تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):پشیمانی از گناه برای توبه کافی است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868294821




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

کمالوند: به «ف.ک» ها حسادت می‌کنند :: ورزش سه


واضح آرشیو وب فارسی:ورزش سه: کمالوند: به «ف.ک» ها حسادت می‌کنند
سرمربی تیم گسترش فولاد به حمایت از عملکرد فیروز کریمی، فرهاد کاظمی و خودش پرداخت. 

به گزارش "ورزش‌سه"، فیروز کریمی، فراز کمالوند و فرهاد کاظمی 3 مربی توانمند فوتبال ایران هستند که در سال های اخیر به «ف.ک» ها مشهور شده اند. درباره این مربیان حرف و حدیث هایی هم وجود داشته اما کارنامه فوتبالی آنها نشان می دهد که توانسته اند گلیم خود را به خوبی از آب بیرون بکشند. در این باره کمالوند و کاظمی کارشان را با دستیاری فیروز کریمی آغاز کردند و او را استاد خود می دانند. حالا  هر 3 آنها در لیگ برتر شانزدهم حضور دارند و تیم هایشان نیز عملکرد خوبی داشته اند. از سوی دیگر تیم های تحت هدایت کمالوند و کریمی در هفته هجدهم به مصاف پرسپولیس و استقلال خواهند رفت.
کمالوند در این باره به "ورزش سه" اظهار داشت: «تیم های من، فیروز کریمی و فرهاد کاظمی همواره فوتبال را زیبا بازی می کنند. هروقت ما با استقلال و پرسپولیس بازی کردیم، مسابقه جذاب از آب در آمده است. ما هرگز دنبال ضدفوتبال نیستیم و نتیجه را فدای کیفیت نمی کنیم.»
او درباره تفاوت های سبک کاری خودش با فیروز کریمی گفت: «قطعا سبک کاری من و فیروز کریمی با هم متفاوت است. در کلیت موضوع که فوتبال زیبا بازی کردن است، مشابه هستیم اما نگرش ما به فوتبال متفاوت است. در مباحث تاکتیکی نیز تفاوت هایی داریم.»
سرمربی گسترش فولاد با اشاره به روزهایی که در کنار فیروز کریمی حضور داشت، بیان کرد: «ما سال های خوبی داشتیم. با آقافیروز دو سال پیاپی با ابومسلم و استقلال اهواز به لیگ برتر آمدیم. من 20 سال مربیگری کرده ام و فقط دو سال دستیار بودم. آن دو سال هم در کنار فیروز کریمی حضور داشتم و نکات زیادی از او یاد گرفتم. برخلاف شایعاتی که مطرح شده من عامل حضور کریمی در نفت آبادان بودم هم باید بگویم که هیچ دخل و تصرفی نداشتم. قطعا حضور آقا فیروز در لیگ برتر، باعث جذاب تر شدن مسابقات می شود.»
کمالوند درباره مسائلی که درباره «ف.ک» ها مطرح می شود، خاطرنشان کرد: «امان از حسادت؛ شما اگر قهرمانی و افتخارات فیروز کریمی، من وفرهاد کاظمی را کنار هم بگذارید، می‌بینید که حدود 25 جام کسب کرده‌ایم. هرکس درباره ما بد می گوید، از حسادتش است و بهتر است افرادی که از روی غرض حرف هایی می زنند هم نگاهشان را مثبت کنند.»
با توجه به ثبات فراز کمالوند در لیگ برتر برخی می گویند او فیروز کریمی را جا گذاشته اما خودش نظر دیگری دارد: «من هرگز چنین چیزی را قبول ندارم؛ استاد همیشه استاد است. قهرمان جهان هم شوم فیروز کریمی حق استادی بر گردن من دارد و این تعبیر درست نیست.»

12:53  1395/11/03





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ورزش سه]
[مشاهده در: www.varzesh3.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن