تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):توفيق [انجام كار نيك] از خوشبختى و بى توفيقى از بدبختى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828943804




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس)


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس)
وست ماتا (West Mata) آتشفشانی در زیر دریاست که درجه حرارت گدازه‌های آن، بالاترین درجه حرارت ثبت‌شده در جهان است. این آتشفشان در عمق 1.2 کیلومتری اقیانوس آرام و در نزدیکی کشورهای فیجی، تونگا (Tonga) و ساموآ (Samoa) قرار گرفته و زمان دقیق شروع فوران آن در دست نیست.
گجت نیوز - برخی روزهای سال به خودی خود گرم هستند؛ مثل عید نوروز و گرمای دید و بازدیدها با دوستان و آشنایان! اما تصور کنید در این روز به یکی از گرم ترین نقاط جهان نیز بروید، چه حالی می‌شوید؟ اگر قصد تجربه این سفر هیجان‌انگیز را در عید نوروز پیش رو دارید، در ادامه شما را با 7 مکان گرم کره زمین آشنا می‌کنیم. سفر به برخی از این نقاط چالش‌برانگیز، کاملا خطرناک و حتی غیر ممکن است.
 
آتشفشان کیله‌وائه، هاوایی
 

با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس)




آتشفشان فعال کیله‌وائه (Kilauea) از سال 1983 به طور مداوم در حال فوران است. بر اساس بررسی‌های به عمل آمده، میانگین دمای گدازه‌های خارج‌شده از آن تا 1250 درجه سانتی‌گراد نیز می‌رسد که این مکان را به یکی از گرم ترین نقاط جهان تبدیل کرده است.
 
جسیکا بال (Jessica Ball)، دانشمندی است که با همکاری سازمان زمین شناسی ایالات متحده (USGS) در حال مطالعه بر روی این نوع آتشفشان‌هاست. او کل انرژی خارج شده از فوران این آتشفشان را از سال 1983 تاکنون معادل روشن نگه داشتن 1.6 میلیون لامپ 60 وات تخمین زده است.

آتشفشان وست ماتا


با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس)



وست ماتا (West Mata) آتشفشانی در زیر دریاست که درجه حرارت گدازه‌های آن، بالاترین درجه حرارت ثبت‌شده در جهان است. این آتشفشان در عمق 1.2 کیلومتری اقیانوس آرام و در نزدیکی کشورهای فیجی، تونگا (Tonga) و ساموآ (Samoa) قرار گرفته و زمان دقیق شروع فوران آن در دست نیست.

در نوامبر سال 2008، آتشفشان فوران عظیمی کرد و گدازه‌های منیزیمی آن تا مناطق دوردستی در اطراف پرتاب شد. طبق بررسی‌های انجام شده، دمای این گدازه‌ها تا 1300 درجه سانتی‌گراد می‌رسید.

منافذ هیدروترمال دو قایق
 

با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس)




درست است که منافذ گرمایی (هیدروترمال) در اعماق دریاها قرار گرفته‌اند، اما بسیار داغ و سوزان هستند. به همین دلیل، فعالیت‌های آتشفشانی در وسط اقیانوس‌ها می‌توانند میعانات گرمی را در پوسته‌های اقیانوسی تشکیل دهند. دلیل مشاهده دودهای سیاه در بستر اقیانوس‌ها و دریاها نیز همین فعالیت‌هاست.

دو مورد از این منافذ گرمایی -که با نام‌های دو قایق (Two Boats) و قله خواهران (Sister Peak) شناخته می‌شوند- آب‌های داغی را به بیرون هدایت می‌کنند. بر اساس مطالعات انجام گرفته در سال 2008، حداکثر دمای پایدار این منافذ 407 درجه و حداکثر دمای آنها 464 درجه سانتی‌گراد به ثبت رسیده که این آب‌ها را به عنوان سوزان ترین آبهای کره زمین و این مکان را به یکی از گرم ترین نقاط جهان تبدیل کرده است.

کویر لوت


با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس)



کویر لوت در مرکز ایران یکی از گرم ترین خشکی های جهان به شمار می‌آید. طی بررسی‌های صورت گرفته در یک دوره 7 ساله، از سال 2003 تا 2009، کویر لوت در 5 سال از این 7 سال (2004، 2005، 2006، 2007 و 2009) بالاترین دمای سطحی جهان را به خود اختصاص داد.

بیشترین دمای ثبت‌شده برای بیابان لوت ایران در سال 2005 میلادی 70.7 درجه سانتی‌گراد بوده است.

وودوو


با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس)




وودوو (Voodoo) شاید جزو گرم ترین نقاط جهان نباشد، اما تعداد بیشماری از موجودات دریایی در آن زندگی می‌کنند.

کویری را در اعماق اقیانوس تصور کنید؛ جایی که غذا و انرژی کافی برای زنده ماندن وجود ندارد. اعماق اقیانوس مکانی بسیار سرد و نامهربان است. در وسط این بیابان شگفت‌انگیز، مرغزاری پر از جانداران دریایی وجود دارد.

این صحبت‌های دیوید باترفیلد (David Butterfield)، یکی از محققین اقیانوس‌شناسی است که در موسسه‌ای به نام «مطالعات اتمسفر و اقیانوس» عضویت داشته و همکاری‌هایی را با دانشگاه واشنگتن و سازمان ملی اقیانوس و اتمسفر ایالات متحده (NOAA) انجام داده است.

یکی از این مرغزارهای زیر اقیانوسی، وودوو نام دارد. مکان این کویر زیر دریایی در اقیانوس آرام و گودال عظیمی به نام ماریانا (Mariana) است. آب‌های خروجی از منافذ گرمایی این منطقه تا 125 درجه سانتی‌گراد حرارت داشته که تفاوت بسیار زیادی با آب‌های 2 درجه سانتی‌گرادی اطراف آن دارد.
 
مرکز زمین
 

با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس)




مگر اینکه شما ژول ورن (Jules Verne) باشید، وگرنه رفتن به مرکز زمین کاری نشدنی است. به گفته کارشناسان و بر اساس مطالعات انجام شده در سال 2013، دمای هسته مرکزی زمین به 6000 درجه سانتی‌گراد می‌رسد. پس در واقع، گرم ترین نقطه کره زمین همان مرکز زمین است!

معدن امپوننگ


با گرم ترین نقاط جهان آشنا شوید (+عکس)



در عمق 4 کیلومتری زمین، عمیق‌ترین معدن طلای جهان با نام امپوننگ (Mponeng) قرار گرفته است. دمای این معدن که در آفریقای جنوبی واقع شده، تا 77 درجه سانتی‌گراد نیز می‌رسد. معدنکاران برای ایجاد شرایطی نسبتا مساعد و کسب سودهای سرشار، از فن‌هایی در پشت قالب‌های یخی استفاده می‌کنند و دما را تا 47 درجه سانتی‌گراد پایین می‌آورند.










این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 152]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن