واضح آرشیو وب فارسی:مهر: سیستم گرمایشی مدرسه مشکل دارد
گلایه مردم از مشکلات مدرسه روستای «گل گل» و توضیحات مسئولان
شناسهٔ خبر: 3892391 - سهشنبه ۱۲ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۰:۳۶
استانها > لرستان
.jwplayer{ display: inline-block; } پلدختر - اولیاء دانش آموزان مدرسه «حمزه» روستای «گل گل» از وضعیت این مدرسه بهویژه سیستم گرمایشی آن گلایه دارند که مسئولان نیز ضمن تأکید بر بررسی مشکلات در این زمینه توضیحاتی ارائه کردند. خبرگزاری مهر؛ گروه استانها- محسن مهرابی: کار غیر کارشناسی که بدون نظارتهای لازم، غیراصولی و بهطور اساسی شروع نشود و اشکالات آن از همان ابتدا موردبررسی لازم قرار نگیرد دیر یا زود به مشکل برخورده و مشکلاتی را به دنبال دارد. مدرسه روستای «گل گل» از توابع شهرستان پلدختر نیز قربانی این بیتوجهی شده و از ابتدای ساخت بدون در نظر گرفتن اصول فنی و مهندسی و توجه به جانمایی درست بعد از مدتی از بهرهبرداری فرسوده شده است. رئیس شورای اسلامی روستای «گل گل» به خبرنگار مهر گفت: مدرسه «حمزه» این روستا باوجود ۱۲ سال قدمت در حال فرسودگی و تخریب است که برای دانش آموزان خطرات احتمالی را به همراه دارد.
روح اله لطفی افزود: خاک محل ساخت مدرسه بسیار سست است به گونه ای که دیوارهای این مدرسه با وجود قدمت کم، ترک خورده، ستون های آن قابل اطمینان نیست و فرسوده شده است. یکی از اهالی روستای «گل گل» گفت: این روستا از نظر موقعیت جغرافیایی در دامنه و از دو طرف به کوه محصور شده و این مدرسه بدون توجه به چنین موقعیتی از نظر آفتاب گیر بودن به ساخت آن توجه نشده و متاسفانه در طول روز در سایه قرار دارد. کیانوش جمشیدی افزود: این مسئله باعث شده که در زمستان و سرمای شدید دانش آموزان این مدرسه که از وسایل و امکانات گرمایشی مناسب هم برخوردار نیستند از دود بخاری های نفتی در رنج و مضیقه باشند و سلامت آنها به مخاطره بیفتد. سیستم گرمایشی مدرسه نامناسب است یکی از اولیای دانش آموزان این روستا نیز به خبرنگار مهر گفت: مسئولیت ساخت این مدرسه به عهده اداره آموزش و پرورش شهرستان پلدختر است و از همان ابتدا به ساخت اصولی آن توجه نشده و بدون نظارت و کارهای مهندسی ساخت آن را آغاز کرده اند و امروز هم باید جوابگو باشد. اشرف نجفی افزود: اولیا دانش آموزان بارها مشکلات مدرسه که گریبانگیر دانش آموزان است را با مدیر مدرسه در میان گذاشته اند اما نتیجه ای عاید آنها نشده است. مادر یکی از دانش آموزان مدرسه «حمزه» به خبرنگار مهر گفت:با توجه به نبود وسایل گرمایشی مناسب و فرسودگی مدرسه هر روز باید نگران سلامت فرزندان خود باشیم که مبادا اتفاق ناگواری برای آنها رخ دهد. خدیجه دیناروند با طرح این سوال که آیا مسئولان اداره آموزش و پرورش شهرستان حاضرند فرزندان خودشان در چنین شرایطی درس بخوانند؟ ادامه داد: ما از مسئولان درخواست می کنیم به این روستا بیایند و از نزدیک مشکلات را ببینند شاید اگر خود شرایط و توان بازسازی مدرسه را ندارند حداقل آن را به خیرین بسپارند. تحصیل دانش آموزان تنها تا پایان مقطع ابتدایی وی گفت: مدرسه حمزه «گل گل» تنها در مقطع ابتدایی فعال است و با وجود فرسودگی و شرایط ساختمانی نامناسب سرویس های بهداشتی آن نیز خراب و برای دانش آموزان قابل استفاده نیست.
یکی دیگر از اولیای مدرسه گفت: متاسفانه چند سالی است به دلیل تعداد کم دانش آموزان مدرسه راهنمایی این روستا از طریق اداره آموزش و پرورش پلدختر منحل شده و دانش آموزان این روستا مجبورند برای ادامه تحصیل به شهر پلدختر بروند. مسعود لطفی افزود: این مسئله علاوه بر متحمل شدن خطرات جاده، هزینه های گزافی در بردارد به گونه ای که هر دانش آموز مجبور است در طول سال تحصیلی حداقل ۵۰۰ هزار تومان هزینه ایاب و ذهاب را متحمل شود و بعضی خانواده ها به علت نداشتن بضاعت مالی توان پرداخت کرایه ماشین را ندارند. وی گفت: مسئولان آموزش و پرورش می توانند در این رابطه حداقل سرویس رفت و آمد در اختیار دانش آموزان قرار دهند تا بتوانند ادامه تحصیل دهند. علیرضا افتخاری مدیر اداره آموزش و پرورش پلدختر در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: آموزشگاه حمزه روستای «گل گل» با ۷۰ دانش آموز در مقطع ابتدایی دارای ۶ کلاس، دفتر مدیر، نماز خانه، آزمایشگاه و سالن امتحان است. استفاده از بخاری های نفتی وی افزود: بیش از ۱۲ سال پیش زمین این مدرسه توسط خیرین روستا اهدا و ساخته شده و از نظر جانمایی چون اهدایی بوده چگونگی و نظارت بر آن به انتخاب کارشناسان مربوطه نبوده است. وی با بیان اینکه موقعیت مکانی این مدرسه مناسب و مشکلی ندارد گفت: نظارت بر ساخت و ساز مدرسه «حمزه» روستای «گل گل» بر عهده اداره کل نوسازی مدارس استان بوده و آموزش و پرورش تنها دستگاه بهره بردار در این زمینه است. مدیر اداره آموزش و پرورش پلدختر افزود: با توجه به این که قدمت ساخت این مدرسه خیلی قدیمی نیست و از پایه های فلزی برخوردار است از نظر فیزیکی مشکل خاصی ندارد و در صورت نیاز برای مقاوم سازی به اداره کل نوسازی مدارس لرستان اعلام خواهد شد.
افتخاری به سیستم گرمایشی مدرسه اشاره کرد و گفت: هنگام ساخت این مدرسه سیستم گرمایشی مرکزی در آن نصب و جانمایی نشده به همین خاطر در حال حاضر از بخاری نفتی کاربراتوری خریداری شده توسط اداره کل نوسازی و تجهیز مدارس برای گرم شدن کلاس ها استفاده می شود. وی افزود: تا کنون این سیستم گرمایشی مشکل خاصی نداشته و در صورت نیاز وسایل گرمایشی آن به نو تعویض خواهد شد و در این زمینه کمبودی وجود ندارد. ادامه تحصیل دانش آموزان با اجرای طرح «روستا مرکز» وی به سرویس های بهداشتی این مدرسه اشاره کرد و گفت: تعدادی از سرویس های بهداشتی مدرسه مشکل دارند که با توجه به اظهارات مدیر مدرسه در نشست با انجمن اولیا، شورا و دهیار روستا برای رفع مشکلات آن تصمیماتی گرفته شده است. مدیر اداره آموزش و پرورش پلدختر افزود: سرویس آبخوری و بهداشتی مدرسه «حمزه» روستای «گل گل» مشکل دارد که این مسئله به اداره کل نوسازی استان اعلام شده است. افتخاری گفت: با توجه به عدم حد نصاب دانش آموزان، دوره اول متوسطه یا راهنمایی در این روستا حذف شده که برای حل مشکلات رفت و آمد دانش آموزان این دوره در سال تحصیلی ۹۴-۹۳ با توافق شورای این روستا و روستای «پران پرویز » تصمیماتی گرفته شد.
وی افزود: مقرر شد دانش آموزان متوسطه اول دو روستای «گل گل» و «پران پرویز» در یک مکان حضور پیدا کنند تا سرویس ایاب و ذهاب در اختیار آنها قرار داده شود که بعدها اولیای دانش آموزان حاضر به این کار نشدند. مدیر اداره آموزش و پرورش پلدختر گفت: برخی اولیا، فرزندان خود را در مدارس شهری ثبت نام کرده اند و البته در صورتی که روستاهای اطراف مانند «مورانی» و «وره زرد» نیز از مدرسه راهنمایی برخوردار هستند و می توانند در آنجا ثبت نام کنند. افتخاری اظهار داشت: چنانچه در طرح روستا مرکزی، دانش آموزان حاضر می شدند که در نزدیکی روستا حضور پیدا کنند حق سرویس مدارس در صورت تامین اعتبار پرداخت خواهد شد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]