تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان خوش اخلاقى و از بدبختى انسان بد اخلاقى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871607374




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مردم بهتر می‌دانند بازگشت دولت افراطی چه خطری دارد/تندروها جایی در وحدت ملی ندارند


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


مبلغ:
مردم بهتر می‌دانند بازگشت دولت افراطی چه خطری دارد/تندروها جایی در وحدت ملی ندارند
معاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات گفت: در وحدت ملی جایی برای تندورها نیست به همین دلیل است که با تمام توان سعی می‌کنند که نگذارند این موضوع صورت بگیرد.
روز نو : معاون سیاسی وزارت کشور دولت اصلاحات گفت: در وحدت ملی جایی برای تندورها نیست به همین دلیل است که با تمام توان سعی می‌کنند که نگذارند این موضوع صورت بگیرد.
 
به گزارش روز نو؛ مرتضی مبلغ  با بیان اینکه با وجود ترامپ در ایالات‌متحده کسی باید در رأس قوه مجریه ایران قرار بگیرد که بدون تنش و هیجان کشور را اداره کند، گفت: مردم ما در طول ۸ سالی که نگاه افراطی بر کشور حاکم بود سختی‌‌ها و آسیب‌ها را با گوشت و پوستشان درک کردند. آن‌ها امروز به‌خوبی می‌دانند تندروی و رفتارهای هیجانی چه آسیبی می‌تواند ایجاد کند. جامعه در اثر تجارب گذشته به این سطح از هوشمندی رسیده  که اجازه ندهد بار دیگر افراطیون بازگردند.
 
او خاطرنشان کرد: هرلحظه غفلت‌ می‌تواند باعث شود که تندروها مدیریت کشور را در  دست بگیرند، پس باید هوشیارانه درصحنه حضور داشته و مواظب باشیم که مبادا با شعارهای پوپولیستی و عوام‌فریبانه بتوانند بر مقدرات کشور دوباره حاکم شوند.
 
مبلغ تاکید کرد: فضای جهانی و منطقه‌ای به‌گونه‌ای است که باید بیش از گذشته  عقلانیت و تدبیر تقویت شود، تا پیشرفت و تعالی در کشور  تداوم پیدا کند.
 
او در پاسخ به این سؤال که وجود ترامپ در آمریکا و روی کار آمدن دوباره افراطیون در ایران چقدر می‌تواند برای کشور مضر باشد، عنوان کرد: در ابتدا باید به این نکته اشاره کرد که به نظر می‌رسد ترامپ بیش از اینکه برای کشوری مانند ایران خطرناک باشد برای خود ایالات‌متحده خطرناک است، او با شعارهای هیجانی و رفتارهای غیرعقلانی درصحنه حاضر می‌شود و می‌خواهد بر افکار عمومی غلبه پیدا کند که این بیش از همه به کشور خودش  آسیب وارد می‌کند.
 
مبلغ افزود: البته این افراد چون ذاتا خطرزا هستند می‌توانند برای همه مشکل ایجاد کنند، بنابراین مسئولان ما هم باید دقت کنند که درگیر این هیجانات و بازی‌ها نشوند بر امور تسلط داشته باشند و باحوصله و تدبیر به جریان ها رسیدگی کنند و بهانه دست تندروها ندهند تا کشور بتواند روند سالم و عقلانی که در پیش گرفته است را  ادامه دهد زیرا بازگشت نگاه افراطی و تندرو می‌تواند هزینه‌های زیادی برای کشور به بار بیاورد.
 
معاون سیاسی وزارت کشور در دولت اصلاحات در پاسخ به این سؤال که چقدر ضرورت دارد در این شرایط عقلای اصلاح‌طلب و اصولگرا بر وحدت و گفت‌وگوی ملی تاکید کنند،‌ عنوان کرد: گفت‌وگوی ملی، همدلی و انسجام عمومی یکی از فرصت‌های بسیار جدی و تاریخی برای جامعه است که می‌تواند موجب برون رفت بسیاری از مشکل‌ها باشد.
 
او یادآور شد: بعد از انقلاب ما وارد فرآیند آزادی و دموکراسی شدیم اما متأسفانه از یک امر بسیار مهم زیرساختی غافل شدیم و آن این بود که نتوانستیم قواعد رقابت در  بازی دموکراسی  را به نیروها و جریان‌ها آموزش دهیم و لذا مشاهده می‌کنیم که  در اکثر مواقع رقابت آن‌ها مخرب است.
 
این فعال سیاسی اصلاح‌طلب خاطرنشان کرد: همواره باید حفظ خطوط ملی و مصالح عمومی مدنظر جناح‌ها باشد و این موارد  به‌هیچ‌وجه نباید مورد رقابت قرار بگیرند اما مشاهده می‌کنیم چنین رقابت‌هایی وجود دارد از همین رو بسیاری از بداخلاقی‌های سیاسی اتفاق می‌افتد.
 
مبلغ افزود: برجام یک دستاورد بزرگ و تاریخی است اما متأسفانه شاهد بودیم برخی از جریان‌های تند و افراطی مانند اسرائیل و آمریکا  به این دستاورد حمله کردند زیرا یاد نگرفته‌اند که در فضای سالم رقابت کنند؛ این گروه با تهمت و تخریب همیشه سعی می‌کند کار خود را پیش و به اهداف خود برسند.
 
او با اشاره به اینکه رفتارهای تخریبی کشور را از توسعه بازمی‌دارد، اظهار کرد: تا هنگامی که روند تخریب و رفتارهای افراطی وجود داشته باشد، نمی‌توانیم راه ترقی را طی کنیم و  تراز بالا و شأنی که مدنظرمان است به دست بیاوریم.
 
او تاکید کرد: گفت‌وگوی ملی و انسجام عمومی در واقع این موضوع را دنبال می‌کند که جناح‌ها باید یاد بگیرند با حفظ هویت‌های خود  منافع ملی را سر لوحه فعالیت‌های خود قرار دهند.
 
این فعال سیاسی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چه کسانی باید برای گفت‌وگوی ملی پیش قدم شوند، عنوان کرد: ابتدا باید گفت اگر همواره بخواهیم بر گذشته تاکید کنیم و اجازه ندهیم قدمی به سوی آینده برداشته شود درجا خواهیم زد، بنابراین آحاد جامعه، مسؤلان، جناح‌ها احزاب و گروه‌ها باید با یکدیگر به تفاهم برسند و ضرورت این امر را درک کنند.
 
او ادامه داد: وحدت و گفت‌وگوی ملی ضروری است و نباید به چند فرد خاص آن را تقلیل دهیم و بگویم که این موضوع در گرو به هم پیوستن دو جناح است، بلکه باید در تمامی لایه‌های اجتماعی جریان پیدا کند، اقشار مختلف بتوانند با یکدیگر گفت‌وگو داشته باشند. البته شخصی که جایگاه و شان ملی بالاتری دارد قاعدتا وظیفه سنگینی نسبت به بقیه افراد دارد.
 
مبلغ در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه چه کسانی مخالف وحدت ملی هستند و دلیل آن‌ها برای مخالفت چیست، گفت: کاملا مشخص است که چه کسانی نمی‌خواهند این وحدت وجود داشته باشد، در طول دهه‌های گذشته گروه‌هایی شکل گرفته‌اند  که  از رانت‌های سیاسی و تبلیغاتی گسترده‌ای برخوردار بوده‌اند و هر کاری که  می‌خواهند انجام می‌دهند، به هر منصبی که می‌خواهند دست پیدا می‌کنند، بنابراین نمی‌خواهند که تعامل سازنده صورت بگیرد و شرایط برابر به وجود بیاید زیرا منافع‌شان به خطر می‌افتد به خصوص تندروها یاد گرفتند در دهه گذشته با شرایط تخریب و غوغاسالاری به اهداف خود دست پیدا کنند.
 
او خاطر نشان کرد: در وحدت ملی جایی برای تندورها نیست به همین دلیل است که با تمام توان سعی می‌کنند که نگذارند این موضوع صورت بگیرد. جامعه امروز که خطر تندورها را احساس کرده و می‌داند که این تفکر چه بلایی سر جامعه می‌آورد دیگر نمی‌گذارد که آنان بازگردند.



منبع: ایلنا


تاریخ انتشار: ۰۲ اسفند ۱۳۹۵ - ۱۵:۲۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 104]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن