تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1833748684
شرایط برای روحانی سخت و پیچیده است
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
شرایط برای روحانی سخت و پیچیده است
«در شرایط کنونی اغلب گزینههای اصولگرایان تلاش میکنند که در انتخابات ریاست جمهوری سال۹۶ خود را به یک مهره سوخته تبدیل نکنند.
روز نو : «در شرایط کنونی اغلب گزینههای اصولگرایان تلاش میکنند که در انتخابات ریاست جمهوری سال۹۶ خود را به یک مهره سوخته تبدیل نکنند.
به گزارش روز نو؛ مهندس پرویز کاظمی وزیر رفاه دولت اول احمدی نژاد در گفت وگو با «آرمان» درباره گروههای نوظهور اصولگرا عنوان میکند: «اصولگرایان نمیتوانند به راحتی ماهیت خود را تغییر بدهند و گروههای جدید اصولگرایی نیز نمیتوانند در کوتاه مدت و میان مدت تغییرات جدی در گفتمان اصولگرایی به وجود بیاورند. بدون شک ظهور گروههای جدید اصولگرایی بیشتر برای تاثیرگذاری کوتاه مدت و انتخاباتی است و این گروهها به دنبال بازنگری در گفتمان اصولگرایی نیستند. تغییرات جدی در گفتمان اصولگرایی نیازمند مطالبات دقیق و عمیق جامعه شناسی و سیاسی است.گروههای جدید اصولگرایی باید برای مردم مشخص کنند که به دنبال ارائه چه نوع گفتمان و حرف جدیدی برای مردم هستند تا انتظارات به همان اندازه از آنها وجود داشته باشد». در ادامه ماحصل گفت وگوی «آرمان» با وزیر سابق رفاه را میخوانید.
سخنگوی شورای نگهبان عنوان کرده هیچ تضمینی وجود ندارد که رئیسجمهوری که چهار سال مدیریت اجرایی کشور را برعهده داشته است دوباره صلاحیتش مورد تایید این شورا قرار بگیرد. دیدگاه شما در این زمینه چیست؟
به نظر من دیدگاههای سخنگوی شورای نگهبان از جنبههای قانونی صحیح است و از نظر قانونی هیچ فردی نمیتواند پیش از بررسی صلاحیتها عنوان کند که صلاحیت وی به صورت قطعی تایید خواهد شد. بدون شک شورای نگهبان رفتار و عملکرد همه کاندیدای ریاستجمهوری را در نظر میگیرد و براساس منافع ملی در این زمینه تصمیم گیری میکند. به نظر من سخنان سخنگوی شورای نگهبان بیش از آنکه سیاسی باشد جنبه قانونی دارد.
به نظر شما مهمترین دغدغهها و نگرانیهای آقای روحانی در شرایط کنونی چیست؟
بدون شک شرایط برای آقای روحانی سخت و پیچیده شده است و آقای روحانی حق دارند نسبت به برخی مسائل نگران باشند. کار آقای روحانی از ابتدای روی کار آمدن سخت و دشوار بود و این دشواری روز به روز وضعیت پیچیده تری پیدا کرد. دولت آقای روحانی در ابتدای روی کار آمدن خود با مسائلی مانند بیکاری، انزوای ایران در سطح بینالمللی، فساد اقتصادی و البته مشکلات اقتصادی مردم روبه رو بود. به همین دلیل دولت با کوهی از مشکلات کوچک و بزرگ مواجه بود. با این وجود دولت آقای روحانی تلاش زیادی انجام داد که وضعیت کشور را بهبود ببخشد. البته در این زمینه همه مطالبات مردم محقق نشد و بسیاری از مشکلات همچنان در کشور وجود دارد. بدون شک در شرایط کنونی مهمترین مشکل مردم مشکلات اقتصادی و معیشتی است که آقای روحانی موفق نشده اقدامات اساسی در این زمینه انجام بدهند.یکی از اقدامات اشتباهی که در دولت احمدینژاد در کشور به وجود آمد و در دولت آقای روحانی نیز وجود دارد ارائه آمار رضایت بخش به مردم برای اقناع افکار عمومی است. به عنوان مثال آقای روحانی در گفتوگوی تلویزیونی اخیر خود به شکلی به مردم آمار ارائه میدادند که انگار هیچ مشکلی وجود ندارد و مردم در آرامش و آسایش کافی به سر میبرند.
پایگاه رای آقای روحانی در سال۹۶ نسبت به سال۹۲ چه تغییراتی پیدا کرده است؟
در انتخابات ریاست جمهوری سال۹۲ یک شرایط و اتفاق خاص در فضای سیاسی کشور به وجود آمد که آقای روحانی موفق شد به ریاست جمهوری دست پیدا کند. در سال۹۲ جریانهای معتدل و خردورز قصد داشتند مانع از حضور مجدد گفتمان رادیکال در مدیریت کشور شوند و با«نه» گفتن به این جریان، از جریان اعتدالگرای آقای روحانی حمایت کردند. از سوی دیگر در انتخابات سال۹۲ آقای روحانی به تنهایی در انتخابات پیروز نشد و با کمک آیتا...هاشمی و جریان اصلاحات به موفقیت رسید. بدون شک حضور آیتا...هاشمی در انتخابات ۹۲ یک زلزله و ولوله سیاسی در کشور ایجاد کرد و پس از ردصلاحیت ایشان همه هواداران ایشان از آقای روحانی حمایت کردند. از سوی دیگر دوراندیشی رئیس دولت اصلاحات و اصلاحطلبان باعث شد که آقای عارف از انتخابات کنارهگیری کند و آقای روحانی به تنها کاندیدای جریان اصلاحات تبدیل شد. به همین دلیل وضعیت انتخابات۹۶ به این مساله بستگی دارد که آیا دوباره جریان اعتدال گرا و نخبگان این جریان از آقای روحانی حمایت میکنند یا خیر. به نظر من این اتفاق رخ خواهد داد و دوباره اعتدالگرایان از آقای روحانی حمایت خواهند کرد. مساله مشترک بین آیتا...هاشمی، رئیس دولت اصلاحات و آقای روحانی این است که یک جریان خاص که عمدتا دارای گرایش رادیکال است نباید در مدیریت کشور حضور داشته باشد. در نتیجه در انتخابات۹۶همین مساله سبب تجمیع نیروهای خردگرا حول محور آقای روحانی خواهد بود. ارتحال آیتا...هاشمی و قدردانی مردم از ایشان در تشییع پیکر آیتا...نشان داد که همچنان مردم به روش و منش آیتا...هاشمی رای خواهند داد.
به نظر میرسد محمد باقر قالیباف در صورت اجماع اصولگرایان کاندیدا میشود. در چنین شرایطی ارزیابی شما از رقابت قالیباف و روحانی چیست؟
به نظر من در شرایط کنونی اصولگرایان موقعیت مناسبی برای حضور در انتخابات ندارند واقبال چندانی در بین مردم نسبت به گذشته نخواهند داشت.از سوی دیگر آقای قالیباف نیز در وضعیت چهار سال قبل نیست و اقبال عمومی نسبت به ایشان کمتر از گذشته شده است. در شرایط کنونی اغلب گزینههای اصولگرایان تلاش میکنند که در انتخابات ریاست جمهوری سال۹۶ خود را به یک مهره سوخته تبدیل نکنند. برخی عنوان میکنند تنها کسی که توانایی رقابت با آقای روحانی را دارد و میتواند انتخابات را دوقطبی کند آقای قالیباف است. به نظر من این دیدگاه صحیح نیست و اگر قالیباف در انتخابات شرکت کند حتی موفق نمیشود میزان رای خود را در سال۹۲ تکرار کند و آرای کمتری در سال۹۶ نسبت به سال۹۲ به دست خواهد آورد.ما باید بین تحلیلهای رسانه ای و سیاسی و دغدغههای مردم تفکیک قائل شویم و اولویت را به دغدغههای مردم بدهیم. بدون شک در شرایط کنونی مردم با مشکلات زیادی در زمینههای مختلف مواجه هستند.در شرایط کنونی اصولگرایان دارای موقعیت مستحکمی نیستند و از سوی دیگر با چند دستگیهای زیادی مواجه هستند. هر چه هجمهها به آیتا...هاشمی بیشتر شد در بین افکار عمومی نتیجه عکس داشت و محبوبیت آیتا...هاشمی افزایش پیدا کرد.در انتخابات مجلس خبرگان نیز همین اتفاق رخ داد.قبل از برگزاری انتخابات خبرگان اصولگرایان هجمههای گستردهای را علیه آیتا...هاشمی به وجود آوردند. با این وجود در انتخابات خبرگان مردم از آیتا...هاشمی حمایت کردند و ایشان با اختلاف فاحشی نسبت به دیگران به عنوان نفر اول وارد مجلس خبرگان شدند. تنها فردی که به صورت جدی پشت سر آقای روحانی ایستاد و از ایشان حمایت کرد آیتا...هاشمی بود. آیتا...هاشمی به صورت مکرر به آقای روحانی عنوان میکردند که برنامه بلندمدت برای مدیریت کشور داشته باشد و برنامههایی را که در دولت اول خود آغاز کردند در دولت دوم ادامه بدهند. آیتا...هاشمی به دلیل تجربهای که در مدیریت کشور داشتند به خوبی از مشکلاتی که آقای روحانی از ابتدای روی کار آمدن خود با آن مواجه بودند آگاهی داشتند. به همین دلیل نیز آقای روحانی را به صبوری و دوراندیشی در اقدامات خود دعوت میکردند. بدون شک در مسیر دولت آقای روحانی موانع زیادی وجود دارد و آقای روحانی با وضعیت طبیعی در اداره کشور مواجه نبودند. با این وجود دولت تدبیر و امید میتوانست عملکرد بهتری نسبت به آنچه در چهار سال گذشته انجام داده داشته باشد.
برخی از گروههای جدید اصولگرایی به شکلهای مختلف در فضای سیاسی کشور ظهور کردهاند و به دنبال بازنگری در برخی مبانی اصولگرایی هستند. دیدگاه شما درباره این گروههای نوظهور چیست و این گروهها چه تاثیری در انتخابات ریاست جمهوری آینده خواهند گذاشت؟
اصولگرایان نمیتوانند به راحتی ماهیت خود را تغییر بدهند و گروههای جدید اصولگرایی نیز نمیتوانند در کوتاهمدت و میانمدت تغییرات جدی در گفتمان اصولگرایی به وجود بیاورند. بدون شک ظهور گروههای جدید اصولگرایی بیشتر برای تاثیرگذاری کوتاه مدت و انتخاباتی است و این گروهها به دنبال بازنگری در گفتمان اصولگرایی نیستند. تغییرات جدی در گفتمان اصولگرایی نیازمند مطالبات دقیق و عمیق جامعه شناسی و سیاسی است. گروههای جدید اصولگرایی باید برای مردم مشخص کنند که به دنبال ارائه چه نوع گفتمان و حرف جدیدی برای مردم هستند تا انتظارات به همان اندازه از آنها وجود داشته باشد.
اغلب اعضای موسس این گروههای جدید زمانی با آقای احمدینژاد همکاری داشتند. آیا یاران دیروز احمدی نژاد به دنبال ایجاد گفتمانی هستند که معایب گفتمان احمدینژاد در آن وجود نداشته باشد؟
پاسخ به این سوال دارای پیچیدگیهای زیادی است.زمانی که این افراد در کنار آقای احمدینژاد حضور داشتند آقای احمدی نژاد عنوان میکرد که عضو هیچ گروه و دستهای نیستم و برنامههای خاص خود را دارم. در نتیجه این افراد تلاش میکردند خود را به آقای احمدی نژاد متصل کنند وگرنه آقای احمدی نژاد بخصوص در سالهای پایانی دوران ریاستجمهوریاش سیاستهایی کاملا مستقل در پیش گرفته بود. این در حالی است که گفتمان احمدی نژاد نیز کارایی چندانی نداشت و موفق نشد عملکرد موفقی از خود برجای بگذارد. به نظرم گروههای نوظهور اصولگرا به جای اینکه به دنبال ارائه یک گفتمان جدید از اصولگرایی باشند باید مشکلات و نواقص گفتمان گذشته و بخصوص گفتمان احمدی نژاد را مورد بررسی قرار بدهند و تلاش کنند اشتباهات احمدی نژاد را در آینده تکرار نکنند. مساله مهم دیگر اینکه گروههای نوظهور اصولگرایی تنها برای تاثیرگذاری در انتخابات آینده به وجود آمده اند و پس از مدتی صحنه سیاسی کشور را ترک میکنند و در نتیجه به دنبال ایجاد یک گفتمان پایدار و تاثیرگذار نیستند.
منبع: آرمان
تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۶
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]
صفحات پیشنهادی
جلودارزاده: کاندیداتوری اصلاحطلبان از روی احساس مسئولیت است/ روحانی در شرایط سخت، خوب عمل کرد
جلودارزاده کاندیداتوری اصلاحطلبان از روی احساس مسئولیت است روحانی در شرایط سخت خوب عمل کرد نماینده اصلاحطلب مجلس گفت آقای روحانی به تمام وظایف قانونی خود عمل کرده است و اگر جاهایی لنگی داریم نقص و ضعف ایشان نیست روز نو نماینده اصلاحطلب مجلس گفت آقای روحانی به تمام وظادولت تدبیر و امید در شرایط سخت بخش کشاورزی را تحویل گرفت
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان دولت تدبیر و امید در شرایط سخت بخش کشاورزی را تحویل گرفت شناسهٔ خبر 3879807 - سهشنبه ۲۸ دی ۱۳۹۵ - ۱۵ ۳۳ استانها > زنجان jwplayer display inline-block; زنجان-رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت دولت تدبیر و امید در شرایط سخت بخسرمربی تیم ملی هندبال بانوان: شرایط خیلی سخت است
سرمربی تیم ملی هندبال بانوان شرایط خیلی سخت است مرضیه یوسف آمادگی بازیکنان تیم ملی هندبال بانوان را بالا ارزیابی کرد و گفت با توجه به شناختی که از حریفان خود داریم شرایط بسیار سخت است مرضیه یوسف در گفتوگو با ایسنا بعد از پایان هشتمین اردوی تیم ملی هندبال بانوان اظهار کردتابش: بالابردن پایه مالیاتی در شرایط نامساعد اقتصادی سخت است
تابش بالابردن پایه مالیاتی در شرایط نامساعد اقتصادی سخت است در این شرایط و بخصوص در وضعیتی که هنوز فرهنگ مالیاتی در کشور جا نیفتاده است اخذ مالیات به سختی انجام می شود و بالابردن پایه های مالیاتی نیز بسیار سخت است آفتابنیوز شفافیت مالیاتی و تقویت پایگاه های اطلاعاتی سازمانسرما در سالن ترمینال شماره ۲ فرودگاه مهرآباد شرایط سختی را برای مسافران ایجاد کرده است
سرما در سالن ترمینال شماره ۲ فرودگاه مهرآباد شرایط سختی را برای مسافران ایجاد کرده است سرمای سالن ترمینال 2 فرودگاه مهرآباد شرایط بسیار سختی برای مسافران به خصوص برای کودکان و سالمندان رقم زده است یکی از مسافران حاضر در فرودگاه مهرآباد در گفتوگو با خبرنگار ایلنا گفت هم ارئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی قم عنوان کرد شرایط سخت آبفای قم با بیش از 42 میلیارد تومان بدهی
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی قم عنوان کردشرایط سخت آبفای قم با بیش از 42 میلیارد تومان بدهی رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان قم گفت بیش از 42 میلیارد بدهی و به همین میزان مطالبه رقم بالایی است که اگر در زمینه وصول و پرداخت آن انقلابی به وجود نیاید شرایط برای ادامه کارذوب آهن منسجم ترین تیم لیگ است/ شرایط لیگ برتر سخت شده است
سرمربی گسترش فولاد تبریز ذوب آهن منسجم ترین تیم لیگ است شرایط لیگ برتر سخت شده است شناسهٔ خبر 3888985 - جمعه ۸ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹ ۴۶ استانها > آذربایجان شرقی jwplayer display inline-block; تبریز - سرمربی گسترش فولاد تبریز گفت ذوب آهن منسجم ترین تیم لیگ است به گزارش خبربرف شرایط بازی را خیلی سخت کرد
منصوریان برف شرایط بازی را خیلی سخت کرد شناسهٔ خبر 3894660 - چهارشنبه ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۹ ۱۸ استانها > آذربایجان شرقی jwplayer display inline-block; تبریز - سرمربی استقلال تهران گفت برف شرایط بازی را خیلی سخت کرد به گزارش خبرنگار مهر علیرضا منصوریان شامگاه چهارشنبه درنامه عارف به روحانی در مورد شرایط غیرقابل تحمل خوزستان
نامه عارف به روحانی در مورد شرایط غیرقابل تحمل خوزستان روز نو محمدرضا عارف نماینده مردم تهران و رئیس فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی طی نامهای از هیات وزیران به ویژه رئیسجمهور خواستار اصلاح و بهبود وضع غیرقابل تحمل فعلی خوزستان با توجه به وضعیت ریزگردها و گرد و غبار شد  انتظار نابجای مخالفان سرسخت از نجابت روحانی
پاسخ تخریب تمجید نیست انتظار نابجای مخالفان سرسخت از نجابت روحانی مرور این واکنشها نشان می دهد که طرف مقابل به هیچ روی درصدد نقد منصفانه و حتی انتقادات گزنده هم نیست واکنش ها جملگی تخریبی است و به قصد ساقط کردن دولت در افکار عمومی به منصه ظهور می رسد و هیچ نشانی هم از لحاظ مناف-
گوناگون
پربازدیدترینها