچم آن جریان حرکت کنیم؛ بزرگترین پرچم برای ما، مقام معظم رهبری است.



معاون سیما همچنین با اشاره به سیاستگذاری سازمان صداوسیما در سال ۹۶ گفت: قرار است روی کیفی‌سازی آثار تمرکز بیشتری داشته باشیم.

میرباقری همچنین درباره‌ی سیاستگذاری سیما در سال جدید، اظهار کرد: ما در سال جدید سعی داریم تمامی ساختارها، حضور فعال در مناسبت‌ها داشته باشند؛ به طور مثال سریال‌های نمایشی در مناسبت‌ها حضور فعال‌تری دارند اما در حوزه مستندهای مناسبتی، پویانمایی و استندآپ، این حضور کمرنگ‌تر است. سیاست ما این است که ساختارسازی و برنامه‌ریزی لازم را داشته باشیم و نیروی انسانی خود را تشکیل دهیم تا به سمت کیفی‌سازی حرکت کنیم. راهبرد اساسی ما در سال ۹۶، کیفی‌تر کردن برنامه‌هاست؛ البته یک عقب‌ماندگی جدی در ساختار پویانمایی و سریال‌ها داشته‌ایم که امسال در حوزه سریال‌ها، این عقب‌ماندگی را جبران کردیم و امیدواریم در سال آینده در حوزه پویانمایی هم این رشد را داشته باشیم.

معاون سیما با اشاره به مخاطبان نوجوان صداوسیما گفت: از نظر مقطع سنی، گروه سنی خردسال، کودک و نوجوان برای ما جزو اولویت‌ها محسوب می‌شوند و با حساسیت بیشتری به ساخت برنامه برای آنها می‌پردازیم. پیش از این در شبکه‌های مختلف به صورت غیرتخصصی به این رده‌های سنی پرداخته می‌شد، ولی شبکه کودک و نوجوان و کانال امید به نسبت مأموریتی که دارند، به صورت تخصصی‌تر به این رده‌های سنی می‌پردازند..

میرباقری درباره سرنوشت مرکز گسترش فیلمنامه‌نویسی رسانه ملی نیز توضیح داد: ایجاد این مرکز از همان ابتدا اشتباه بود و بنا بر این بود که این مرکز روی فیلمنامه کار کند، اما اکنون آنها دست به ساخت سریال می‌زنند؛ بنابراین ورود به تولیدات نشان می‌دهد که ساز و کار این مرکز چندان دقیق نیست. بنابراین در سال ۱۳۹۷ مرکز گسترش فیلمنامه‌نویسی وجود نخواهد داشت و سریال‌های آن، به مرکز امور نمایشی سیما منتقل می‌شود و دیگر به عنوان یک مرکز موجودیت نخواهد داشت.



۱۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن