واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی گفت: همه ۲۷ راهکار نجات دریاچه ارومیه عملیاتی شده است.
به گزارش تراز ، سید هادی بهادری با اشاره به عملکرد ستاد احیاء دریاچه ارومیه در چند سال اخیر اظهار داشت: اقدامات دولت یتازدهم در رابطه با احیاء دریاچه ارومیه قابل تحسین است.
وی تصریح کرد: کسانی هم که سعی در تخریب ستاد احیاء دریاچه ارومیه دارند و یک سری مسائل را مطرح میکنند بگویند که قبل از این، چه کارهایی کردهاند، چون تخریب خیلی راحت ولی کار کردن بسیار سخت است و اتفاقاً باید کسانی که سالیان سال سر و صدا کرده و شعار دادند به مردم بگویند چه کارهایی برای نجات دریاچه ارومیه انجام دادهاند.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه قبل از این دولت میگفتند دریاچه ارومیه دیگر مرده است بیان کرد: این دولت در زمینه احیای دریاچه ارومیه ستادی را تشکیل داده و 27 برنامه را در دستور کار قرار داد که تمامی آنها توسط این ستاد در حال اجرا است.
وی افزود: پیشتر عدهای میگفتند دیگر نباید اقدامی برای دریاچه ارومیه انجام داد و اگر اعتراضی هم میشد با آن برخورد میکردند و میگفتند که دیگر کار دریاچه ارومیه تمام است ولی در حال حاضر امید به احیاء دریاچه ارومیه دوباره زنده شده و اقدامات عملی سبب شده تا وضعیت دریاچه ارومیه نسبت به 2 سال قبل بهبود یابد.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: از جمله اقدامات ستاد احیای دریاچه ارومیه میتوان به لایروبی رودخانهها، اتصال زرینه رود به سیمینه رود، انتقال آب از رودخانه زاب و حفر تونل برای آن اشاره کرد که تمامی آنها اقدامات بزرگی هستند و کسانی که در این رابطه سیاه نمایی میکنند اهدافی سیاسی دارند اما مردم متوجه هستند و تمامی اینها را میبینند و قضاوت خواهند کرد.
بهادری با اشاره به اینکه تجهیز اراضی کشاورزی به آبیاری قطرهای با شیوه کنونی یک روشی دیر بازده است گفت: شیوهای که بیاییم و یک باغچه را شناسایی کنیم و بعد از کنترل سند و آب آن باغچه آن جا را آبیاری قطرهای بکنیم یک روشی ناکارآمد و بسیار دیربازده است بنابراین روش دیگری که پیشنهاد شده تا برای تجهیز اراضی کشاورزی به آبیاری قطرهای از روش روستا به روستا استفاده شود.
نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی گفت: با توجه به وسعت روستا و مقدار آب آن روستا نی توان به سرعت طرحهای آبیاری قطرهای را پیاده سازی کرد.
وی تصریح کرد: این روش در برخی از روستاها اجرا شده ولی فراتر از همه اینها روش منطقه به منطقه است که به عنوان مثال تمام روستاهای منطقه نازلو و یا باراندوز را یکجا مجهز به آبیاری قطرهای بکنیم اما به دلیل محدودیتهای موجود فعلاً نمیتوان این روش را عملیاتی کرد.
منبع: تسنیم
زمانبندی انتشار: 9 اسفند 1395 - 16:26
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تراز]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]