تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):از حسـد ورزى به یکـدیگـر بپـرهیزیـد، زیـرا ریشه کفـر، حسـد است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870530470




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقدامی شیطانی راننده تاکسی زرد رنگ با ..+عکس - سایت خبری مردم دیر


واضح آرشیو وب فارسی:مطاف24: به گزارش مطاف24 به نقل از جام نیوز ، ساعت 10 شامگاه یکشنبه 5 دی ماه سال جاری دختر جوانی با حضور در کلانتری 11 شهر آبادان در حالیکه اشک می ریخت پرده از اقدام شیطانی راننده تاکسی زرد رنگی برداشت. یاسمن 21 ساله گفت: ساعت 20:30 دقیقه در میدان مجسمه منتظر تاکسی بودم تا به خانه بروم و هر چه منتظر ماندم خودرویی نیامد تا اینکه مجبور شدم جلوی خودروی پراید تاکسی زرد رنگی دست بلند کنم و به صورت دربستی به خانه بروم. راننده خودرو مرد جوانی بود که جلوی پایم توقف کرد و وقتی شنید می خواهم به صورت دربستی به منطقه امیرآباد بروم درباره کرایه صحبت کردیم و پس از رضایت سوار بر خودرویش شدم. همه چیز عادی به نظر می رسید و چون سوار پراید تاکسی شده بودم با خیال راحت داخل خودرو بودم و سرگرم بازی با گوشی ام بودم که ناگهان دیدم راننده جوان مسیرش را تغییر داد. وی افزود: به راننده پراید اعتراض کردم اما بی فایده بود و شروع به جیغ و فریاد کردم و التماسش می کردم که خودرو را متوقف کند اما مرد جوان توجهی به حرفهایم نمی کرد. درهای خودرو قفل شد و شیشه های عقب خودرو دستگیره نداشت تا اینکه از داخل داشبورد خودرویش یک سرنگ بیرون آورد و ادعا کرد داخل آن اسید است و اگر ساکت نشوم آن را به من تزریق می کند. یاسمن در حالی که اشک می ریخت ادامه داد: مرد شیطان Evil صفت در یک خیابان خلوت در منطقه 700 هکتاری خودرویش را متوقف کرد و با تهدید سرنگ اسیدی نقشه سیاهش را به اجرا رساند و هیچ راهی جز تسلیم شدن نداشتم. وی افزود: راننده ارابه شیطان پس از اجرای نقشه اش مرا در خیابانی تاریک در پشت دانشگاه آزاد از خودرو پیاده کرد و زمانیکه تصمیم گرفتم شماره پلاک خودرویش را بردارم متوجه شدم تاکسی پراید پلاک ندارد. بدین ترتیب تیمی ازماموران دایره جنایی پلیس آگاهی آبادان برای تحقیقات ویژه و دستگیری عامل این سناریوی سیاه وارد عمل شدند. کارآگاهان در این مرحله به بررسی دوربین های مداربسته پرداختند تا تصویر راننده شیطان صفت را شناسایی کنند اما ردی از متهم به دست نیامد. در ادامه ماموران به بررسی پرونده های رانندگان تاکسی و سوابق هایشان پرداختند تا اینکه در این مرحله دختر جوان با دیدن عکس حسین 30 ساله در پرونده های راننده ها، او را همان راننده شیطان صفت معرفی کرد. همین سرنخ کافی بود تا ماموران با شناسایی مخفیگاه حسن در منطقه سده آبادان صبح روز جمعه 24 دی ماه در عملیاتی غافلگیرانه این راننده شیطانی را دستگیر کنند. حسین ابتدا خود را بی گناه می دانست اما وقتی در برابر یاسمن قرار گرفت به ناچار لب به اعتراف گشود. حسین به ماموران گفت: مدتی بود که شیطان مرا تسخیر کرده بود تا با رابطه شیطانی را به اجرا برسانم تا اینکه روز حادثه دیگر قدرتی برای کنترل خودم نداشتم و ابتدا پلاکم را از روی خودرو برداشتم. وی افزود: در خیابان پرسه می زدم تا اینکه دختر جوانی را دیدم که منتظر تاکسی بود به همین خاطر او را سوار بر خودرویم کردم و سپس با سرنگ که داخلش آب بود به دروغ ادعا کردم که داخل آن اسید است. متهم جوان ادامه داد: پس از اجرای نقشه ام دختر جوان را در خیابان تاریک رها کردم و خیلی زود از کاری که کردم پشیمان شدم. بنا به این گزارش، بازپرس پورعسکر در این مرحله حسین را راهی زندان کرد و تحقیقات در این پرونده سیاه در پلیس آگاهی آبادان ادامه دارد.


یکشنبه ، ۲۶دی۱۳۹۵


[مشاهده متن کامل خبر]





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مطاف24]
[مشاهده در: www.motaf24.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 48]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن