واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
تخریب و سیاه نمایی عملکرد دولت توسط خبرگزاری دولتي
روز نو : رويداد 24نوشت:تیتر یک خبرگزاری ایسنا از شب گذشته تا امروز صبح به خبری از محسن رضایی اختصاص داشت که در آن دولت را در خصوص برجام به شدت مورد انتقاد قرار داده بود.
شیوه اخیر این رسانه حامی دولت شائبه سیاسی کاری در روزهای منتهی به عمر دولت را به ذهن متبادر می کند که شایسته رسانه ای با سابقه و عملکرد کاری همچون ایسنا نیست.
این رفتار در حالی اتفاق می افتد که این روزها منتقدان دولت هر روز با شیوه ای جدید دولت را به نقد میکشند و در این رابطه نه خسته میشوند و نه بدون سوژه باقی میمانند زیرا کوچکترین مسئله را بدون آنکه به عواقب آن بیاندیشند برای بهرهبرداری سیاسی، برجسته میکنند.
البته نزدیک شدن به فضای انتخابات ریاست جمهوری هم به این مسئله دامن زده است و این طیف سیاسی برای دستیابی به اهداف تعیین شده خود که همان کسب مقام ریاست جمهوری در سال آینده است، حاضر هستند زیر میز بازی بزنند و اصول را نادیده بگیرند.
بنابراین هر روز از رسانهها و تریبونهای مختلف متعلق به تندروها و منتقدان دولت، مطرح میشود که دولت روحانی هیچ دستاورد قابل دفاعی نداشته و آنچه را که به دست آورده در بهبود شرایط بیتاثیر و «هیچ» بوده است.
اما موضوع تعجب برانگیز این است که در چنین شرایطی و درحالی که رسانههای اصولگرا با امکانات گسترده و فراوان خود چنین در تلاش و تکاپو برای بدون دستاورد نشان دادن دولت هستند، خبرگزاری ایسنا به عنوان یکی از رسانههای وابسته به دولت حرکتهای خود را همسو با اصولگرایان و منتقدان دولت برای سیاهنمایی بر علیه دولت تعریف می کند.
خبرگزاری ایسنا تیتر یک صفحه نخست خود را از ساعت 21:54 شب گذشته تا ساعت8:40 امروز صبح به خبری که مربوط بهمحسن رضایی می شود اختصاص داده بود که وی در همایش بصیرت طلاب و روحانیون حوزه علمیه استان قزوین به شدت برجام را تخریب کرده و مدعی شد: « بعد از برجام بانکهای بزرگ با ما وارد معامله نشدند.»
این خبرگزاری در حالی دست به این کار ناجوانمردانه زده که محسن رضایی از نامزدهای احتمالی جبهه مردمی نیروهای انقلاب برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده محسوب میشود و این روزها اظهارنظرات تبلیغاتی زیادی با چاشنی تخریب عملکرد دولت را مطرح میکند.
اختصاص دادن تریبون از سوی خبرگزاری ایسنا آن هم در صفحه نخست و در برجستهترین بخش آن که بسیار پر بیننده میباشد، برای اولین بار نیست که روی میدهد و تا حدودی شائبه سیاسی کاری هماهنگ شده بر علیه دولت را از سوی رسانه حامی او به وجود میآورد.
پوشش دادن اخبار متعلق به تمام احزاب و طیفهای سیاسی موجود در کشور روندی کاملا حرفهای در امور اطلاعرسانی است، اما در خبرگزاری که به نحوی از دولت ارتزاق میکند انتظار نمیرود که خلاف مسیر آن حرکت کند و در برجستهترین بخش خود نقد یکی از نامزدهای احتمالی ریاست جمهوری را قرار دهد.
از سوی دیگر نگاهی گذرا به صفحه مستند سرویس عکس این خبرگزاری حکایت از آن دارد که این خبرگزاری به اصطلاح حامی دولت مسیر تخریب و سیاه نمایی علیه دولت را در پیش گرفته است که پیش از این خبرگزاریهایی که از نهادهای خاص ارتزاق میکنند در همان مسیر قرار داشتهاند.
گزارشهایی تصویری این صفحه به حاشیه نشینیها در مناطق مختلف کشور اختصاص دارد که البته در جایی خود ضرورت دارد هر چه سریعتر نسبت به رفع مشکلات در آن مناطق اقدام شود. اما جا دارد همین خبرگزاری در کنار پرداختن به کمبودها و حاشیهنشینی در مناطقی همچون کرمان، سمنان، اهواز، همدان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و...، به دستاوردهای دولت در این مناطق طی نزدیک به چهار سال گذشته نیز بپردازد و بخشی از عملکرد و دستاوردهای دولت روحانی را در زمینه های رفع محرومیت و فقرزدایی به تصویر می گذاشت.
تا به امروز خبرگزاری ایسنا که از ابتدا نطفه آن خوب بسته شده بود و از رسانه های محبوب به شمار می رود از گزند ورود به باندبازیهای سیاسی و جناحی در امان بود و به همین دلیل تبدیل به یک خبرگزاری شریف و خوش نامی شده است. از این رو انتظار میرود که همان راهی را ادامه دهد که پیش از این مدیران شایسته و کاربلدی همچون فانح، نادعلی زاده و پورعلی پیموده بودند و تخریب و سیاه نمایی علیه دولت را واگذار کند به رسانههای زنجیرهای و افراطی که با پول مردم علیه خواستههای مردم عمل میکنند و اتفاقا کم هم نیستند.
بنابراین ضروری است آقای متقیان مدیر عامل فعلی این خبرگزاری که اتفاقا به لحاظ خط فکری و سیاسی با دولت کنونی همخوانی ندارد حداقل به حرمت امضایی که پای حکم مدیریتی او از طرف این دولت گذاشته شده است، تخریب دولت حسن روحانی را به زمانی دیگر و دورانی که دولتی همسو با او حاکم شد موکول کند.
تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۲:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]