واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: هر کس کارهای میشود علیه وی پروندهسازی میشود/نمیشود همه افراد خائن، جاسوس و فتنهگر باشند/ امکان ردصلاحیت روحانی وجود ندارد
یک نفر در این کشور رئیس جمهور شده، ولی هنوز دوره وی تمام نشده که برخی، حرف از رد صلاحیت وی به میان می آورند. این معنی ندارد، زیرا پرسش های بسیاری در ذهن افکار عمومی ایجاد می کند. یکی از این پرسش ها این است که در این کشور چه اتفاقی رخ داده که هر کس رئیس جمهور می شود، تبدیل به ضد جمهوری اسلامی می شود؟
آفتابنیوز : مسعود پزشکیان در گفتوگو با تابناک در خصوص احتمال ردصلاحیت روحانی در انتخابات آتی گفت: امکان ردصلاحیت روحانی وجود ندارد. چرا باید رئیسجمهور مستقر ردصلاحیت شود؟ اگر این کار صورت گیرد، همه پشتوانههای اجتماعی خود را از دست خواهیم داد.
نایب رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: یک نفر در این کشور رئیسجمهور شده، ولی هنوز دوره وی تمام نشده که برخی، حرف از ردصلاحیت وی میزنند. این معنی ندارد، زیرا پرسشهای بسیاری در ذهن افکار عمومی ایجاد میکند. یکی از این پرسشها این است که در این کشور چه اتفاقی رخ داده که هر کس رئیسجمهور می شود، تبدیل به ضدجمهوری اسلامی میشود؟
این نماینده افزود: یک جای کار ایراد دارد. افراد نمیتوانند مقصر باشند، باید دید کجای کار ایراد دارد که هر کس در این کشور کارهای میشود، برای وی پروندهسازی میشود و آبروی فرد میرود. نمیشود همه این افراد خائن، جاسوس و فتنه گر باشند. ممکن است یک نفر اینگونه باشد، ولی نمیتوان گفت همه فاسد هستند.
نایب رئیس مجلس یادآور شد: سیستم ایراد دارد که هر کس وارد می شود بی اشکال است؛ اما زمان خروج فاسد شده باشد، هیچ کس به اندازه هاشمی برای کشور خدمت نکرده است، و تمام کسانی هم که برای این کشور کار کرده اند سرشار از عیب ها نقص های زیاد بوده اند.
وی گفت: نمی شود گفت کسی عیبی در کارش نبوده است و قطعا همه ایرادهایی دارند، اما این افراد هرچه در توان خود داشتند، انجام دادند. البته هر که با هر توانی که در خدمت دارد، می تواند عیوبی هم داشته باشد. عیب های این افراد بد است اما باید خوبی های این افراد را هم ببینیم. نباید آنقدر نامرد بود که همه خوبی های یک فرد را به خاطر برخی بدیهایش از بین ببرد و آن را نادیده بگیرد.
این نماینده مجلس در ادامه در خصوص برخی اتهامات که به افراد مختلف از سوی بعضی از اشخاص زده می شوند نیز گفت: اگر کسی از دیگری پرونده ای دارد، باید به دادگاه ارائه کند. دادگاه باید این پرونده ها را بررسی کند و درباره آن نظر دهد، در صورتی که دادگاه خبری در این خصوص دارد باید اعلام کند و اگر واقعی است باید با طرف مقابل برخورد کند.
نایب رئیس مجلس خاطرنشان کرد: قوه قضاییه وظیفه دارد به جرمها رسیدگی کند. اگر جرمی شده، باید در دادگاه به آن رسیدگی شود نه در رسانه. هر زمان حکم صادر شد درباره آن نظر می دهند. کسی حق ندارد تا حکمی صادر نشده درباره آن اظهارنظر شود.
وی گفت: اگر من متهم شدم باید در چهارچوب قانون به آن رسیدگی شود و هر زمان جرم ثابت شد، در آن صورت می توان درباره آن اظهار نظر کرد. متأسفانه برای برخی افراد هنوز حکم صادر نشده. نظر خود را اعلام می کنند که این به نظر برخورد منصفانه ای با متهم نیست. همچنین در صورتی که جرمی ثابت نشود، باید با افرادی که اتهام را وارد کرده اند نیز برخورد شود.
۱۱ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 116]