تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):بهترین چیزی که بنده بعد از شناخت خدا به وسیله آن به درگاه الهی تقرب پیدا می کند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868085242




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ثبت و پالایش ۱۱۵میلیون پرونده قضایی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: ثبت و پالایش ۱۱۵میلیون پرونده قضایی
معاون حقوقی قوه قضائیه با اشاره به سامان‌دهی پرونده‌های قضایی، گفت:از ۱۵۹ میلیون پرونده، بیش از ۱۱۵ میلیون پالایش و اطلاعات آنها استخراج و ثبت رایانه‌ای شده است.
مهر: ذبیح الله خداییان در گردهمایی یک روزه مدیران و مسولان طرح ساماندهی اسناد و پرونده های مختومه قضایی که با حضور معاونان و نمایندگان دادگستری های کل کشور و سازمان ها و واحدهای تابعه برگزار شد، گفت: از زمانی که در کشور ما دادگستری به شکل فعلی تشکیل شد هر سال میلیون ها پرونده در تشکیل شده و مختومه می شدند. پرونده هایی که بسیاری از انها حاوی اطلاعات مهم ملی و مذهبی بودند و مربوط به شخصیت های مهم کشورمان می شدند. از ابتدای انقلاب تاکنون این پرونده ها در بایگانی نگهداری می شوند و در لابه لای این پرونده ها اسناد مهم ملی وجود داشت.

وی با بیان اینکه در  نگهداری این پرونده ها با مشکل مواجه بودیم، گفت: بسیاری از پرونده ها از بین می رفت و اگر نیازی به یک پرونده داشتیم برای دسترسی به آن پرونده با مشکل مواجه بودیم، باید میلیون ها پرونده را جابه جا می کردیم که خوشبختانه مسولان وقت قوه قضاییه به فکر ساماندهی اسناد افتادند تا اسناد از بین نروند.

خداییان ادامه داد: ۱۵۹ میلیون پرونده قضایی در دادگستری ها داشتیم که هر روز به تعداد انها افزوده می شد. خوشبختانه با تصویب ماده ۱۳۱ از قانون برنامه چهارم ساماندهی اسناد قوه قضاییه شکل گرفت و تاکنون این روند ادامه دارد. از ۱۵۹ پرونده بیش از ۱۱۵ میلیون از انها را پالایش کردیم و اطلاعات انها استخراج و نزدیک به ۹۹ میلیون پرونده اطلاعاتشان ثبت سیستم یارانه ای شد، تعدادی از انهاهم تبدیل به اسناد الکترونیکی شدند.  

وی از دسترسی به اسناد مهم ملی در حین ساماندهی پرونده هاخبرداد و افزود: اسناد مهمی دست یافتیم که  می شود از ان کتاب نوشت و چند فیلم ساخت. با کار خوبی که صورت گرفت قسمت اعظم این پرونده ها یعنی ۸۶ درصد آن پالایش و ۶۰ درصد اطلاعات آن وارد سیستم شده که لازم است روند آن سرعت بگیرد.  

خداییان افزود: در طول مدتی که بحث ساماندهی اسناد در قوه قضاییه شکل گرفت، هر سال قوه قضاییه به عنوان دستگاه برتر در بحث الکترونیکی بودن اسناد مورد قدردانی قرار گرفت. بعد از اینکه سیستم ثبت به الکترونیکی کردن فرایند رسیدگی شکل گرفت ما باید به شکلی عمل می کردیم که در انتهای پرونده تمام محتویات پرونده الکترونیکی شود اما هنوز در این زمینه با مشکلاتی مواجه ایم و مرکز فناوری اطلاعات برنامه ای در دست دارد تا بتوانیم پرونده ها را  الکترونیکی کنیم و کار الکترونیکی آن به اتمام برسد.

وی افزود: پرونده های غیر ضروری  پرونده هایی هستند که لاشه انها  یک یا دو سال یا ۱۰  سال نگهداری می شود و پرونده های ضروری ممکن است که لاشه انها سی سال  نگهداری شود. مقرر شده که این نوع پرونده ها نیاز نباشد در دادگستری ها نگهداری شود و مرکز اسناد کشور در شرایط استاندارد  آنها را نگهداری کند.

وی با اشاره به اینکه در برنامه ششم توسعه قوه قضاییه مکلف شده هر سال ۱۵ میلیون پرونده موجود را تبدیل به اسناد الکترونیکی کند، گفت:البته باید اعتبار لازم برای این کار  داده شود.





تاریخ انتشار: ۰۸ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن