محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828930836
بازگشت احمدینژادها برای رقابت با روحانی
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بازگشت احمدینژادها برای رقابت با روحانی
چاقتر شده، پيراهن فيروزهايرنگي هم به تن ندارد. اين آخرين عكسي است كه از اسفنديار دولت دهم همراه با يك عبارت در سايت دولت بهار منتشر شده است: «شايد از نظر برخي آقايان کانديداتوري بقايي شوخي باشد همانطور که کانديداتوري احمدينژاد در ٨٤ شوخي بود!».
آفتابنیوز : كسي كه خودش يك بار رد صلاحيت شده است، اينبار به حمايت از كسي برخاسته كه احتمال رد صلاحيتش كم نيست. لازم نيست خود رئيس علنا پيام دهد؛ يادمان نرفته كه گفته بود مشایي يعني احمدينژاد و احمدينژاد يعني مشایي. پس وقتي مشایی از بقایی حمايت كند؛ يعني حمايت شش دانگ احمدينژاد هم پشت سر بقایی است، آنوقت ديگر مهم نيست كه همين دو هفته پيش گفته باشد: «از هيچ فرد يا جناح و حزب و گروهي حمايت نکرده و نخواهم کرد. اين موضع قطعي و غيرقابل تغيير اينجانب است». با اين تاكتيك، هزينه رد صلاحيت احتمالي بقایی هم بر دوش احمدينژاد بار نميشود. حمايت مشایی از بقایي، روغن ريختهاي است كه نذر ميشود.
به گزارش آفتابنیوز؛ ميگويند آمدن مردي كه ٢٢٤ روز بازداشت بوده و در ديوان عدالت اداري هم پرونده محكوميت داشت، جدي است. آخرين توييت منتسب به حميد بقایي اين است: «ملت بزرگ ايران، بنده مشكلي ندارم و كاري نكردهام كه نگران رد صلاحيت شوراي محترم نگهبان باشم. به اميد خدا و با دعاي خير شما تا آخر ايستادهام». بقايي مدعي است اين اصلاحطلبان هستند كه بر شايعه رد صلاحيتش دامن ميزنند: «افراد وابسته به جناح بهاصطلاح اصلاحطلب! در رسانهها گفتهاند: «بقايي آمده که رد صلاحيت شود. وي با توجه به محکوميتي که دارد! قطعا رد صلاحيت خواهد شد». عبدالرضا داوري از نزديكان او هم كه از روز اعلام نامزدي حميد بقایي، همه توييتهايش درباره اوست: «ترديد ندارم که بامداد شنبه ٣٠ ارديبهشت ٩٦ را با خبر پيروزي مهندس حميد بقايي در دوازدهمين دوره انتخابات رياستجمهوري آغاز خواهيم کرد». «تحليل: چرا تأييد صلاحيت مهندس حميد بقايي در انتخابات رياستجمهوري ٩٦ قطعي است؟».
اگر از بازي قدرت و سياست فعلا كنار ماندهاند؛ اما سياستورزان خوبي هستند، از اين منظر كه ميدانند از فضاي انتخاباتي بايد بهره جست. فارق از نتيجه ماجرا كه ميتواند به رد صلاحيت حميد بقایی منجر شود- اتفاقي كه بعيد نيست- اما بهانه انتخابات، فرصت خوبي براي عرض اندام است؛ برای مثال ميتواند باعث شود اسفنديار رحيممشایی كه غایب از انظار بود، به اين بهانه پيدايش شود و ياران احمدينژاد كه بهواسطه نهي رئيس سابق دولت از بازگشت به عرصه سياست انتخاباتي، سرگردان و پراكنده بودند، به اين بهانه باز گرد هم آيند. انتخابات ٩٦ فرصتي است تا احمدينژاديها كادرهاي پراكنده را جمع آورند. كمكم قواي خود را براي ١٤٠٠ بازيابي كنند؛ سالي كه نه ارتباطي به مشایی دارد و نه بقایي؛ ميتواند سال بازگشت احمدينژاد باشد.
٢١ ارديبهشت ٩٢ احمدينژاد بعد از سه روز روزهگرفتن و ١٤ هزار نذر صلوات، به قول خودش بعد از هشت سال، مرخصي گرفت که بتواند حماسهاي خلق كند. دست مشایی را گرفت و به ستاد انتخابات وزارت كشور رفت، آنجا به خبرنگاران گفت: «من آقاي مشايي را ٢٨ سال است که ميشناسم، وي فردي مؤمن، پاک و کارآمد است، او عميقا باورمند به ارزشهاي الهي و اصول برآمده از انديشه امام است و عميقا به توانمنديهاي عظيم ملت ايران باور دارد. مشايي همه قوتهاي اين دولت و برادر کوچکش احمدينژاد را دارد و نقاطی برجسته و کاملتر و بالاتر از آن دارد».
احمدينژاد آن روز با بيان اينكه مشايي يعني احمدينژاد و احمدينژاد يعني مشايي گفت: «انتخابات حق ملت است و ملت ما نشان داده است که بهترين انتخابکننده است، همه بايد به انتخاب مردم تسليم باشند و از منتخب ملت حمايت کنند. من باور دارم ملت بزرگ ايران با خلق حماسه عظيم جايگاه خودش را در جهان ارتقا خواهد داد و رنگ يأس را بر چهره بدخواهانش خواهد پاشيد».
احتمالا اين صحنهها دوباره تكرار شود. مشایی دست بقایی را بگيرد و به وزارت كشور ببرد تا ثابت كند احمدينژاديها به اين راحتيها حاضر به كنارهگيري از صحنه سياست نيستند.
روايت ٢ دلداده
«ببينيد ارادت بنده به ايشان خيلي زياد است، البته موضوع فاميلي موضوع مهمي است. من اين را بياهميت جلوه نميدهم؛ اما من تابهحال به آقاي احمدينژاد از بابت فاميلي نگاه نکردهام، يعني اين حس اصلا در من پديد نيامده که ما فاميليم، چون خيلي جلوتر از حس فاميلي، احساسي قويتر، شادابتر و پرمعناتر وجود دارد، آن احساس برادري که ما در مفاهيم ديني داريم، يکي از مصاديق برجستهاش همينجاست. بعضيها معتقدند که دوست از برادر بالاتر است. حالا برادري خودش خيلي است ديگر، ما اگر دوست را بالاتر از برادر بدانيم؛ اين رابطه يک رابطه دوستانه بسيار عميق و سطح بالا است. خداوند لطف کرد و از برکت همين وصلتي که با خانواده دکتر احمدينژاد داشتيم، يک فرزند دختر خوب نصيب کرد که نوه مشترک بنده و آقاي احمدينژاد است. براي ايشان نوه پسري و براي بنده نوه دختري است، نامش هم «زهرا» است».
اين سخن كسي است كه احمدينژاد به خاطرش همه را كنار زد، حتي بخشي از هيئت دولت را. مشایی مختار بود در همه امور دخالت كند و هر اعتراضي، به حذف منتقد منجر ميشد. پاي صحبت تكتك وزرا يا اعضای سابق دولت نهم و دهم كه كمكم از قطار دولت پياده شدند، بنشينيد، از اين روايتهاي حذف كم ندارند، روايتهاي بسياري هم رسانهاي شده است. اوج حمايت احمدينژاد از او، به ماجراي انتصاب مشایی به سمت معاوناولي دولت دهم و مخالفت رهبري با آن بازميگردد. ٢٧ تيرماه ٨٨ احمدينژاد كه تازه يك ماهي بود دوباره رئيس دولت شده بود، مشايي را معاوناول كرد. در نامه انتصاب احمدينژاد آمده بود: «اينجانب جنابعالي را انساني خودساخته و مؤمن، دلباخته حضرت صاحبالزمان(عج) و با تعهدي آگاهانه و عميق به خط نوراني ولايت و مباني جمهوري اسلامي و خدمتگزاري توانمند و صديق به ملت الهي و عزيز ايران ميشناسم و طبق اصل ١٢٤ قانون اساسي به سمت معاوناول رئيسجمهور برميگزينم... رجاء واثق دارم همكاران خوبم در دولت، با هماهنگي و همدلي، شما را در انجام مأموريتها ياري خواهند كرد..». در نامه رهبري خطاب به احمدينژاد كه درست يكروز بعد نوشته شد، آمده بود: «بسمه تعالي، جناب آقاي دکتر احمدينژاد، رياست محترم جمهوري اسلامي ايران، با سلام و تحيت. انتصاب جناب آقاي اسفنديار رحيممشايي به معاونت رئيسجمهور برخلاف مصلحت جنابعالي و دولت و موجب اختلاف و سرخوردگي ميان علاقهمندان به شما است. لازم است انتصاب مزبور ملغي و کأنلميکن اعلام گردد».
سمتهاي مشایی از زماني كه در كنار احمدينژاد بوده عبارت بوده است از: «رئيس سازمان فرهنگي- هنري شهرداري تهران در زمان شهرداري احمدينژاد، معاونت رياست سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري ايران در دولت اول او. معاوناول يكهفتهاي در سال٨٨، رئيس دفتر رياست دولت، رياست دبيرخانه جنبش عدم تعهد، مشاور رئيس دولت، دبيري کميسيون فرهنگي دولت، رياست شوراي هماهنگي مناطق آزاد و ويژه اقتصادي، رياست گروه مشاوران جوان رئيس دولت، رياست کارگروه زيارت و فرهنگ رضوي، جانشين رئيس دولت در شورايعالي امور ايرانيان خارج از کشور، رياست مرکز ملي جهانيشدن، رياست شوراي اطلاعرساني دولت ايران و نمايندگي ويژه رئيس دولت در امور خاورميانه. در اين ماههاي آخر رياست احمدينژاد بر دولت مدام هم بر سمتهاي مشایی افزوده ميشد و هم بر حضور عمومي و رسانهاياش».
گلايه يار قديمي
آيتالله مصباحيزدي كه زماني گفته بود اطاعت از احمدينژاد اطاعت از خداست در زمانهاي كه مشایی محبوب قلب احمدينژاد شده بود گفت: «بهره هوشي اين شخص به تصديق دوست و دشمن از حد متعارف بالاتر است، پس چگونه شيفته يک شخص عادي ميشود؟ آن هم شيفتگياي که چنين حرکات نامعقولي از او سر بزند! يک وقتي به برخي از دوستان نزديکم گفتم که بيش از ٩٠ درصد معتقدم که او سحر شده است! اين وضعيت ابدا طبيعي نيست. هيچ آدم عاقلي چنين کارهايي نميکند، مگر آنکه اختيار از او سلب شده باشد. اين کارها هيچ توجيهي ندارند. يک وقت کسي اشتباهي ميکند، آنوقت هرچه او اشتباه ميکند، اين فرد ميآيد و توجيه ميکند! کسي که ١٠ تا دوست دارد، ٩ تا دوستش را ميگذارد کنار و کارهاي دهمي را توجيه ميکند! آيا اين يک کار عاقلانه است که انسان دائما به آن ٩ نفر اعتراض کند و حتي يک بار هم به آن دهمي اعتراض نکند؟ چطور همه اشتباه ميکنند و کنار زده ميشوند، اما اين يکي ميشود مطلق و هرچه ميگويد درست است؟ اين قضيه اصلا توجيه ندارد، اما گفتن اين حرفها عوامانه است و کاري است که پيرزنها ميکنند. زن و شوهرها سر هر قضيهاي که دعوا ميکنند، ميگويند جادو شده[خنده حضار]. حرف عاميانهاي بود که بگوييم لابد او را جادو کردهاند. حرفي نبود که بشود همه جا زد، مضافا بر اينکه ما خودمان هم اهل اين کارها نبوديم. نه پدرمان جادوگر بود، نه خودمان اينکاره بوديم... بعد روي کارها و حرفهاي شخص جنجالآفرين حساس شديم، ديديم خيلي حرفهاي بوداري است و اصلا حرفهاي سادهاي نيست. بنده روزبهروز احساس کردم که خطر بسيار عظيمي در اين جريان، نهفته است و تلاش زيادي در اين راه شده. عقلم نميرسيد که آيا هيپنوتيزم است، سحر است، ارتباط با مرتاضين است؟ بنده اينجور چيزها را بلد نيستم، ولي ميدانستم که در اين قضيه، چيزي غيرطبيعي وجود دارد. ديديم که اين شخص مسئلهدار، اين آقا را مسخّر کرده و او توي مشتش هست؛ البته قرائن فراواناند و خود شما بيشتر از ما اطلاع داريد که حتي تأثير نگاه و برخورد و آثار طلسمات و چيزهايي از اين قبيل در کار است؛ البته اينها همه مسموعات هستند و بنده به چشم خودم نديدهام».
منبع: شرق
۰۴ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]
صفحات پیشنهادی
بازگشت احمدینژادهای برای رقابت با روحانی
بازگشت احمدینژادهای برای رقابت با روحانی چاقتر شده پيراهن فيروزهايرنگي هم به تن ندارد اين آخرين عكسي است كه از اسفنديار دولت دهم همراه با يك عبارت در سايت دولت بهار منتشر شده است شايد از نظر برخي آقايان کانديداتوري بقايي شوخي باشد همانطور که کانديداتوري احمدينژاد در ٨روحانی به تهران بازگشت
روحانی به تهران بازگشت رئیس جمهور پس از سفر فشرده یکروزه به دو کشور عمان و کویت دقیقی پیش به تهران بازگشت آفتابنیوز به گزارش پایگاه اطلاعرسانی ریاست جمهوری حسن روحانی رئیس جمهور کشورمان که صبح دیروز چهارشنبه با دعوت پادشاه عمان و امیر کویت به این کشورها سفر کرده بود پس اپیروزی تندروها در انتخابات ریاست جمهوری یعنی بازگشت ایران به دوره ی احمدی نژاد / روحانی به نتایج سال های ریاست
خلیج تایمز پیروزی تندروها در انتخابات ریاست جمهوری یعنی بازگشت ایران به دوره ی احمدی نژاد روحانی به نتایج سال های ریاست احمدی نژاد پایان داد بدون شیخ دیپلمات ایران ممکن بود با شرایط ناخوشایندی در جهان روبرو شود حسن روحانی یک شخصیت میانه رو است که بدون او ایران ممکن بود بهرونمايي از استراتژی انتخاباتی اصلاحطلبان/روحانی همراه با یک اصلاحطلب وارد رقابت انتخاباتی میشود
رونمايي از استراتژی انتخاباتی اصلاحطلبان روحانی همراه با یک اصلاحطلب وارد رقابت انتخاباتی میشود احمدینژاد توصیه به عدم حضور در انتخابات شد و از ظرف دیگر با اظهارات اخیر سخنگوی شورای نگهبان برخی در فضای سیاسی تردیدهایی درباره تأیید صلاحیت روحانی مطرح کردند هم زمان هم اصلاح طلبروحانی: اراده ایران و سوئد بازگشت به روابط پیش از تحریمها است/ لوفن: مساله روابط ایران و عربستان مورد بحث قرا
روحانی اراده ایران و سوئد بازگشت به روابط پیش از تحریمها است لوفن مساله روابط ایران و عربستان مورد بحث قرار گرفت رییسجمهور کشورمان در نشست خبری مشترک با نخستوزیر سوئد سرفصل برخی از موضوعات مورد بحث در دیدار صبح امروز را تشریح کرد به گزارش ایلنا حجتالاسلام حسن روحانی در نشرقابت های ورزشی روحانیون ارتش برگزار شد
رقابت های ورزشی روحانیون ارتش برگزار شد تهران - ایرنا - همزمان با آغاز سی و هشتمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی رقابت های ورزشی روحانیون شاغل در ارتش جمهوری اسلامی ایران به مناسبت گرامیداشت دهه مبارک فجر در مجموعه ورزشی ستاد ارتش برگزار شد به گزارش روز سه شنبه سازمان تربیت بدنیخوابهایِ احمدینژادی برای اردیبهشت ۹۶/ رقابت با روحانی با سبد «آرای باطله»
خوابهایِ احمدینژادی برای اردیبهشت ۹۶ رقابت با روحانی با سبد آرای باطله احمدینژادیها حالا باید لایه دیگری از عملیات خود را اجرایی می کردند صحنه نباید خالی بماند فردی باید وارد صحنه شود شخصی که احمدی نژاد به او اعتماد کامل داشته باشد و البته امکان تایید صلاحیتش نیز کمتر ابازگشت مجدد برلوسکنی به رسانه ها با پرونده فساد اخلاقی
بازگشت مجدد برلوسکنی به رسانه ها با پرونده فساد اخلاقی شناسهٔ خبر 3890642 - یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲ ۴۱ بین الملل > اروپا jwplayer display inline-block; نخست وزیر اسبق ایتالیا که بواسطه مطرح شدن مورادی همچون فساد اخلاقی و مالی از این پست کنار رفت با یک پرونده جدید مواجهسه هزار صنعتکار طلا و جواهر به روحانی نامه نوشتند
مهر منتشر کرد سه هزار صنعتکار طلا و جواهر به روحانی نامه نوشتند شناسهٔ خبر 3890679 - یکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۲ ۵۱ اقتصاد > صنعت و معدن و تجارت jwplayer display inline-block; سه هزار صنعتکار طلا جواهر و سنگ های قیمتی در نامهای به رئیسجمهور و رئیس مجلس شورای اسلامی خوابازگشت فوتبال به حلب پس از 5 سال
بازگشت فوتبال به حلب پس از 5 سالآخرین مسابقه رسمی فوتبال در شهر حلب در سال 2011 برگزار شده بود تاریخ انتشار يکشنبه ۱۰ بهمن ۱۳۹۵ ساعت ۱۲ ۱۰-
گوناگون
پربازدیدترینها