واضح آرشیو وب فارسی:فرهنگ نیوز:
ورود دانشگاه مذاهب اسلامی به عرصه بینالملل رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی عنوان کرد: این دانشگاه میتواند در عرصه بینالمللی نمایانتر شود.
به گزارش فرهنگ نیوز ؛ محمدحسین مخبری رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی در اولین نشست این دانشگاه که ظهر امروز در دانشگاه مذاهب اسلامی برگزار شد، عنوان کرد: دانشگاه مذاهب اسلامی ویژگی خاص و منحصر به فردی دارد که قطعا با سایر دانشگاههای دیگر متفاوت است. این دانشگاه همیشه مورد توجه مقام معظم رهبری بوده است.
وی ادامه داد: بر اساس فلسفه پیدایش این دانشگاه آنچنان که در اسناد اسلامی به چشم میخورد، باید پشتوانه آکادمیک برای نظام اسلامی را فراهم کند و با ایجاد وحدت و پیروان مذاهب در میان شاخصهای علمی و پژوهشی باید تاثیرگذار باشد.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی بیان کرد: میتوان به این دانشگاه از دو جهت نگاه کرد؛ یک پاسخگویی به مسائل علمی و دیگری نگاه فکری و دینی به این دانشگاه.
وی کتاب و سنت را اساس و چارچوب این دانشگاه خواند و افزود: دانشگاه مذاهب با دانشگاههای کشور و حوزههای علمی ارتباط قابل توجهی دارد و دانشجویان ما هم از حوزههای علمی و هم از دانشگاههای کشور محسوب میشوند و در این دانشگاه ادامه تحصیل میدهند.
رئیس دانشگاه مذاهب تاکید کرد: یکی از خصایص این دانشگاه جنبه علمی و مدرن و آکادمیک بوده که از نظر دینی در سایه سنت قرار گرفته است.
مختاری اضافه کرد: تعبیر مقام معظم رهبری از این دانشگاه این است که دانشگاه مذاهب که یک پایگاه علمی و اسلامی است، میتواند در میان مذاهب اسلامی تاثیرگذار باشد.
وی بیان کرد: دانشگاه مذاهب در عرصه بینالمللی با تعامل باید باشد و در سراسر عالم با راهاندازی کرسیهای آزاد اندیشی در عرصه بینالمللی خود را در میان کشورهای جهان نشان دهد و با برگزاری برنامههای علمی و دانشگاهی این دانشگاه در میان تمام اقشار تاثیرگذار باشد.
رئیس دانشگاه مذاهب در ادامه سخنانش گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی متاسفانه نمایان نشده و باید نمایان نشان داده شود و دانشجویان این دانشگاه باید در خود حس بالندگی کنند و این دانشگاه باید هم رقیب دانشگاه الازهر باشد.
مختاری تصریح کرد: دانشگاه مذاهب این ظرفیت را دارد که در سطح بینالملل نمایانتر شود که بتواند جایگاه ویژهای را به خود اختصاص دهد.
وی ادامه داد: ما میتوانیم رشتههای جدیدی در دانشگاه به وجود بیاوریم و به آنها بپردازیم. رشتههایی از قبیل هنر اسلامی، هنر از منظر فقه اسلامی و هنر از دیدگاه حقوق شهروندی از جمله رشتههایی هستند که میتوانند به رشد و تعالی این دانشگاه کمک کنند. ما در صدد هستیم تا رشتههای نو و بالندهای در این دانشگاه ایجاد کنیم.
رئیس دانشگاه مذاهب تصریح کرد: امروز در بحث هنر معماری اقتصاد اسلامی و غیره به صورت کلاسیک و مدرن میتوان در این دانشگاه دانشجو تربیت کرد و متناسب با خواست فکری و منطقهای رشتههای جدیدی در دانشگاه مذاهب تاسیس کرد.
رئیس دانشگاه مذاهب بیان کرد: نخستوزیر عراق با تاسیس این دانشگاه در سلیمانیه عراق موافقت کرده و قرار است دانشگاه مذاهب اسلامی فضایی را برای گفتوگوی مشترک اسلامی و مذهبی بین دو کشور فراهم کند.
مختاری ابراز داشت: هدف اصلی ما این است که در سلیمانیه عراق یک دانشگاه احداث کنیم بنابراین توسعه رشتههای جدید متناسب با نیاز منطقهای است که جزو نیاز این دانشگاه بوده و خوشبختانه در این جهت گامهای خوبی برداشته شده است.
وی توضیح داد: دانشگاه مذاهب قابلیتهای بیش از این دارد و امیدواریم با رهنمودهای مقام معظم رهبری در این زمینه گامهای موثری برداشته شود.
وی در خصوص اقدامات دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: در حوزه کرسی اسلامشناسی در نظر داریم درخشش بینالمللی را از آن خود کنیم.
مختاری تغییر در فضای آموزشی را از اهداف اصلی این دانشگاه عنوان کرد و افزود: دانشگاه مذاهب باید یک ساختمان آبرومندانه داشته باشد و بازتاب آن در سطح بینالملل باید در دستور کار قرار گیرد.
مختاری یادآور شد: متاسفانه بودجه این دانشگاه کافی نیست و باید بودجه این دانشگاه دو برابر افزایش پیدا کند.
منبع: باشگاه خبرنگاران
95/12/16 - 16:54 - 2017-3-6 16:54:04
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: فرهنگ نیوز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]