تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 21 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):عبادت کردن به زیادی روزه و نماز نیست، بلکه (حقیقت) عبادت، زیاد در کار خدا اندیشیدن است
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828286426




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تندروی‌های ترامپ، میانه‌روهایِ ایران را تضعیف می‌کند؟ /نگاهی به تحلیل‌های خارجی از انتخابات ریاست جمهوری 96 ایران +جدول


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:



تندروی‌های ترامپ، میانه‌روهایِ ایران را تضعیف می‌کند؟ /نگاهی به تحلیل‌های خارجی از انتخابات ریاست جمهوری 96 ایران +جدول
رسانه های خارجی بر این باورند که تندروی های ترامپ منجر به تضعیف میانه روی در ایران و در نتیجه شکست آنان در اتنتخابات آتی ریاست جمهوری ایران خواهد شد.
روز نو : رسانه های خارجی بر این باورند که تندروی های ترامپ منجر به تضعیف میانه روی در ایران و در نتیجه شکست آنان در اتنتخابات آتی ریاست جمهوری ایران خواهد شد.

دولت حسن روحانی به عنوان نماد میانه روی و دیپلماسی در شرایطی در مرکز تحلیل های رسانه های خارجی قرار دارد که روی کار آمدن ترامپ در آمریکا تهدید برای این میانه روی در انتخابات آتی ایران به شمار می رود.

به گزارش روز نو، از حدود 2 ماه گذشته تاکنون، تحلیل ها و گزارش های رسانه های مختلف خارجی درباره انتخابات ایران و حواشی آن آغاز شده است و هرچه به زمان برگزاری انتخابات نزدیک تر می شویم، این تحلیل ها نیز رنگ و بوی جدی تری به خود می گیرند.

بخش زیادی از تحلیل های خارجی اما به موضوع برجام و مقبولیت روحانی در جامعه  ایرانی اشاره دارد، نتایج توافق هسته ای ایران و غرب و تاثیر آن بر زندگی مردم را یکی از فاکتورهای اساسی پیش روی رای مردم به روحانی در انتخابات آتی خوانده شده است و از سوی دیگر در این تحلیل ها به این موضوع نیز اشاره شده است که تاکنون نامزدی که یارانه مقابله با روحانی داشته باشد پا به عرصه رقابت ها نگذاشته و روحانی همچنان از مقبولیت اجتماعی بالایی برخوردار است.

در ادامه جدول زیر به عمده تحلیل های رسانه های خارجی درباره انتخابات اردیبهشت ماه ریاست جمهوری ایران اشاره می کنیم:



رسانه تحلیل فارن پالیسی رفتارها و مواضع ترامپ و دولت جدید آمریکا باعث می شود جناح میانه رو در ایران تضعیف شود و پنجره های هرگونه تعاملی میان ایران و آمریکا بسته شود.

رئیس جمهور میانه رو طرفدار گفت وگو حسن روحانی، به دنبال انتخاب مجدد در این انتخابات است، و شانس وی برای پیروزی مجدد در این انتخابات تا اندازه زیادی به ارزیابی مردم ایران از مزایای تعامل با غرب و توافق هسته ای بستگی دارد.

سایت روزنامه نیشن آمریکا علی رغم انتقاد تندروها از حسن روحانی رئیس جمهور کنونی ایران، وی همچنان از مقبولیت عمومی بالایی برخوردار است.

انتخابات ریاست جمهوری ایران در ژوئن برگزار خواهد شد، علی رغم انتقاد تندروها از حسن روحانی رئیس جمهور کنونی ایران، وی همچنان از مقبولیت عمومی بالایی برخوردار است. به نظر می رسد که این شرایط راه را برای ریاست جمهوری مجدد روحانی باز کرده است.

وب سایت پولتیک ریویو انتخابات آتی ریاست جمهوری در ایران قطعا در نوع خود یک رفراندوم درباره دستاوردهای حسن روحانی خواهد بود، به ویژه وعده های وی برای گشودن اقتصاد ایران پس از توافق هسته ای که به برداشته شدن تحریم های مرتبط منجر شد. برخلاف سیستم عریض و طویل انتخابات آمریکا، تقویم برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایران بسیار کوتاه است و روند یک هفته ای ثبت نام کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری ایران 11 آوریل آغاز می شود. این گزارش در ادامه با انتقاد از عملکرد شورای نگهبان و حمله به آن می نویسد: اصولگرایان بر شورای نگهبان ایران تسلط دارند و از آن برای حذف رقبای اصلاح طلب خود پیش از ورود به عرصه انتخابات و با رد صلاحیت آنان استفاده می کنند.

وب سایت شبکه تلویزیونی خبری العربیه در شرایطی که اصلاح طلبان گزینه ای به جز حسن روحانی، رئیس جمهور کنونی برای نامزدی در انتخابات بعدی ریاست جمهوری ندارند، اصولگرایان تهدید به ممانعت از نامزدی مجدد وی در این انتخابات با رد صلاحیت در شورای نگهبان قانون کردند. با افزایش درگیری ها و اتهامات کلامی متقابل درباره پرونده های بزرگ فساد در سازمان های دولتی و بخش های حکومتی میان دولت حسن روحانی و جناح مخالف وی، سخنگوی شورای نگهبان قانون اساسی ایران تهدید به رد صلاحیت حسن روحانی در انتخابات آتی ریاست جمهوری کرد.

رویترز اگر کاهش ارزش ریال ادامه پیدا کند، می تواند به موضوعی سیاسی نیز در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ایران در ماه می آینده (اردیبهشت) نیز تبدیل شود. و برخی از دستاوردهای اقتصادی روحانی را زیر سوال ببرد. انتظار می رود که روحانی که در سال 2013 قدرت را در ایران به دست گرفت بار دیگر برای انتخاب مجدد در این انتخابات شرکت کند موضوعی که هنوز رسما آن را اعلام نکرده است.

فایننشال تایمز تندروهای منتقد حسن روحانی، با استفاده از خشم عمومی به دنبال القای این موضوع هستند که رئیس جمهور قادر به عمل به یکی از مهمترین وعده های انتخاباتی اشت نبوده است. حسن روحانی به دنبال شرکت و انتخاب مجدد در انتخابات ریاست جمهوری ماه می اینده در ایران است.

تایم سکوت روحانی در قبال سیاست های ترامپ منجر به آن شد که مخالفان رئیس جمهور ایران سیاست های خارجی اعتدال گرایانه وی را زیر سوال ببرند. سیاست هایی که بر پایه وعده های انتخاباتی وی برای تغییر رویکرد در قبال قدرت های غربی است.

خبرگزاری رویترز لفاظی ها جنگ طلبانه دونالد ترامپ رئیس جمهور جدید آمریکا در قبال ایران به نظر می رسد می تواند به پیروزی مجدد حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری پیش روی ایران کمک کند اما رشد اعتدال گرایان را برای رهبران این نگاه سیاسی در ایران سخت تر خواهد کرد.

اکنون اما تندروهای ایران به این نتیجه رسیدند که همچنان به ادامه حضور روحانی در قدرت در ایران نیازمندند. واشنگتن پست تشدید تنش میان ایران و آمریکا تهدیدی برای زیر سوال بردن رئیس جمهورعملگرای ایران است، روحانی 4 سال پیش با وعده خارج کردن ایران از انزوا به پیروزی رسید اما اکنون و در میانه تنش با دولت جدید آمریکا، رویکرد گفت وگومدارانه رئیس جمهور ایران به شدت مورد انتقاد قرار گرفته است. تغییر از رویکرد تنش زدایی از دولت اوباما تا آغاز دشمنی با کاخ سفید در دوران ریاست جمهوری ترامپ، منجر به آن شده است که روحانی در حالی که خود را برای انتخاب مجدد در انتخابات ریاست جمهوری آماده می کند، به شدت آسیب پذیر شود.

المانیتور حضور ترامپ در سمت ریاست جمهوری آمریکا در زمان ریاست جمهوری روحانی ممکن است با زمان ریاست جمهوری جورج بوش در سال های 2001 تا 2009 قابل مقایسه باشد. روشن است که تفاوت های بسیاری با توجه به شرایط منطقه، جهان و روابط بین المللی در آن زمان و اکنون وجود دارد اما شباهت هایی میان بوش و ترامپ وجود دارد که هردو از تندروهای آمریکا هستند. و روحانی و رئیس دولت اصلاحات هردو از گفتمان دیپلماسی آمده اند و گفت وگو را به تقابل ترجیح می دهند.








تاریخ انتشار: ۰۹ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن