واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
بذرپاشی اصولگرایان برای انتخابات ٩٦
میگویند اصولگرایان همواره در آرزوی یک احمدینژاد عیبیابی شدهاند. شاید «مهرداد بذرپاش» از نگاه آنها واجد چنین ویژگی است که این روزها شایعه انتخابش به عنوان گزینه اصلح «جبهه مردمی نیروهای انقلاب» و «جبهه پایداری» مطرح شده است.
روز نو : میگویند اصولگرایان همواره در آرزوی یک احمدینژاد عیبیابی شدهاند. شاید «مهرداد بذرپاش» از نگاه آنها واجد چنین ویژگی است که این روزها شایعه انتخابش به عنوان گزینه اصلح «جبهه مردمی نیروهای انقلاب» و «جبهه پایداری» مطرح شده است.
به گزارش روز نو؛ یک یار قدیمی رئیس دولت سابق که برکشیدهشدنش در عرصه سیاست صددرصد مدیون همراهی با احمدینژاد از دوران شهرداری است. بذرپاش تحرکات رسانهای و حضورش در عرصه عمومی را در این ماههای اخیر شدت بخشیده است. ایلنا از راهاندازی ستادهای تبلیغاتی مهرداد بذرپاش در مشهد خبر داده و سازمان بسیج مهندسین صنعتی استان اصفهان هم از او برای شرکت در همایش گرامیداشت فناوری فضایی دعوت کرده بود.
سفر آخر به علت لغو پروازش انجام نشد اما این مانع از حضوریافتن او در همایش نشد. بذرپاش در این همایش از طریق ارتباط تلفنی به انتقاد از مدیریت ٣٠ساله بر کشور پرداخت. در هفتههای گذشته اخباری مبنی بر دیدار برخی چهرههای اصولگرا با آیتالله مصباحیزدی هم منتشر شد. بذرپاش هم یکی از آن افراد بود. برخی گمانهها حاکی از این بود که اصولگرایان برای راضیکردن مصباح و همراهکردنش سراغ او رفتهاند.
اما برخی اخبار دیگر هم حاکی از این بود که هدف این دیدارها تنها همراهکردن مصباح نبوده بلکه قرار بوده درباره مصداق انتخاباتی هم با او به توافق برسند. تاجاییکه میتوان حدس زد بذرپاش، برای این به دیدار مصباح رفته است تا آیتالله مجاب شود او هم گزینهاي «رأیآور» است و هم «اصلح».
ایلنا گزارش داده بود که مهرداد بذرپاش در آن دیدار گزارشی از مسائل و وضعیت جاری کشور ارائه کرده بود. نکته جالبی که در آن خبر کوتاه مورد تأکید قرار گرفت، زمان این دیدار بود؛ دیداری که حدود سه ساعت به طول انجامید! در ویکیپدیای جبهه پایداری اگرچه نام بذرپاش هم به چشم میخورد اما خودش دو سال پیش این عضویت را تکذیب کرده است. بااینحال مواضع بذرپاش همانند رسایی یا کوچکزاده بیشترین نزدیکی را با پایداریها دارد، حتی اگر عضو رسمی آنها هم نباشد. احتمالا یکی از دلایل انتخاب بذرپاش به عنوان گزینه محتمل اصولگرایان همین باشد که امکان بهدستآوردن دل آیتآلله مصباح برای او محتملتر از دیگران است.
بذرپاش، صاحبامتياز روزنامه «وطن امروز» است، رسانهای که توپخانهاش در این چهار سال رو به دولت هدفگیری كرده و حتی کیهان و رسالت و سایتهای اینترنتی اصولگرا هم نتوانستند به گرد پایش برسند. وطن امروز بابت تیترهای عجیب و تند و گاه غیرمعمولش، که گاهی یک کلمه بود و گاهی تا یک جمله چندخطی هم میرسيد، در این دو، سه سال معروف شد.
خود بذرپاش اگرچه میزان حضور رسانهایاش در عرصه عمومی در این یکی، دو سال، به اندازه سعید جلیلی نبود اما هرجا هم که در این مدت ظاهر شده یا صحبتی کرده است، تندتر از جلیلی به دولت تاخته است؛ مثلا در جمع طلاب مدرسه معصومیه قم، با بیان اینکه «دولت باید مسئلهحلکن باشد نه مسئلهپاککن و مسئلهساز»، گفته است: «دستتان را از جیب مردم درآورید و به مردم اعتماد کنید؛ راه پیشرفت کشور اعتماد به این مردم است»؛ یا مثلا گفته است: «باید دولت را در جعبه شیشهای قرار داد تا همه آن را ببینند و نظارهاش کنند؛ دولت شیشهای و شفاف راه برونرفت از فساد اداری است. نسل سوم مؤمن انقلابی دشمنشناس است و بیهوده تولید دشمن نمیکند، ولی ابوموسی اشعریصفتان سادهلوح را که باعث بدبختی تاریخ شدند خوب میشناسد». دیماه سال ۹۴ در جمع دانشجویان دانشگاه فردوسی گفت: «ما ساندیس را میخوریم و نی آن را در چشم بدخواهان نظام میکنیم».
مهرداد بذرپاش در سال ۱۳۵۹ به دنیا آمد. هنگامی که دوساله بود پدرش در جنگ شهید شد. سال ۷۷ در رشته مهندسی صنایع دانشگاه صنعتی شریف پذیرفته شد و در رشته مهندسی صنایع، گرایش تولید صنعتی، فارغالتحصیل شد. در دانشگاه شریف سرپرست بسیج دانشجویی آن دانشگاه بود. او یکی از همراهان احمدینژاد در سال ۸۵ در هنگام حضور در دانشگاه امیرکبیر بود.
پس از انتخاب احمدینژاد به عنوان شهردار تهران، بذرپاش، رئیس گروه مشاوران جوان شهردار تهران شد.
گروهی که به طور غیررسمی مأموریت جذب نیرو و شبکهسازی در محلات پایتخت برای انتخابات ریاستجمهوری سال ۸۴ را بر عهده داشت. پس از مدت كوتاهي به عنوان مدیر فرهنگسرای خاوران انتخاب شد. سال ۸۲ در مقطع کارشناسیارشد دانشگاه علامه طباطبائی، مدیریت اجرائی خواند.
همان زمان و در ۲۳سالگی با دختر وزیر آموزشوپرورش دولت آتی احمدینژاد یعنی علي احمدي ازدواج کرد. بذرپاش بعد از انتخابات ریاستجمهوری نهم با همان تیمی که از شهرداری به دولت کوچ کرده بود همراه شد و در دولت هم ابتدا همان سمت دوران شهرداری به او داده شد؛ رئیس گروه مشاوران جوان رئیس دولت نهم. بذرپاش در ۲۸سالگی و دو سال بعد از ورودش به دولت به عنوان مدیرعامل پارسخودرو فعالیت خود را در سطح بالای مدیریت صنعتی کشور آغاز کرد و تنها ۱۰ ماه بعد به عنوان مدیرعامل سایپا، به یکی از جوانترین مدیران صنعتی تبدیل شد. در همان دوران با تبلیغات فراوان تلویزیونی و هزینه هنگفت از راهاندازی خط تولید یک خودروی ملی دیگر بهنام «مینیاتور» سخن گفت اما درنهایت پس از ناکامی در مقابل منتقدان نام غیرایرانی این خودروی ملی، مجبور به کوتاهآمدن شد. روزنامه ایران بعدا در گزارشی از روزگار مدیریت او بر سایپا و دريافت پاداش نوشت.
اما اعضای هیئتمدیره وقت شرکت سایپا و همچنین دفتر مهرداد بذرپاش با انتشار دو بیانیه این موضوع را تکذیب کردند. در این بیانیه آمده که دریافتی اعضای هیئتمدیره شرکتهای سایپا بسیار کمتر از مدیران بانکهای دولتی است و روزنامه ایران قصد «فرافکنی» و «دروغپردازی» داشته است. بذرپاش گفته بود از روزنامه ایران شکایت میکند. بذرپاش مرداد ۱۳۸۸ در حکمی به سمت معاون رئیسجمهور و رئیس سازمان ملی جوانان منصوب و در تاریخ ۲۸ آذر ۱۳۸۹ در جلسه هیئت دولت برکنار شد.
گفته شد که محمود احمدینژاد در جلسه هیئت دولت در پی انتقاد مهرداد بذرپاش از برخی دخالتهای اسفندیار رحیممشایی در امور سازمان ملی جوانان دستور به برکناری او داده است. خروجش از دولت اما به خروجش از دایره سیاست منجر نشد، برخلاف دیگر اصولگرایان، زاویهاش را با رئیسی که دستور برکناریاش را داده بود، چندان تند نکرد. در انتخابات مجلس نهم با فهرست ائتلافی اصولگرایان از تهران وارد مجلس شد. ٢٧١هزارو ٧٧١ رأی (۲۴٫۱۲ درصد کل آرا تهران) را از آن خود کرد.
او در مجلس نهم شورای اسلامی عضو هیئترئیسه بود و در فهرست اصولگرایان برای انتخابات مجلس دهم هم قرار داشت اما از ورود به مجلس باز ماند.
اگر بذرپاش به گزینه مورد توافق جبهه پایداری و جبهه مردمی نیروهای انقلاب بدل شود، اصولگرایان تا حدی به آرزوی خود رسیدهاند و یک احمدینژاد عیبیابیشده را راهی انتخابات ریاستجمهوری کردهاند. فقط میماند یک چیز؛ آنها یک گام تا پیروزی فاصله دارند و آن اینکه مردم دچار فراموشی ٨٤ شده باشند.
-----------------------------
احمدینژاد از کسی حمایت نمیکند
اصولگرایان در حالی به دنبال بهثمررساندن یک نفر از تیم قدیمی احمدینژاد برای ریاستجمهوریاند که محمود احمدینژاد با صدور اطلاعیهای، ضمن رد برخی شایعات درباره حمایت خودش از یک کاندیدای خاص اعلام کرده است: «اینجانب عضو هیچ جناح، حزب و گروهی نیستم و از هیچ فرد یا جناح، حزب و گروهی حمایت نکرده و نخواهم کرد». به گزارش ایسنا، متن اطلاعیه محمود احمدینژاد رئیسجمهور سابق به شرح زیر است: «بسمالله الرحمنالرحیم. اللهم عجل لولیک الفرج و العافیه و النصر و اجعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه. ملت شریف و بزرگوار ایران. سلام و درود خداوند بر شما و همه صالحان، آزادیخواهان و عدالتطلبان و با تبریک ایامالله دهه فجر. در رد برخی شایعات مبنی بر حمایت اینجانب از کاندیدای خاص در انتخابات سال آینده و پیرو نامه مورخ ٦/٧/٩٥ اینجانب به حضور مقام معظم رهبری، متواضعانه به استحضار میرساند؛ ۱- اینجانب عضو هیچ جناح و حزب و گروهی نیستم و خود را تنها قطرهای از اقیانوس زلال ملت ایران و خادم آنان میشمارم و این امر را یک افتخار ابدی میدانم. ۲- از هیچ فرد یا جناح و حزب و گروهی حمایت نکرده و نخواهم کرد. این موضع قطعی و غیرقابل تغییر اینجانب است. ۳- ممکن است برخی افراد یا جریانات و جناحها به خاطر منافع گروهی، اخبار و شایعاتی تحت عنوان حمایت از شخص خاصی به نقل از اینجانب منتشر نماید. صریحا اعلام مینمایم که این نوع شایعات و اخبار حتی اگر از زبان نزدیکان اینجانب باشد، خلاف واقع است و قویا تکذیب میشود. با آرزوی طول عمر مقام معظم رهبری، از خداوند منان دوام سعادت، عزت و موفقیت ملت ایران را تحت عنایات خاص امام عصر (عج) مسئلت دارم. محمود احمدینژاد».
منبع: شرق
تاریخ انتشار: ۲۴ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]