تور لحظه آخری
امروز : پنجشنبه ، 6 دی 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):مؤمن كم خوراك است و منافق پرخور.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1845148639




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پزشکیان: در رابطه با حصر شورای امنیت ملی و مقام معظم رهبری تاثیرگذار هستند/ برجام برجسته ترین کاری است که شاید در طول تاریخ بماند/ مکانیزم پرداخت در کشور ما عادلانه نیست/ عده ای در داخل کشور دلشان میخواهدبرجام پاره شود/ خیلی از قوانینی که مینویسیم بی عدالتی ها را ایجاد کرده است


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


مسعودپزشکیان در گفت و گو با مجمع اصلاح طلبان؛
پزشکیان: در رابطه با حصر شورای امنیت ملی و مقام معظم رهبری تاثیرگذار هستند/ برجام برجسته ترین کاری است که شاید در طول تاریخ بماند/ مکانیزم پرداخت در کشور ما عادلانه نیست/ عده ای در داخل کشور دلشان میخواهدبرجام پاره شود/ خیلی از قوانینی که مینویسیم بی عدالتی ها را ایجاد کرده است
مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس در چند دوره ای که در مجلس شورای اسلامی بوده است از معدود نمایندگان صریح الهجه بوده است، مسائل روز در مورد حادثه پلاسکو، پدیده کولبری، انتخابات ریاست جمهوری، فقدان آیت الله هاشمی و...باعث شد تا خبرنگار مجمع اصلاح طلبان گفت و گویی را با نائب رئیس مجلس داشته باشد:
روز نو : مسعود پزشکیان نائب رئیس مجلس در چند دوره ای که در مجلس شورای اسلامی بوده است از معدود نمایندگان صریح الهجه بوده است، مسائل روز در مورد حادثه پلاسکو، پدیده کولبری، انتخابات ریاست جمهوری، فقدان آیت الله هاشمی و...باعث شد تا خبرنگار مجمع اصلاح طلبان گفت و گویی را با نائب رئیس مجلس داشته باشد:
 
پزشکیان نایب رییس مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با مجمع اصلاح طلبان:
دکترمسعود پزشکیان پزشکیان با رد کاندیداتوری خود در انتخابات ریاست جمهوری درباره علت عملی نشدن وعده رفع حصر دکتر روحانی و اینکه آیا اصلاح طلبان مجلس تاکنون اقداماتی در این زمینه انجام داده اند یا خیرگفت:
در رابطه با حصر شورای امنیت ملی و طبیعتا مقام معظم رهبری در روند تصمیم گیری تاثیرگذار هستند وشاید به همین علت است که دکتر روحانی در شورای امنیت و روندی که وجود دارد  نتوانسته است اعمال قدرت بکند.
البته قابل نقد است چون وعده داده شده بود که  این روند را  حل کند ومشکلات را که  اکنون در جامعه عقده و گرهی شده است برطرف کند  زیرا  اگراین گره  باز نشود شکاف اجتماعی و فاصله ها بیشتر میشود که نقد کوچکی نیست و وجود این شکاف در جامعه  به نفع  کسی نیست  بلکه به نفع دشمنان   مملکت است  و باید روشی را رفت که این شکاف و عقده را که در جامعه ایجاد شده به طریقی حل کرد.
این مسئل چون از طریق شورای امنیت انجام گرفته  کاری نیست که در محدوده اختیارات مجلس باشد و  تصمیمی است که در شورای امنیت گرفته شده و مجلس نمیتواند اعمال نظر کند اما جاهایی که امکان صحبت بوده صحبت شده است.
 
پزشکیان  در رابطه با این مسئله که آیا آقای روحانی در انتخابات ریاست جمهوری می تواند دوباره اعتماد مردم را جلب کند به خبرنگار مجمع اصلاح طلبان گفت:
 
بستگی دارد که آقای روحانی  چگونه ظاهرشوند  و چه حرفهایی بزنند. تعدادی از مسائلی که در گذشته وعده دادند انجام نشده است که  علت های مختلفی میتواند داشته باشد. بخشی به  فشارهای داخلی و بخشی به فشارهای خارجی مربوط است و مقداری هم ضعف خود سیستم است.در حالت کلی  عوامل مختلفی در  در روند عدم رسیدن به اهدافی که اقای روحانی وعده داده بودند وجود دارد  که هرکدام سهم خود را دارند که همه را به  گردن دولت انداختن منصفانه نیست و همینطور از همه اینها دولت را بی تقصیر دانستن منصفانه نیست .نیاز به تحلیل درستی است که علت ها و نقاط ضعف را پیدا کنند وبرای آینده تعهد کنند که ضعف ها برطرف خواهد شد.
 
نایب رییس مجلس شورای اسلامی در رابطه با مکانیزم پرداختی پزشکان و نقدهایی که به حقوق برخی پزشکان دارد و اینکه پزشکان میانه خوبی با او ندارند گفت:
کلیات قضیه این است که مکانیزم پرداخت در کشور ما عادلانه نیست.وقتی که مکانیزم پرداخت عادلانه نیست چه در جامعه پزشکی باشد چه غیر پزشکی چه  بانک چه هیئت های مدیره فرقی نمی کند به هر حال  روشش درست نیست  مثلا ما در سیستم دولتی پزشک متخصصی  داریم که درآمد 2.5 میلیون تومانی دارد ودر عین حال متخصصی داریم که درآمد 150 میلیون تومانی دارد .یعنی در یک سیستم دولتی  یک متخصص سه میلیون میگیرد و پزشک دیگر 150میلیون ،در سیستم خصوصی که رقم ها از این هم بالاتر است آنوقت جامعه ای داشته باشیم که پرستارش ویا معلمش  4-3 میلیون درآمد دارند که این مکانیزم در هر حالت غلط است و باید درست شودو  این نیازی به این نداردکه اینها مخالفت یا موافقت کنند. عدالت چیزی است که اگر مملکت بر آن اساس حرکت نکند  امکان مدیریت کردن و حکومت کردن غیر ممکن است.
 
پزشکیان در گفت وگو با مجمع اصلاح طلبان  نقاط قوت و ضعف دولت کنونی را برشمرد:
در رابطه با نقاط قوت می توان به برجام و روابط بین الملل اشاره کرد  که برجسته ترین کاری است که شاید در طول تاریخ  بماند و یک عمل استثنایی است . قبلا تمام کشورهای دنیا  همه مصوباتی که علیه کشورما و جمهوری اسلامی  به صحن می آمد را مصوب میکردند. کشتی های ما نمیتوانستند در هیچ لنگرگاهی  لنگر بیندازند، کشتی های خارجی نمیتوانستند به اسکله های ما بیایند.معنی این حرف این است که  یعنی حتی جاهایی که ما حق خرید و معامله داشتیم امکان دادو ستد و انتقال اینها وجود نداشت .کم کم اجازه فرودهواپیماهای ما را به کشورهای خودشان نمیدادند .سوخت نمیدادند. ازمنابع ما خرید نمیکردند ومنابع نفت وگازی که ما در میادین مشترک با امارات و عربستان سعودی و بعضی جاها عراق داشتیم نمیتوانستیم برداریم و به فروش برسانیم ولی انها در بازار ازاد میفروختند  .روزانه از این بابت هزاران میلیارد تومان بخاطر مسائلی که با آن مواجه بودیم ضرر میکردیم .برجام دستاورد بزرگی بود و واقعا چشمگیر بود .همین که ترامپ عصبانی هست وبه هر طریقی بهم میریزد بخاطر پاره کردن برجام است. اسراییل و عربستان سعودی برای همین برجام ناراحت هستند.  عده ای هم که در داخل کشور دلشان میخواهدبرجام  پاره شود و اینکه چه فرقی بین انگیزه های اینها وجود دارد باید از خودشان پرسید.  دستاورد دولت در این رابطه  برای ادامه کار بسیار بزرگ بود و باید دید که اگر برجام را نمی پذیرفیتم الان وضع مملکت در چه حالتی بود.    
هم چنین بازارهایی که در نفت و معادلاتی که در این رابطه به وجود آمد و موفقیت هایی که در دسترسی به میادین مشترکی که داشتیم از دیگر دستاوردها است که فکرمی کنم تا اخر امسال به اندازه قطراز گازی که در میادین مشترک داریم برداشت کنیم . البته هنوز در میادین نفتی با انها اقدام نکردیم قطر  روزانه 150 هزار  بشکه نفت میادین مشترک را برمیدارد  ولی ما نمیتوانیم برداریم و اینها ضعفی است که وجود دارد  .  
بازارها به مقدار زیادی به روی صنعتگران ما، نفت ما و تجارت ما باز شده است که قبلا هیچ کدام از این بازارها وجود نداشت  و  این کارخانه هایی که تعداد زیادی خود به خود ورشکسته شدند و بسته شدند به دلیل عدم دسترسی به بازار ها و نبود تکنولوژی  و بازسازی تکنولوژی و مسائلی از این قبیل بود   که رخ میداد  و  البته بسته شدن کارخانه ها به درون خود کشور هم بستگی دارد و باید تحلیل شود.
در رابطه با خرید هواپیما که خیلی وقت ها هم میشنویم که میگویند  عمل بیهوده ای بودباید اشاره کرد که ایرانی ها  هر ساله نزدیک 5 میلیارد دلار برای سفر به کشورهای اروپایی وکشورهای  خارجی به هواپیمایی قطری و ترکیه ای ارز میدهند ولی اکنون وزارت راه با این هواپیماها  بدون دادن پول واجاره به شرط تملیک  با شرکت فرانسوی وایرباس و بویینگ قرارداد بسته است که دستاورد بزرگی ست   یعنی  بدون دادن پول هواپیما میگیرند و از این طریق با این هواپیماها  با کیفیت  بالا مسافران ایرانی که قبلا ارزشان را به خارجی ها می دادند به ایرانی ها می دهند و از این طریق  اشتغال هم برای خودمان ایجاد شده است و این هم در جواب کسانی که نقد میکنند که این  پولهارا برای اشتغال خرج کنیم که البته باید گفت هر مسئله ای جایگاه خودش را دارد .به طور مثال خیلی از تصادفات و اتفاقات دیگر در کشورما  بخاطر ضعف تکنولوژی و نبود بازسازی های اساسی است که معمولا بعد از وقوع اتفاق یک سری می آیند و میگویند که استعفا بدهید.یعنی از طرفی  نمیتوانیم ناوگان را بازسازی کنیم از طرفی به کسانی که میخواهند کاری کنند نقد میکنیم  و باز از آن طرف اگر اتفاقی افتاد میگوییم بی عرضه اید و معلوم نیست این وسط چه باید کرد.شاید اگر انصاف را رعایت کنیم بد نباشد.
در بحث اقتصادی هم همینکه توانستند تورم را تا مقدار زیادی  کنترل کنند دستاورد بزرگی است که البته باید برای  رکودی که در بازار ایجاد شده است راه حلی باشد که از این وضعیت بیرون بیاید
دولت در بهداشت و درمان منابع زیادی تزریق کرد اگرچه  روشی که خود وزارت بهداشت ادامه داد روش درستی نبودو با چالش هایی مواجه شدند اما  عزم دولت برای پوشش خدمات سلامت  قابل قدردانی است و باید ارج نهاد . طبیعتا ارامشی که در بازار و فضای فرهنگی اجتماعی جامعه به وجود اورد خودش نیز  دستاوردبزرگی است ، اگر سالهای 92-91-90 را بازبینی و مرور کنیم خواهید دید جامعه ما دانشگاه ما بازار ما صنعت ما ملتهب بود و هر روز اتفاق جدیدی رخ میداد. دستاوردهایی که دولت داشته اگر بشود با همدلی جلو رفت شاید امریکا واسراییل و عربستان سعودی دست خالی از این داد و بیدادهایشان به کار خودشان برگردند.
 
نقاط ضعف هم  دروعده هایی که  در خیلی از مسائلی که در روند کار وجود داشت  دیده می شود . از جمله در  اقتصاد ،در اشتغال  ،در  وعده های قومیتی،  مدیریت ها و عدم برنامه ریزی صحیح در روند ارائه خدمات سلامت.واقیعیت این است که در این رابطه پول را گذاشتند ولی اجرای برنامه را درست انجام ندادند و با مشکل مواجه اند.
همینطور ضعف در کنترل دقیق رانت ها و رشوه ها و مشکلاتی که الان وجود دارد که البته مربوط به این دولت نیست ولی میتوانست نظارت و کنترل  کند و بهتر از این عمل کند.
در رابطه با اموزش و پرورش و مکانیزم های پرداختی حقوقی هم دولت نتوانست  کاری که باید را انجام دهد   .اموزش و پرورش با معضل مواجه است و  توجه ویژه به آن نشده است اما این دولت نسبت به گذشته خیلی بهتر عمل کرده و  پول بیشتری به آ»وزش و پرورش  داده است اما قابل نقد است..
 
دکتر پزشکیان در رابطه با حضور آقای قالیباف در مجلس برای ارائه توضیحات  در مورد حادثه پلاسکو  و اینکه آیا صحبت های ایشان قانع کننده بوده یا خیر به مجمع اصلاح طلبان گفت:
مشکل کشور ما این است که کسی نمیپذیرد  نقص و قصوری در سازمانی که او هست صورت گرفته است. ما در مجلس نمی پذیریم قوانینی که نوشته ایم ناقص است ، دولت نمیپذیرد  در مدیریتی که انجام میدهد مشکل وجود دارد و شهرداری هم همینطور . همه میگویند ما تقصیری نداریم اگر این طور است پس چرا اشکالاتی در جامعه  وجود دارد. اگر مجلس قانون را درست نوشته است اگر دولت درست اجرا میکند و  شهرداری هم درست عمل میکند پس مشکلات از کچاست . ما در فرهنگ خودمان وهمینطور  رسانه ها  همیشه به دنبال مقصریم که مقصر را پیداکنیم و آن را محاکمه  وعزل کنیم و تصور کنیم که مشکل را حل کردیم .در صورتیکه باید واقعا مشکل را پیداکرد و هر کدام از ارگان هاسعی کنند مشکل وسهم خودشان در ضعف این قضیه  را اصلاح  کنند و ضعف را از بین ببرند .چون ما دنیال مقصریم همه دلشان میخواهد بگویند ما مقصر نبودیم اگر ما بپذیریم   همه تا حدودی در این قضیه قصوری داشتیم و بعدتحلیل ارائه کنیم و  قصورها رابرطرف کنیم و  مجلس در جایگاه خودش قوه قضاییه به سهم خودش شهرداری و نهادهای عمومی به سهم خودشان تلاش بکنند قدمی به جلو بردارنداین مسائل اصلاح میشود  ولی خب متاسفانه    شهرداری میگوید بی تقصیرم  ، وزرات کشورمیگوید بی تقصیرم مجلس که هم میگوید بی تقصیرم  قوه قضاییه  هم که بی تقصیراست.
 ما همه تا حدودی در این قضیه نواقصی داشتیم و باید تلاش کنیم نواقص اصلاح شود که این اتفاقات  در مملکت مار خ ندهد نگردیم دنبال اینکه مقصر را پیدا کنیم بگردیم مشکل را پیدا کنیم و تصمیم بگیریم  مشکلات را برطرف کنیم.    مجلس باید در مقابل دیدگان مردم  پاسخگوی حل مشکلات باشد رسانه ها باید پیگیر حل  مشکلات باشند وگرنه با عوض کردن ادمها و مقصر دانستن ایا مشکلات حل میشود؟ اگر حل میشود ادمها را عوض کنیم  ولی  تجربه های علمی و کارشناسی نشان داده است معمولا در مسائل مدیریتی و این چنینی باید مشکل را پیدا کرد و مشکل را رفع کرد وگرنه با عوض کردن ادمها مشکل سرجایش خواهد ماند.
پزشکیان در ارتباط به مسئله کولبرها و اینکه چرا شهرهای مرزی(سیستان، کردستان و...) نسبت به مراکز کشور در تخصیص منابع اقتصادی شاهد بی عدالتی و نابرابری هستند گفت:
 
این مشکل دولت، مشکل مجلس ،مشکل  قوه قضاییه  و همه جناح های سیاسی است. همه ما در این قضیه سهم داریم من یک بار از اقای ایت الله جنتی در شورای نگهبان سوالی داشتم و پرسیدم  چرا باید قوانینی که ما مینویسیم و خدمت شورای نگهبان میرسد یک بارمورد نقد و برگشت بر مبنای اینکه عادلانه نیست قرار نگرفته باشد؟  در صورتیکه خیلی از قوانینی که مینویسیم این  اتفاقات را ایجاد کرده است. قوانین را ما نمینویسیم این قوانین را دولت ها می اورند لایحه را دولت به مجلس می آورد و ماهم در مجلس تبدیل به قانون میکنیم  . هم ما نسبت به این قضیه باید جوابگو باشیم هم دولت هم رسانه ها هم مجموعه نهادهایی که در جامعه می اندیشند  و احساس تعهد می کنند  .   به هر حال این یک واقعیت تلخی ست که  در جامعه عده ای برای نان شب و زندگی شرافتمندانه سخت ترین شغل ها را انتخاب  می کنند و خطرناکترین کاراها انجام می دهند تا نانی برای   امرار معاش و زندگی و  خانواده پیدا کنند .بی توجهی به این قشرادم ها قابل قبول نیست و ماهمه باید نسبت به این قضیه تغییر نگرش و رفتار ایجادکنیم  تا بتوانیم عدالت را در جامعه بهتر ببینیم  من نمیگویم  به صورت ایده ال حل شود ولی   بالاخره باید عدالت را دید و به طرفش رفت . مسائلی که  درمورد پزشکی و مشاغل دیگر در مورد مکانیزم پرداختی مطرح کردم  به همین مسائل هم برمیگردد که    یکی میتواند 200میلیون پول در ماه درآمد داشته باشد و  یکی مجبوراست برای  نان شب پرخطر ترین کار را انجام دهد که آن هم 60هزاری به او بدهند یا ندهند. رسانه های ما هم به اینها نمیپردازند و  بیشتر مسائل تهران و اطراف تهران و شهرای بزرگ را پوشش میدهند. همین حادثه پلاسکو بیش از دوهفته است که رسانه ها به آن می پردازند در صورتیکه  حوادثی که فاجعه برانگیزتر است  درمرزها و    مناطق محروم رخ میدهد که چون در مقابل دیدگان ما نیست و یا نمیبینیم و بزرگش نمیکنیم نادیده گرفته میشود.
همه باید پاسخگو باشیم ، همه ما به هر حال تاحدودی  قصور داشتیم  رسانه ها خیلی کم به این چیزها میپردازند از رسانه ملی گرفته  تا غیر ملی و مجازی . باید بی عدالتی را ببینیم و به آن توجه نشان دهیم و قانون را در ان رابطه اصلاح کنیم.
دولت منابع و تخصیصات را در آن رابطه اصلاح کند و بپذیریم هر منطقه سهم عادلانه خودش را داشته باشد نه اینکه هرکس بتواند سهم بیشتری بردارد  و افتخارکند که  سهم مناطق دیگر  را برداشته و در منطقه خودش هزینه کرده است.
پزشکیان در رابطه با این مسئله که  رحلت آیت الله هاشمی چه تاثیری در انتخابات آینده و روند سیاسی کشور می تواند داشته باشد افزود:
این موضوع هم میتواند تهدید باشد وهم فرصت.تهدید از این نظر که ذخیره ای که تاریخچه انقلاب بوده و در همه صحنه های انقلاب از قبل گرفته تا حین و بعد از آن به طور کاملا فعال وتاثیرگذار  حضور داشته دیگر نیست و نبودش قابل جبران نیست.
فرصت از این نظر که نبودش ممکن است کسانی را که   فکر و راه و اندیشه های اورا میپذیرفتند   در پشتیبانی از نظراتش مصمم تر وارد صحنه شوند وبرای اینکه آن راه از بین نرود با تعهد بیشتری به صحنه بیایند و با این روند آنهایی هم که  بی تفاوت بودند گرایش   به این طرف پیدا کنند البته اگر طرفدارانش بتوانند درست ظاهر بشنود، درست تبلیغ بکنند و  درست اطلاع رسانی کنند.
نظرنایب رییس مجلس شورای اسلامی  در رابطه با اقدامات اخیر ترامپ و اینکه عکس العمل متناسب با این اقدامات چه می تواند باشد:
دو بحث وجود دارد یکی اینکه از نظر غیرتی و شخصیتی به ما  بربخورد اینکه یک کشوری به ما بگوید که ما شما را قبول نداریم و شما را به کشورمان راه  نمیدهیم.  ما اگر به خودمان نهیب بزنیم که اصلا انها چه کسی هستند که بخواهند ما را راه بدهند یا ندهند و اصلاچراباید در این ضعف بمانیم که  انها بتوانند  به ما فخر بفروشند شاید از این نظر تلاش خودمان را چندبرابر کنیم و  آننقدر خودمان را بالا بکشیم که اصلا نیازی نباشد که جرئت بکنند این حرف را بزنند  و  بگوییم که  اصلا ما به کشور شما نمی آییم.
نگاه نهیب به درون که به خودمان برگردیم که مملکت خودمان مدبریت خودمان تجارت خودمان و دانشگاه خودمان را  در حدی بالا ببریم که نتوانند این کار را بکنند .اگر انسان به غیرتش بربخورد و بیدارش کند  شاید بتوانیم  به خودمان در اصلاح جامعه کمک  کنیم.
دوم اینکه از این فرصت در دیپلماسی خارجی  استفاده کنیم .همانطور که میدانید ترامپ با همه کشورها رفتارغیر دیپلماتیک  و غیر منطقی انجام میدهد با چین ،اروپا   و حتی  در داخل کشورش با رسانه ها و قوه قضاییه .
 
ما می توانیم با رفتارهارهای منطقی و دیپلماتیک  و هوشیارانه  آنها را در انزوای بیشتری قرار بدهیم و بهتراست که  بهانه دست ادم غیر قابل کنترلی که طبیعتا هر کاری میتواند انجام بدهد ندهیم تا نتواند فرصتی پیدا کند که  کشور ما را از هر نظر مورد  تهاجم  قرار دهد یا تحریم بکند. این مظلوم نمایی و  اطلاع رسانی میتواند در دنیا تاثیرگذار باشد.در واقع نوع برخورد ما میتواند در منزوی کردن یا وحشی کردن و به جان ما یا هرکشور دیکه ای انداختن او تاثیرگذار باشد  .



تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۵





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 127]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن