محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1829291787
چرا رهبر انقلاب در این برهه زمانی بر گفتمان «انقلابیگری» تأکید میکنند؟
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
چرا رهبر انقلاب در این برهه زمانی بر گفتمان «انقلابیگری» تأکید میکنند؟
پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR نوشت: «انقلابیگری» یکی از موضوعات پرتکرار در بیانات سالهای اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی است؛ موضوعی که آیتالله خامنهای از آن بهعنوان «راهِ پیشرفت ایران اسلامی» یاد میکنند.
روز نو : پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR نوشت: «انقلابیگری» یکی از موضوعات پرتکرار در بیانات سالهای اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی است؛ موضوعی که آیتالله خامنهای از آن بهعنوان «راهِ پیشرفت ایران اسلامی» یاد میکنند.
به گزارش روز نو؛ در یادداشت زیر به بررسی چرایی طرح این موضوع از سوی رهبر انقلاب و تبیین نتایجِ نهادینه شدنِ گفتمان انقلابیگری پرداخته شده است: طرح یک سؤال مهم تأکید بر روحیه و گفتمان «انقلابیگری» و تجلیل از «انقلابیها» طی چند سال اخیر جایگاهی ویژه در ادبیات رهبر معظم انقلاب پیدا کرده و ایشان به مناسبتهای مختلف به این موضوع ضریب داده و به تبیین ابعاد و اثرات آن میپردازند.
اما چرا آیتالله خامنهای در این برههی زمانی بر عنصر انقلابیگری تأکید میکنند؟ وظیفهی انقلابیون در قبال این گفتمان چیست؟ و نهادینه شدن روحیهی انقلابیگری چه نتایج و اثراتی را برای کشور در پی خواهد داشت؟
در ادامه بر اساس بیانات رهبر انقلاب به این پرسشها پاسخ میدهیم. اپوزیسیون نظام سلطه نکتهی اول اینکه «اپوزیسیون نظام سلطهی جهانی، امروز جمهوری اسلامی است.» و عامل موفقیت و پیروزی جمهوری اسلامی در ایستادگیِ مقتدرانه مقابل دشمنان بشریت و حفاظت از منافع ملی خود، در یک کلمه «اسلامِ انقلابی» است. «چه چیزی مانع شده است از اینکه مقاصد اینها [سلطهگران] تحقّق پیدا کند؟ اسلام انقلابی یا انقلاب اسلامی -هر دو تعبیر درست است؛ اسلام انقلابی هم درست است، انقلاب اسلامی هم درست است- که امروز در نظام جمهوری اسلامی تبلور پیدا کرده.
دشمنِ مستکبر از ابتدای پیروزی انقلاب همهی توان خود را برای سرنگونی و تضعیف نظام اسلامی به میدان آورده ولی ناموفق بوده است: «همهی تلاش خودشان را کردند که جمهوری اسلامی را از بنیان نگذارند رشد کند، و البته نتوانستند... به این نتیجه رسیدند که نظام جمهوری اسلامی را نمیشود ساقط کرد؛ چون مدافع آن، حامی آن، سینههای سپرکردهی مردم مؤمن است.» توطئه «انقلابزُدایی» با ناکامی این تلاشها توطئهی «تهی کردن نظام از محتوای اسلامی و انقلابی» در دستور کار دشمن قرار گرفت: «آنها به این نتیجه رسیدهاند که باید از محتوای نظام هرچه میتوانند کم کنند... انقلاب را از محتوای خود، از مضمون اسلامی و دینی خود، از روح انقلابی خود تهی کنند و جدا کنند... جمهوری اسلامی، اسمش جمهوری اسلامی باشد، اسمش نظام انقلابی باشد، اما از محتوای اسلام، از محتوای انقلاب در آن خبری نباشد.» دشمن در چنین مدلی برای «هضم انقلاب اسلامی در هاضمهی استکبار جهانی» و «تجدید سلطهی خود بر ایران اسلامی» حتی «از اینکه یک عمامهبهسری در رأس جمهوری اسلامی باشد هم [باکی ندارند]؛ اگر چنانچه جمهوری اسلامی محتوای خود را از دست بدهد، اسلامی بودن را و انقلابی بودن را از دست بدهد، اینها با آن کنار میآیند. آنچه با آن دشمنی دارند عبارت است از محتوای جمهوری اسلامی؛ جبههی دشمن اینجور است... دنبال این است که سلطهی خود را بر این کشور دوباره تجدید کند.|» دشمن در پازل «نفوذ» که مرحلهی جدیدِ «جنگ نرم» علیه ایران اسلامی است بهدنبال این است تا با از بین بردن «عناصر قدرتِ نظام» ما را به «تبعیت» بکشاند: «تلاش در این جنگ نرم، زمینهسازی برای تهی شدن نظام از عناصر قدرت است... وقتی عناصر قدرت در او نبود، وقتی اقتدار نبود، دیگر از بین بردنش و کشاندنش به این سَمت و به آن سَمت، کار مشکلی برای ابرقدرتها نخواهد بود؛ میخواهند او را وادار کنند به تبعیّت» «پیوستن به جامعهی جهانی» را میتوان «اسمِ رمز» این توطئه دانست: «[میگویند] تا کِی میخواهید انقلابی باشید، تا کِی میخواهید مرتّب دم از انقلاب بزنید، بیایید جزو جامعهی جهانی... یعنی ضعیف بشوید، تا ما بتوانیم شما را ببلعیم.»
در این میان دشمن بر روی «عناصر داخلی» حساب ویژهای باز کرده است: «سعیشان این است که به وسائل گوناگون، به دست خودِ کسانی که تو این انقلاب بودند و هستند، از این محتوا ذره ذره بکنند.» به سرانجام رسیدن این توطئه به «شکست نظام اسلامی» منجر میشود: «اگر نظام اسلامی در قبال نظم منحطّ جهانی هویّت خودش را از دست داد، شکست خواهد خورد.»
احیاء انقلاب در ذهنها
اما راه مقابله با این توطئهی خطرناک و بُنیان برافکن، «احیاء انقلاب در ذهنها» و «حراست از جهتگیریِ انقلابی در عمل» است: «احیاء انقلاب در ذهنها، حفظ و حراست از تفکّر انقلابی و جهتگیری انقلابی در عمل، در بیان، در رفتار، در تصمیمگیریها و در مقرّرات و قوانین؛ اینها کارهایی است که میتواند جلوی آن وضعیّت دهشتناک را بگیرد.»
بر این اساس است که رهبری برای خنثیسازی برنامهی دشمن بر «گفتمان انقلابیگری» تکیه کرده و همگان را به اتّخاذ مواضع انقلابی و حمایت از انقلابیها دعوت میکنند: «به نظر من کاری که علیالعجاله باید کرد این است که در اتّخاذ مواضع انقلابی، باید صراحت داشت؛ یعنی رودربایستی نکنیم. مواضع انقلابی را، مبانی امام بزرگوار را صریح بیان کنیم، خجالت نکشیم، رودربایستی نکنیم، ترس نداشته باشیم.» و از ضرورت «ایستادگی در مقابل جریان غیرانقلابی» سخن میگویند: «از همان ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، برخی تفکر انقلابی را قبول نداشتند و برخی هم با اینکه در داخل نظام بودند اما اعتقادی به مبارزه با استکبار نداشتند که باید در مقابل این جریان ایستاد.» انقلابیگری تندروی نیست
«انقلابیگری» در منظومهی فکری رهبر انقلاب چارچوبمند بوده و «تعریف» دارد: «انقلابیگری به آن است که ما مواضع اسلامی و انقلابی را قاطعانه و بدون رودربایستی و مرعوب شدن و خام شدن در مقابل برخی از چهرههای امیدبخش کاذب، حفظ کنیم. وقتی توانستیم خط روشن مواضع انقلابی و اسلامی را دقیقاً حفظ کنیم و مرعوب قدرتها نشویم و با کسی رودربایستی نداشته باشیم و فریب نخوریم، در حقیقت به ممشای انقلابی و اسلامی توجه کردهایم» «عدالت»، «خِرَد»، «انصاف» و «قاطعیت»، در انقلابیگری به یکدیگر پیوند میخورند: «انقلابیگری برخلاف نظر و تبلیغ برخیها، تندروی نیست بلکه انقلابیگری یعنی عادلانه، خردمندانه، دقیق، دلسوزانه، منصفانه، قاطعانه و بدون رودربایستی عمل کردن.» و «شاخص»های این گفتمان در بیانات امام خمینی (رحمهالله) آمده است: «گرایشها و جهتگیریهای انقلابی، واقعی و کاملاً روشن و واضح و مبتنی بر بیانات امام (رحمهالله) است.»
چرا انقلابیگری، راه حل مشکلات کشور است؟
از سوی دیگر مردم امروز مسائلی در عرصههای گوناگون دارند و کشور بهخصوص در حوزهی اقتصاد با مشکل عمده روبرو است؛ «عمدهی این مشکلات هم عبارت است از رکود و مسئلهی اشتغال، [یعنی] بیکاری؛ اینها مهمترینها است.» راهحل این مشکلات «استمرارِ حرکت در راه انقلاب» است و «اگر میخواهیم مشکلات این کشور حل بشود، اگر میخواهیم این کشور عزّت پیدا کند، رفاه پیدا کند، کشوری بشود که از لحاظ پیشرفتهای مادّی و معنوی و اخلاقی و فرهنگی الگو بشود، باید راه انقلاب را ادامه بدهیم؛ انقلاب، راه علاج منحصر این کشور بود و هست و در آینده هم خواهد بود.» چراکه «تجربه» به ما میگوید: «ما هرجا به انقلاب تکیه کردیم، به روحیّهی انقلابی تکیه کردیم، پیش رفتیم؛ هرجا از ارزشها کوتاه آمدیم، انقلاب را ندیده گرفتیم، از این گوشهاش زدیم، از آن گوشهاش زدیم، تأویل و توجیه کردیم، برای خوشایند عناصر استکبار که دشمنان اصلی اسلام و دشمنان اصلی این نظامند، مدام حرف را جویدیم، حرف را خوردیم، عقب ماندیم؛ قضیّه اینجوری است. راه پیشرفت ایران اسلامی، احیاء روحیّهی انقلابی و احیاء روحیّهی مجاهدت است.»
بنابراین نهادینه شدن گفتمان و روحیهی انقلابیگری با خنثی کردن توطئهی دشمن منجر به حل مشکلات کشور شده و در نهایت برای کشور و ملّت «تولید قدرت» میکند: «شخصیّت افراد، ایستادگی، هویّت، هویّت انقلابی؛ اینها است که قدرت میسازد.»
بیعت با پیامبر صلی الله علیه و آله
با توجه به این چارچوب است که «امروز» رهبر انقلاب «زنده نگه داشتن خطِ انقلابی امام خمینی (رحمهالله)» را به منزلهی «بیعت با پیغمبر» میدانند: «آن کسی که امروز با امام خمینی بیعت میکند، با پیغمبر بیعت کرده. وقتی شما خط انقلابی امام را زنده نگه میدارید و نمیگذارید مندرس بشود، نمیگذارید رنگ کهنگی بگیرد، در واقع با پیغمبر بیعت کردید.»
و اینگونه است که رهبر انقلاب پرچم انقلابیگری را در دست گرفته و خود را انقلابی مینامند: «من انقلابیام.»
منبع: خبرانلاین
تاریخ انتشار: ۰۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۴:۴۹
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 40]
صفحات پیشنهادی
چرا رهبر انقلاب فرمودند "همه باید بخونن"؟
چرا رهبر انقلاب فرمودند "همه باید بخونن" رهبر انقلاب اسلامی در جریان اقامه نماز بر پیکر آیت الله هاشمی از مردم خواست که همگی اذکار نماز را بخوانند به گزارش آخرین نیوز به نقل از میزان حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای مدظلهالعالی روز گذشته نماز را بر پیکر آیت اچرا داعش در این برهه زمانی به دیرالزور حمله کرد؟
داعش نهایت تلاش خود را به کار بسته تا بتواند فرودگاه دیرالزور و مناطق راهبردی آن را از کنترل ارتش سوریه خارج کند در مقابل نیروهای سوری نیز به عنوان مرحله نخست تلاش دارند که نقاط درگیری را تثبیت کنند به گزارش تابناک گروه تروریستی داعش در این مرحله زمانی حساس و پیچیده قصد دآیت الله هاشمی رفسنجانی هیچ زمانی از مسیر انقلاب و رهبری خارج نشد
مدرس حوزه های علمیه آیت الله هاشمی رفسنجانی هیچ زمانی از مسیر انقلاب و رهبری خارج نشد جیرفت - ایرنا – مدرس حوزه های علمیه گفت آیت الله هاشمی رفسنجانی در قلب مردم هست و همچنان خواهد ماند چرا که وی هیچ زمانی از مسیر انقلاب و رهبری خارج نشد به گزارش ایرنا حجت الاسلام سید محسن موسچرا رهبر انقلاب فرمودند همه باید بخونن؟
چرا رهبر انقلاب فرمودند همه باید بخونن تاریخ انتشار چهارشنبه ۲۲ دی ۱۳۹۵ ساعت ۰۹ ۱۵ رهبر انقلاب اسلامی در جریان اقامه نماز بر پیکر آیت الله هاشمی از مردم خواست که همگی اذکار نماز را بخوانند به گزارش میزان حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای مدظلهحجتالاسلام زمانی بیان کرد پاسخ سید حسن نصرالله به مقایسه او با رهبر معظم انقلاب
حجتالاسلام زمانی بیان کردپاسخ سید حسن نصرالله به مقایسه او با رهبر معظم انقلاب معاون بینالملل حوزه با اشاره به دیدار خود با سید حسن نصرالله گفت وی در این دیدار گفت مرا با رهبر معظم انقلاب مقایسه نکنید فاصله بین بنده و ایشان بسیار زیاد است چراکه مقام معظم رهبری از بلندای نظریمردم قم با رهبر انقلاب دیدار میکنند
مردم قم با رهبر انقلاب دیدار میکنند مردم قم با مقام معظم رهبری دیدار می کنندهزاران نفر از مردم قم در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ با مقام معظم رهبری دیدار می کنند آفتابنیوز به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری هزاران نفر از مردم قم در سالروز قیام ۱۹ دی ۱۳۵۶ و در آسرهبر انقلاب، صبح فردا نماز را بر پیکر آیتالله هاشمی رفسنجانی اقامه میکنند
رهبر انقلاب صبح فردا نماز را بر پیکر آیتالله هاشمی رفسنجانی اقامه میکنند مراسم تشییع پیکر مرحوم آیتالله هاشمیرفسنجانی از صبح فردا در دانشگاه تهران و با اقامه نماز میت بر پیکر ایشان توسط رهبر انقلاب برگزار میشود به گزارش فرهنگ نیوز رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح فردا سه&zwnjهاشمی به روایت رهبر معظم انقلاب: هاشمی درد دلهای امام را بیشتر از دیگران خبر دارد، دایههای مهربانتر از ما
هاشمی به روایت رهبر معظم انقلاب هاشمی درد دلهای امام را بیشتر از دیگران خبر دارد دایههای مهربانتر از مادر ذهن مردم را خراب میکنند مقام معظم رهبری در مراسم تنفیذ حکم ریاست جمهوری آیتالله هاشمی رفسنجانی در سال ۱۳۶۸ اظهار میکنند من حقیقتا به مدیریت جدید کشوچرا رهبر انقلاب به برنامه صبح جمعه علاقه داشتند؟
چرا رهبر انقلاب به برنامه صبح جمعه علاقه داشتند موضوعی که شاید برای بسیاری پوشیده باشد رهبر انقلاب در این دیدار توصیههای مهمی را برای تولید برنامههای مفرح و شاد به مدیران و دستاندرکاران گروه ورزش و سرگرمی بیان کردند از جمله نکات مهم این دیدار اشاره و تقدیر رهبر انقلاب ازرهبر انقلاب بر پیکر آیتالله هاشمیرفسنجانی نماز اقامه میکنند
رهبر معظم انقلاب اسلامی نماز میت را بر پیکر آیتالله هاشمیرفسنجانی میخوانند به گزارش جام جم آنلاین از تسنیم حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی فردا نماز میت را بر پیکر آیتالله هاشمیرفسنجانی رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام میخوانند پیکر-
گوناگون
پربازدیدترینها