تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 12 آذر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):خوش‏گمانى، مايه آسايش قلب و سلامت دين است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1836935504




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

صداوسیما از طرح آشتی ملی حرفی نزد


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


آیت‌ا...‌هاشم‌زاده هریسی:
صداوسیما از طرح آشتی ملی حرفی نزد
انقلاب‌سازان در اندیشه منافع شخصی نبودند.
روز نو :  انقلاب‌سازان در اندیشه منافع شخصی نبودند.
 
به گزارش روز نو؛  روز گذشته سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بود؛ روزی که همه مردم کشور با تفکرات و دیدگاه‌های مختلف به پیروی از امام خمینی(ره) رژیم شاه را سرنگون کردند. انقلابی که شاید بزرگ‌ترین رمز پیروزی آن «وحدت» بود. در روز گرامیداشت ۲۲ بهمن، بسیاری از مردم، مسئولان و سیاسیون جناح‌های مختلف در این راهپیمایی باشکوه شرکت کردند تا آغازی بر وحدت دوباره و آشتی ملی در کشور باشند. آیت‌ا...‌هاشم‌زاده هریسی، عضو مجلس خبرگان در همین راستا با «آرمان» به گفت‌وگو پرداخت که در ادامه می‌خوانید.
 
راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال چه تفاوتی با سال‌های گذشته داشت؟
 
۲۲ بهمن امسال مصادف با روز جمعه بود که در این روز نمازجمعه هم برگزار شد و به مبارکی این روز افزود. مراسم راهپیمایی روز گذشته، بسیار مبارک و استثنائی بود. سالروز اجماع مردم و وحدت ملی، با روز جمعه مصادف شده بود که به عقیده من این روز «عید» بود. مردم عامل باشکوهی در این روز بودند. حضور مردم در راهپیمایی بسیار چشمگیر بود. البته همیشه حضور مردم در این مراسم باشکوه است، اما روز گذشته جمعیت بسیار گسترده‌ای به راهپیمایی رفتند که چشم‌نواز بود و حضور آنها استثنائی بود و روز ۲۲ بهمن سال ۵۷ را تداعی می‌کرد. مردم، دل مرا به همان دوران و سال‌ها بردند و یاد آن ایام در خاطرم زنده شد. من لمس کردم که با حضور مردم به همان سال‌ها بازگشته‌ام. یکی از خصلت‌های خوب گرامیداشت ۲۲ بهمن همین بازگشت به خویشتن است. باید در این روز به هویت انقلاب برگردیم و بیندیشیم که هویت پیروزی انقلاب چه بود.
 
روزها و سال‌های منتهی به پیروزی انقلاب اسلامی چگونه بود و جامعه انقلابی آن دوران چه ویژگی‌هایی داشت که توانست پیروز شود؟
 
در آن سال‌ها دو مشخصه و ویژگی بارز وجود داشت. نخست آنکه همه مردم با هم وحدت داشتند. اندیشه و تفکر افراد باعث شکاف نمی‌شد. مردم از همه اقلیت‌های دینی و اندیشه‌ای در این انقلاب حضور داشتند و نقش‌آفرینی کردند. زن و مرد، جوان و پیر، بی سواد، روشنفکر و روحانی، همه در حماسه انقلاب حضور داشتند و این وحدت رمز بسیار مهمی در این پیروزی بود. ویژگی دوم نیز این بود که هیچ‌کدام از افرادی که برای انقلاب تلاش می‌کردند به فکر نفع شخصی نبودند. هیچ‌کس به این نمی‌اندیشید که با پیروزی انقلاب چه سمت و پستی خواهد گرفت. کسی برای فایده مادی مبارزه نکرد. این معنای واقعی و آرمانی آشتی ملی است. همه از هر جناح، قشر و اندیشه‌ای باهم اتحاد و وحدت داشتند. همه به تفاوت‌های با یکدیگر احترام می‌گذاشتند و به فکرآرمان‌های اصلی بودند. مردم، روحانیت، حوزه دانشگاه و روشنفکران با هم متحد بودند. این اتحاد، وحدت خالص ملی بود. هیچ‌کس به دیگری توهین نمی‌کرد، اتهام نمی‌زد، دشمنی نداشت. این وحدت بود که ۲۲ بهمن را ساخت و انقلاب را پیروز کرد.
 
راهپیمایی روز ۲۲ بهمن امسال یادآور کدام خاطرات و ویژگی‌های دوران انقلاب اسلامی بود؟
 
راهپیمایی روز جمعه، همان دوران را برای من تداعی کرد. این مراسم نشان داد که امید و شوقی از همدلی در بین مردم و مسئولان پدید آمده است. مراسم دیروز بیانگر این وحدت بود. این همدلی بارقه‌های امید را برای ایجاد اتحاد و آشتی ملی فراهم کرد. یکی از فلسفه‌های این روز، بازگشت به همین دوران است. این هم به این معنا نیست که تنها این ایام را یادآوری کنیم و بعد از آن دوباره از این آرمان‌ها فاصله بگیریم. این وحدت و همدلی باید در کشور نهادینه شود. این همدلی باید در دل و مغز همه آحاد جامعه، از مسئولان تا مردم، جای بگیرد. این وحدت باید تبدیل به هدف مردم و سیاسیون شود و ادامه پیدا کند. اگر این موضوع در کشور نهادینه نشود اثری برای رشد کشور نخواهد داشت. استمرار این وحدت لازمه پیشرفت کشور است. اگر دوباره از فردا میان مردم و مسئولان «شکافی» به‌وجود بیاید، این شکاف سد راه پیشرفت و توسعه کشور می‌شود.
 
برای نهادینه شدن این وحدت وهمدلی باید چه اقداماتی انجام شود؟
 
استمرار این وحدت باعث نهادینه شدن آن در کشور می‌شود. وقتی تحمل نظرات دیگران برای ما استمرار یافت، وفاق و همدلی به فرهنگ کشور تبدیل می‌شود. به این صورت می‌توانیم کشور را به آرمان‌های انقلاب نزدیک‌تر کنیم و پیشرفت را برای ایران به ارمغان بیاوریم. البته عوامل دیگر هم لازم است، اما اولین گام، همین موضوع است. متاسفانه صداوسیما و دیگر دستگاه‌ها، تبلیغات درستی در این زمینه انجام نمی‌دهند. من مشاهده نکردم که صداوسیما در رابطه با طرح آشتی ملی حرفی بزند و بحثی درباره این اهداف داشته باشد. کشور برای پیشرفت نیاز به همدلی همه مسئولان و سیاستمداران دارد. رسانه‌ها و صداوسیما هم در این میان نقش مهمی دارند و باید برای مردم از این موضوع، تصویرسازی کنند و جامعه را تشویق به وحدت کنند. تبلیغات رسانه‌ها برای رسیدن به آشتی و وحدت اهمیت بسزایی دارد که در صداوسیما من این موضوع را مشاهده نکردم.
 
چه اقداماتی باید برای رسیدن به وحدت و انسجامی که در دوران انقلاب شاهد آن بودیم انجام دهیم؟
 
برای دست یافتن به وضعیتی مانند دوران انقلاب، باید اهداف و آرمان‌های انقلاب تبیین شود، جامعه و مسئولان تحمل خود را دربرابر منتقدان بالا ببرند و نظرات مخالف زیر چتر و گستره کشور و نظام قرار بگیرند. اگر دل‌ها وسیع نباشد و دایره تحمل ما بالا نباشد، نمی‌توانیم به وحدت و انسجام فکر کنیم. یکی از آرمان‌ها و اهداف انقلاب رسیدن به انسجام و وحدت است. اگر این هدف تبیین شود، قلب‌ها دریا باشد و همه آحاد جامعه تلاش کنند، می‌توان به این هدف دست یافت. لازم است که اندیشه و سلایق یکدیگر را تحمل کنیم. دسته بندی‌ها و قطب بندی‌ها در کشور مقابل آشتی ملی مانع تراشی می‌کند. برچسب زنی به یکدیگر را کنار بگذاریم و به تفاوت‌ نظرها احترام بگذاریم. متاسفانه مشاهده می‌شود که گاهی در بین سیاسیون کشور شکاف وجود دارد.
 
برای حل این شکاف چه راهکاری پیشنهاد می‌دهید؟
 
برای از بین رفتن شکاف‌های بین سیاسیون کشور هیاتی تشکیل شود که همه افراد دلسوز و آگاه از هر جناحی در آن حضور داشته باشند و با یکدیگر گفت‌وگو کنند، برادری خود را حفظ کنند، به درک متقابل برسند و سپس تلاش خود را برای انسجام به کار بگیرند. از این طریق می‌توانند باتوجه به قانون اساسی و آرمان‌های انقلاب، به سمت پیشرفت حرکت کنند. ما ۲۲بهمن و انقلاب به این مبارکی و فرخندگی داریم. برما لازم است که این آرمان‌ها را نهادینه کنیم. قدرت کشور از این طریق است که بالا می‌رود. آشتی ملی برای کشور قدرت آفرین است. کشوری که مردم و مسئولان آن وحدت دارند، «جامعه بهشتی»‌است. در قرآن آمده که خداوند خشونت، نفرت، خصومت و کینه را از دل بهشتیان پاک می‌کند و دل‌ها شفاف و زلال می‌شود. آنگاه برادرانه با یکدیگر رفتار می‌کنند. وقتی جامعه ما به این صورت باشد، کشور بهشتی می‌شود. فضای جامعه باید به این صورت باشد. نباید بدبینی و دشمنی‌ای در کشور وجود داشته باشد. مسئولان با تریبون‌های خود به دیگران تهمت نزده و اهانت نکنند. در جامعه بهشتی، به یکی از افرادی که یار و یاور امام خمینی (ره) بوده است، توهین نمی‌شود. این وضعیت انسجام را از بین ‌می‌برد و دشمنی و خشونت را پدید می‌آورد.



منبع: آرمان


تاریخ انتشار: ۲۳ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۹:۱۲





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 77]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن