تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 1 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت مهدی (عج):علم ما به شما احاطه دارد و چیزی از اخبار شما بر ما پوشیده نیست
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

لمینت دندان

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

طراحی کاتالوگ فوری

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

وکیل کرج

خرید تیشرت مردانه

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ابزار دقیق

خرید ریبون

موسسه خیریه

خرید سی پی کالاف

واردات از چین

دستگاه تصفیه آب صنعتی

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

خرید نهال سیب سبز

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

دیوار سبز

irspeedy

درج اگهی ویژه

ماشین سازان

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

شات آف ولو

تله بخار

شیر برقی گاز

شیر برقی گاز

خرید کتاب رمان انگلیسی

زانوبند زاپیامکس

بهترین کف کاذب چوبی

پاد یکبار مصرف

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

بلیط هواپیما

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1817590411




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدون این مهاجران ایرانی، گوگل، توئیتر و ای‌بی، بی‌معنا هستند+تصاویر


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بدون این مهاجران ایرانی، گوگل، توئیتر و ای‌بی، بی‌معنا هستند+تصاویر
آفتاب‌‌نیوز :

سرویس بین‌الملل- سال گذشته زمانی که بحث در این‌باره مطرح شد که آیا ایالات‌متحده باید برای ورود پناهجویان سوری به آن کشور محدودیت‌هایی را اعمال کند یا نه، تصاویری از استیو جابز منتشر شد با این متن که استیو جابز پسر یک پناهجوی سوری بوده است. 


به گزارش آفتاب‌‌نیوز؛ تصویر آمریکا بدون وجود سوری‌ها آسان است اما نمی‌توانید ایالات متحده را بدون استیو جابز و دستاوردهای او تصور کنید؛ بدون دستاوردهای او و بدون اپل اقتصاد امریکا رکن بزرگی را از دست خواهد داد.  


ترامپ اخیراً با صدرو فرمانی، ممنوعیت صدور ویزا برای اتباع هفت کشور از جمله ایران، سوریه،‌عراق، لیبی، یمن، سودان و سومالی را اعلام کرد. با این حال، نگاهی حتی مختصر به تاریخچه پیشرفت فناوری در امریکا نشان می‌دهد که مهاجران ایرانی تا چه اندازه نفش مهمی در آن داشته‌اند: 


در ادامه به فهرستی از این افراد اشاره می‌شود: 


پیر امیدیار: بنیانگذار شرکت «ای بی» بوده است. ای بی یک سایت حراج اینترنتی است. امیدیار در سال ۱۹۹۸ و در ۳۱ سالگی به عنوان یک میلیارد شناخته شد. امیدیار و همسرش پاملا به عنوان نیکوکار نیز شناخته شده هستند.


خانواده پدری‌ امیدیار از تبریز و  خانواده مادری‌اش از ارومیه بوده‌اند. او در کودکی به همراه خانواده‌اش به مریلند آمریکا رفت و در ۱۴ سالگی با نوشتن دومین برنامه رایانه‌ای برای کتابخانه مدرسه پا به دنیای بیتها گذاشت. وی دانش‌آموخته دانشگاه تافتز است.


تا پایان سال ۱۹۹۸، ای بی با ۱/۲ میلیون عضو، ۷۵۰ میلیون دلار حجم معاملات و حدود ۸ میلیون دلار سود کسب کرده بود به طوری که بیش از ۶۰۰۰ کارمند، ۴۶ میلیون مشتری ثبت شده و ۴۴۱ میلیون دلار سود خالص در سال ۲۰۰۵ داشته‌است.


بر پایهٔ اطلاعات فوربز، پی‌یر امیدیار صدو چهل و یکمین شخص ثروتمند در جهان و صد و چهل و هفتمین در ایالات متحده آمریکا است. او صاحب ۸ میلیارد دلار آمریکا تا ماه ژوئیه ۲۰۱۴ بود. او دومین ثروتمند ایرانی است.


امید کردستانی: رییس اجرایی هیئت‌مدیر توئیتر بوده است. او نایب‌رئیس ارشد و مسئول ارشد کسب‌وکار در گوگل و مدیر غیراجرایی وودافون بوده است. مجله تایم در سال ۲۰۰۶ امید کردستانی را در فهرست صد نفری که دنیای ما را شکل دیگری بخشیده‌اند قرار داد. به‌علاوه او در جشنواره ایرانیان آمریکا در سال ۲۰۰۷ به عنوان «ایرانی سال» برگزیده شد. کردستانی یکی از بنیان‌گذاران بنیاد خیریه پارسی است که علاوه بر دست‌گیری از دانشجویان ایرانی، در راه‌اندازی شرکت‌ها و به ثمر رسیدن ایده‌های کارآفرین‌های ایرانی هم کمک می‌کند. طبق آخرین تخمین مجله سن‌خوزه امید کردستانی با حدود ۲ میلیارد دلار سرمایه یکی از ثروتمندان جهان به حساب می‌آید.


او در تهران به دنیا آمده و در سن چهارده ساگی پس از فوت  پدرش به کالیفرنیا رفته است. او مدرک کارشناسی مهندسی برق خود را در سال ۱۹۸۴ از دانشگاه ایالتی سن خوزه گرفته‌است. همچنین در سال ۱۹۹۱ مدرک کارشناسی‌ ارشد خود را در رشتهٔ «مدیریت ارشد کسب و کار» (MBA) از دانشگاه استنفورد گرفت.


سالار کمانگر: از کارمندان شرکت گوگل و مدیر‌عامل سابق یوتیوب است. او فارغ‌التحصیل رشته بیولوژی از دانشگاه استنفورد است. او متولد سال ۱۹۷۷ میلادی در تهران است که در ۲۲ سالگی به گوگل پیوست و تنها پس از هفت سال به یکی از کارمندان کلیدی آن شرکت بزرگ تبدیل شد. یکی از مهم‌ترین موفقیت‌های وی ابداع سیستم تبلیغات گوگل یا همان ادواردز است که سهم عمده‌ای در پیشرفت و موفقیت او و همچنین توسعه گوگل ایفا کرد.


ارش فردوسی: یکی از دو بنیانگذار و مدیر‌عامل فناوری دراپ باکس است. او در سال ۲۰۱۱ توسط مجله فورچون بعنوان یکی از ۴۰ نفر زیر ۴۰ سال انتخاب شد.


«دراپ باکس» یک سرویس اشتراک‌گذاری فایل است که در آن افراد می‌توانند با عضویت در این سرویس به صورت آنلاین از اسناد و فایلهای خود بک‌آپ بگیرند و در هر کجا بدون نیاز به چیزی فقط با کامپیوتر و اینترنت به فایل‌های خود دسترسی پیدا کنند.


این شرکت در ابتدا با عضو شدن به شما 2 گیگ فضای رایگان آنلاین می‌دهد و به ازای هر یک نفری که به این شرکت معرفی کنید، 250 میگ فضای مجانی جایزه خواهد داد.


در سال 2009 « استیو جابز » نماینده‌ی اپل پیشنهادی عالی به موسسه‌  «دراپ باکس» برای خرید سهام این موسسه داد اما صاحبان آن، این پیشنهاد را رد کردند.


فردوسی در سال ۱۹۸۵ در آمریکا به دنیا آمد و دوران دبیرستان خود را در ایالت کانزاس به پایان رساند. او می‌گوید برای تحصیل در دانشگاه به ایالت ماساچوست رفته و در آنجا مشغول خواندن در دانشگاه «‌ام آی تی» شده است اما در سال آخر تحصیل، از دانشگاه انصراف می‌دهد و در نهایت با یکی‌ از دوستان خود به نام «درو هیستن» که اکنون فقط هردوی آنها سهام‌دار شرکت «دراپ باکس» هستند، آن را اداره می‌کنند.


علی روغنی: متولد ایران است. او به مدت ۹ سال در بخش مالی پیکسار کار کرد (از جمله به عنوان مدیر ارشد مالی) و سپس به توییتر و به عنوان مدیر ارشد مالی و مدیر عملیات تا میانهٔ سال ۲۰۱۴ کار کرد. او از نوامبر ۲۰۱۴ از شرکای پاره وقت وای کامبینیتر بوده است.




۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۰۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن