تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):از نشانه های عالم ، نقد سخن و اندیشه خود و آگاهی از نظرات مختلف است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798251966




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چرا دلواپسان از قرائت پاسخ روحانی و نامه فریدون نگرانند؟


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: چرا دلواپسان از قرائت پاسخ روحانی و نامه فریدون نگرانند؟


روزنامه آرمان نوشت: «از نمایندگانی که نمی‌خواهند به راحتی بهانه هجمه به روحانی را از دست بدهند، اصرار و از حسین فریدون انکار. ظاهرا این ماجرا را پایانی نیست. حسین فریدون همان اسم رمزی است که مدت‌هاست ابزار هجمه به دولت و رئیس‌جمهوری شده است و این روند تا همین روزهای قبل نیز ادامه پیدا کرده، تا جایی که سخنگوی قوه قضائیه اخیرا درباره پرونده حسین ‌فریدون، ضمن تاکید به خبرنگاران درباره ذکر نکردن اسامی افراد تصریح کرد: «برخورد قوه قضائیه بدون تبعیض است. 


تا اتهامی متوجه کسی نباشد، نمی‌توانیم او را تعقیب کنیم و هر وقت مستند و مدرکی پیدا کردیم، می‌توانیم اقدام کنیم. برخورد جناحی و سیاسی در مبارزه با فساد نداشته باشیم. هیچ کس از فرد متخلف دفاع نمی‌کند و شاید این فرد از بستگان دیگری باشد. مهم این است که اگر تخلفی شد و جرمی بود و ثابت شد، با او برخورد شود. در برخی رسانه‌ها علیه این فرد مسائلی مطرح شده که خلاف قانون است و اگر این فرد شکایت کند، انتشار دهنده و گوینده تحت تعقیب قرار می‌گیرند.»


این اظهارات بدان معناست که آنچه درباره فریدون مطرح می‌شود، از نظر مراجع قضائی فاقد مستندات قانونی است اما مشخص نیست برخی که عمدتا بارها مخالفت خود را با مشی و مواضع دولت و رئیس‌جمهوری نشان داده‌اند، چرا همچنان به این بازی ادامه می‌دهند. البته آنها اخیرا به ایفای نقش دیگری روی آورده‌اند، مانند برخی نمایندگان اصولگرای مجلس که فرصت نمی‌دهند این موضوع از طریق راهکارهای قانونی خود مطرح شود. مثلا تعدادی از این نمایندگان نامه‌ای با محوریت حسین فریدون به رئیس‌جمهوری نوشتند اما کمی بعد پرونده جدیدی را به بهانه چرایی عدم پاسخ رئیس‌جمهوری به نامه آنها را گشودند. این در حالی است که یازدهم بهمن، معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری به این اقدام نامه‌نویسان به رئیس‌جمهوری واکنش نشان داد.


حسینعلی امیری با ابراز تاسف از شبهه‌افکنی و ادعاهای نادرست برخی از سایت‌ها مبنی بر بی‌محلی ۲۵ روزه روحانی به نمایندگان مجلس گفت: «جواب نامه تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به حجت‌الاسلام روحانی، رئیس‌جمهور درباره آقای حسین فریدون برای آقای لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی و هیات رئیسه ارسال شده است.»


وی تصریح کرد: «آقای فریدون، دستیار ویژه رئیس‌جمهور در امور اجرایی نیز در تاریخ ۱۳۹۵/۱۰/۲۸ با ارسال نامه‌ای برای آقای دکتر لاریجانی، رئیس محترم مجلس و این معاونت، کلیه موارد مندرج در نامه نمایندگان محترم را تکذیب و تاکید کرد که کلیه اتهامات انتسابی از مصادیق افترا و هتک حرمت موضوع ماده ۶۹۷ قانون مجازات اسلامی به شمار آمده و از دایره شمول اصل ۸۶ قانون اساسی و ماده ۷۷ قانون آیین‌نامه داخلی مجلس مبنی بر مصونیت نمایندگی خارج بوده و با اصول ۲۲ و ۳۷ مبنی بر حاکمیت اصل برائت و مصون بودن حیثیت اشخاص از تعرض، منافات دارد.»


امیری در صحبت‌های خود همچنین ابراز امیدواری کرد: «پاسخ‌های ارسالی به هیات رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی در صحن علنی قرائت شود تا برخی سایت‌ها و گروه‌ها که با هدف خاص در پی زیر سوال بردن خدمات دولت هستند، بهانه‌ای برای شبهه‌افکنی و دروغ‌پردازی نداشته باشند.»


چرا نامه فریدون قرائت نشد؟


طبق ماده ۷۸ آیین‌نامه داخلی مجلس، چنانچه هیات‌رئیسه مجلس تشخیص دهد، نمایندگان تذکر دهنده نسبت ناروایی به شخصی وارد کرده‌اند، نامه وی قرائت می‌شود. اکنون دولت است که از مجلس گلایه دارد. دلیل آن هم قرائت نشدن نامه فریدون است؛ نامه‌ای که شاید پایانی بر بهانه‌جویی‌های مخالفان دولت باشد. دیروز هم عضو هیات‌رئیسه مجلس گفت: «قرائت نامه حسین فریدون در صحن مجلس به پس از بررسی مستندات نمایندگان مجلس در هیات‌رئیسه موکول شد.»


اکبر رنجبرزاده تصریح کرد: «آقای فریدون در نامه‌ای به رئیس مجلس نسبت به مواردی که در تذکر برخی نمایندگان مجلس به آقای روحانی، به وی نسبت داده شده بود، اعتراض کرد که این نامه در هیات‌رئیسه مجلس بررسی می‌شود.»


وی با بیان این که آقای فریدون در نامه‌‌ به آقای لاریجانی از وی خواسته که متن نامه‌اش در صحن پارلمان قرائت شود، افزود:« تعدادی از نمایندگان مجلس مستنداتی پیرامون برخی اتهامات وارد شده به برادر رئیس‌جمهور دارند که قرائت این نامه در صحن مجلس به بعد از بررسی مستندات نمایندگان در این باره موکول شده است.»


عضو هیات‌رئیسه مجلس مدعی شد: «نمایندگانی که نامه تذکر به رئیس‌جمهور درباره اتهامات برادرش را امضا کرده‌اند، می‌گویند که اتهاماتی به آقای فریدون وارد است و دستگاه ذیربط هم به صراحت آنها را اعلام کرده و این نسبت سوء و ناروا قلمداد نمی‌شود.»


رنجبرزاده خاطرنشان کرد: «اگر مستندات نمایندگان تذکر دهنده به رئیس‌جمهوری درباره رسیدگی به اتهامات «حسین فریدون» امروز (سه‌شنبه) به هیات‌رئیسه واصل شود، آن را بررسی می‌کنیم. در غیر این صورت در اولین جلسه هیات‌رئیسه مجلس این کار انجام می‌شود.»


مهلت ۱۰ روزه به فریدون!


نکته قابل تامل آنجاست که برخی که دیروز از علنی شدن نامه فریدون به مجلس خرسند نشدند، روز سه‌شنبه برخی موضوعاتی را که در هفته‌های اخیر درباره برادر رئیس‌جمهوری مطرح می‌شد، به فراموشی مصلحتی سپردند و مدرک تحصیلی او را پر رنگ کردند تا شاید چند روزی هم بهانه برای هجمه به رئیس‌جمهوری برای مخالفان اعتدال فراهم باشد. مثلا رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس از فرصت ۱۰ روزه برای انجام تحقیقات درباره پرونده تحصیلی حسین فریدون در این کمیسیون خبر داد.


محمدمهدی زاهدی افزود: «این جلسه ۲ روز پیش تشکیل و قرار شد درباره این پرونده تحقیقات لازم صورت بگیرد.»


پس از این اظهارات بود که این سوال مطرح شد چرا این موضوع یک روز پس از اظهارات معاون پارلمانی رئیس‌جمهوری مطرح شد و در همان دو روز پیش خبری از اعلام آن نبود. این اقدامات در روز سه‌شنبه بر میزان شائبه سیاسی بودن طرح پرونده فریدون در بهارستان افزوده است.»


تاریخ انتشار: ۱۲:۱۷ - ۱۳ بهمن ۱۳۹۵ - 01 February 2017





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن