تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1829004216




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سیگنال‌های متناقض ترامپ/ چه تفاوت‌هایی میان «فلین» و «مک‌مستر» وجود دارد؟


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سیگنال‌های متناقض ترامپ/ چه تفاوت‌هایی میان «فلین» و «مک‌مستر» وجود دارد؟
«استرلینگ جنسن» که به عنوان مترجم در عراق در استان انبار در سال ۲۰۰۰ میلادی کار کرده و از نزدیک با افسران آمریکایی در ایجاد اتحاد با شیوخ محلی علیه القاعده نقش داشته است، می‌گوید که انتصاب مک مستر یک پیام اطمینان‌بخش به مسلمانان می‌فرستد.
آفتاب‌‌نیوز : سرویس بین‌الملل- خبرگزاری «بلومبرگ» در گزارشی نوشته است که در بسیاری از سایت‌ها و رسانه‌های خبری اشاره شده که «اچ آر مک مستر» بسیار شبیه به «مایکل فلین» مشاور ارشد مستعفی دولت ترامپ است و هر دو ژنرال‌های سه ستاره در ارتش آمریکا بوده‌اند که جهان‌بینی یکسانی درباره عراق و جنگ در آن کشور دارند. 


به گزارش آفتاب‌نیوز؛ این خبرگزاری در ادامه می‌نویسد: «همچنین، گفته می‌شود که آنان در حوزه استراتژیک منتقد بودند. فلین در سال ۲۰۱۰ میلادی مقاله‌ای انتقادی را درباره استراتژی جمع‌آوری اطلاعات نهادهای اطلاعاتی و نظامی آمریکا در افغانسنان نوشت و مک مستر در سال ۱۹۹۷ میلادی کتابی را درباره شکست رهبری نظامی آمریکا در جنگ ویتنام منتشر کرد. با این حال، مک مستر و فلین در ارزیابی خود در رابطه با امریکا و نسبت آن با اسلام و چگونگی رویکرد درباره مبارزه علیه تروریسم، دیدگاه‌های کاملا متفاوتی دارند. در سال‌های اخیر فلین بر لزوم شکست دادن ایدئولوژی اسلام رادیکال تمرکز کرده بود و در مقابل، مک مستر بر مبارزه با القاعده و تروریست‌های دیگر تمرکز کرده است.

چه تفاوت‌هایی میان «فلین» و «مک‌مستر» وجود دارد؟



فلین ژنرال بازنشسته معتقد است که آمریکا باید جنگی سیاسی را علیه اسلام افراطی آغاز کند. فلین به اسلام به عنوان یک ایدئولوی سیاسی می‌نگرد و معتقد است که این ایدئولوژی در جنگ با ارزش‌های غربی است. او در کتاب خود در سال ۲۰۱۶ میلادی تهدید اسلام رادیکال برای غرب را موضوعی کلیدی خوانده بود. او با مایکل لدین مورخ در این زمینه همکاری داشته است. او تاکید می‌کرد که تفاوت اساسی میان ارزش‌های اسلامی با ارزش‌های غربی وجود دارد. مک مستر اما رویکرد متفاوتی دارد. او در‌ بازنویسی دکترین ضدشورش ارتش آمریکا در طول جنگ عراق نقش داشته است و درس‌هایی را از جنگ نامتقارن در عراق گرفته است. این بدان معنی است که او در عمل متوجه شده بود که ایدئولوژی‌گرایی مانعی برای مبارزه موثر با افراط‌گرایی در جوامع محلی بوده است. «جان نگل» سرهنگ بازنشسته آمریکا می‌گوید که مک مستر به سوی مسلمانانی که در برابر آمریکایی‌ها جنگیده بودند و حتی سربازان آمریکایی را کشته بودن دست دوستی دراز کرد و آنان را ترغیب به تغییر جهت مبارزه علیه القاعده کرده بود. او می‌افزاید: «مک مستر درک می‌کند که جهان یک بعدی نیست و جهان اسلام نیز یک بعدی و یکپارچه نیست و کسانی که امروز دشمنان ما هستند، ممکن است فردا در کنار ما قرار گیرند.»


او که با مک مستر در زمره نیروهای تفنگدار همکاری کرده است، می‌گوید که مک مستر در تل‌عفر عراق در سال‌های ۲۰۰۵ و ۲۰۰۶ میلادی حضور داشت و با مقام‌های محلی برای ساخت یک نیروی پلیس عرب سنی در زمان فرماندهی‌اش همکاری می‌کرد و بسیاری از اعراب سنی عراق نیز از طرح او برای خنثی‌کردن خطر شورشیان تندرو استقبال کرده بودند. این نظامی سابق می‌گوید که طرح مک مستر در تل‌عفر به یک مدل برای پیشرفت جنگ در عراق تبدیل شد و پس از آن در سال ۲۰۰۷ میلادی ژنرال دیوید پترائوس به جذب نیروهای عرب سنی برای مبارزه علیه القاعده در غرب عراق پرداخت و به آنان آموزش نظامی داد.»


بلومبرگ در ادامه اشاره می‌کند که یکی دیگر از کارهای مک مستر منع سربازانش از توهین به فرهنگ مردمان بومی بود. در سال ۲۰۰۶ میلادی گزارش شده بود که مک مستر استفاده از ناسزا در برابر عراقی‌ها را ممنوع کرده است. او همچنین استفاده از واژه‌های موهن یا زیرسوال‌بردن موضوع حج را در میان سربازان آمریکایی ممنوع کرده بود. 


«استرلینگ جنسن» که به عنوان مترجم در عراق در استان انبار در سال ۲۰۰۰ میلادی کار کرده و از نزدیک با افسران آمریکایی در ایجاد اتحاد با شیوخ محلی علیه القاعده نقش داشته است، می‌گوید که انتصاب مک مستر یک پیام اطمینان‌بخش به مسلمانان می‌فرستد. او می‌گوید: «من پنج سال با مک مستر و مقام‌های دیگر از طریق نجیم الجبوری فرمانده فعلی فرماندهی عملیات نینوا علیه داعش در ارتباط بودم. مقام‌های عراقی به دوستان‌ مک مستر تبدیل شده بودند. نجیم و مک مستر برای نخستین‌بار در سال  ۲۰۰۵ میلادی در تل عفر یکدیگر را ملاقات کردند. در همان دیدار اعتماد هر دو طرف به سوی یکدیگر جلب شد. جنسن می‌گوید که عراقی‌ها و مسلمانان مک مستر را به عنوان شخصی که از اسلام نفرت دارند نمی‌بینند حتی اگر دولت ترامپ را در این راستا قلمداد کنند. او می‌گوید هیچ‌گاه از مک مستر نشنیده که چیزی علیه اسلام بگوید و همواره به مسلمانان احترام گذاشته است. 


بلومبرگ اشاره می‌کند روابط خوب مک مستر در عراق با عراقی‌ها می‌تواند سرمایه عظیمی برای دولت ترامپ جهت اطمینان‌بخشی از موقعیت آمریکا در منطقه باشد؛ اگر دولت او خواستار جنگ علیه اسلام نباشد.با این حال، ترامپ سیگنال‌های متناقضی را می‌فرستد؛ از سویی فرمان ممنوعیت ورود شهروندان هفت کشور مسلمان به آمریکا را صادر می‌کند و می‌خواهد اخوان المسلمین را در فهرست سازمان‌های تروریستی قرار دهد و از سوی دیگر مک مستر را جانشین فلین می‌کند. 


این خبرگزاری در پایان اشاره می‌کند که برخی از ناظران سیاسی نگران هستند که قدرت و نفوذ او کم‌تر از استیو بانون استراتژیست ارشد ترامپ باشد؛ بانون کسی است که گفته بود اسلام دین تسلیم است و به شدت روحیات ضد‌اسلامی دارد. 




۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 121]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن