تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 7 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):علت روزه گرفتن آن است كه به سبب آن ثروتمند و فقير برابر شوند زيرا ثروتمند گرسنگى را اح...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871299375




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مشاور مقام معظم رهبری: گویا ترامپ تصمیم دارد با همه جهان به مقابله برخیزد


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: مشاور مقام معظم رهبری: گویا ترامپ تصمیم دارد با همه جهان به مقابله برخیزد
مشاور مقام معظم رهبری گفت: کودتای ترکیه، تجزیه عراق‌ و سوریه و مخالفت با بنیه دفاعی ایران با هدف تضعیف جهان اسلام دنبال می‌شود. 
 
به گزارش ایسنا، علی اکبر ولایتی در پایان همایش یک‌روزه هم‌اندیشی مهمانان خارجی شرکت کننده در سی و هشتیمن سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با دعوت از 400 اندیشمند و فرهیخته جهان اسلام،‌ گفت: مخالفت با آزمایش موشکی ایران به معنای مخالفت با تقویت بنیه دفاعی ایران و جهان اسلام است. 
 
وی افزود: ان‌شاءالله همه ما فردا در راهپیمایی حضور خواهیم یافت تا با به نمایش گذاشتن این اتحاد جواب محکمی به دشمنان مشترک جهان اسلام بدهیم. فردا شاهد حضور میلیونی مردم در سراسر ایران خواهیم بود. 
 
وی ادامه داد: تقویت بنیه دفاعی ایران یعنی تقویت بنیه دفاعی جهان اسلام، روی این قضیه اینقدر حساسیت بوجود آورده‌اند؛ در حالی که بسیاری از کشورها در حال تقویت نیروی نظامی خود هستند. سیاست آمریکایی‌ها، صهیونیست‌ها و متحدان آنان در اروپا و جهان اسلام تضعیف جمهوری اسلامی ایران است. 
 
دبیرکل مجمع جهانی بیداری اسلامی با اشاره به کودتای ترکیه گفت: دشمنان مسلمانان کودتای ترکیه را علیه اردوغان به راه انداختند که ایشان نماینده مردم کشورش است که در جریان انتخابات انتخاب شده است. از ما می‌پرسند بهترین پاسخ ایران به رجزخوانی‌های رئیس جمهور بی‌تدبیر آمریکا چیست؟ پاسخ می‌دهم؛ حضور میلیونی مردم در راهپیمایی میلیونی 22 بهمن. 
 
وی تداوم سیاست‌های هیأت حاکم ‌آمریکا را موجب منزوی شدن آمریکا بین متحدانش دانست و افزود: هیأت جدید دولت آمریکا با سخنان ضد و نقیض رئیس جمهور بی‌تدبیرش حتی داخل خود آمریکا هم دچار مشکل است. رئیس جمهور جدید یک روز علیه ایران،‌یک روز علیه چین، یک روز علیه اتحادیه اروپا، یک روز علیه سازمان ملل، یک روز علیه آمریکای لاتین، یک روز علیه کشورهای عضو سازمان پاسفیک و آپک و یک روز درباره دیوار مکزیک و آمریکا سخن می‌گوید، گویا تصمیم دارد با همه جهان به مقابله برخیزد. اگر این سیاست را ادامه دهدبه طور حتم بین کشورهای جهان منزوی خواهد شد. 
 
وی در بخش دیگری از سخنانش از مشارکت فعال اندیشمندان حاضر در همایش تشکر کرد و افزود: انقلاب اسلامی از ایران آغاز ولی محدود به مرزهای ایران نیست. امام خمینی (ره) گفته‌اند انقلاب ایران به جهان صادر می‌شود و اکنون این اتفاق افتاده است. انقلاب اسلامی چیزی جز برگشت به ارزش‌های اصیل اسلامی و مقابله با دشمنان در جهت عکس تفرقه و تجزیه امت اسلام نیست. 
 
ولایتی افزود: آرمان انقلاب اسلامی جز اسلام، آرمان دیگری نیست. قدرت مسلمانان جز با پایبندی به آرمان‌های اسلام حفظ نمی‌شود. البته باید توجه داشت که بدون رهبری عالم، متقی، مدیر و مدبر امکان پیدایی چنین موضوعی وجود نداشته و نخواهد داشت. انقلاب اسلامی ایران مدیون خردمندی‌های امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری و تبعیت و همراهی مردم بوده است. 
 
وی یکی از مظاهر صدور انقلاب اسلامی ایران را انتفاضه مردم فلسطین دانست و افزود: این انتفاضه چیزی جز حضور همه فلسطینیان در صحنه نیست. حضور همگانی فلسطینیان در صحنه، صهیونیست‌ها را به زانو درآورده همچنانکه حضور همه مردم عراق، سوریه و یمن در صحنه مبارزه موجب پیروزی آنان شده است.


تاریخ انتشار: ۱۳:۵۶ - ۲۱ بهمن ۱۳۹۵ - 09 February 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن