واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
مسعود روغنی زنجانی تشریح کرد:
سازندگی کشور نقشه راه آیت الله
مسعود روغنی زنجانی از شخصیت های بنام، شناخته شده و تأثیرگذار در اقتصاد ایران بوده است. او در دولت میرحسین موسوی رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر برنامه و بودجه و در دولت هاشمی رفسنجانی نیز وزیر برنامه و بودجه بود. برنامه های او در دوران جنگ کارساز بود و به پشتیبانی جبهه های جنگ انجامید. همچنین او در دولت سازندگی نقش کلیدی بر عهده داشت.
روز نو : مسعود روغنی زنجانی از شخصیت های بنام، شناخته شده و تأثیرگذار در اقتصاد ایران بوده است. او در دولت میرحسین موسوی رئیس سازمان برنامه و بودجه، وزیر برنامه و بودجه و در دولت هاشمی رفسنجانی نیز وزیر برنامه و بودجه بود. برنامه های او در دوران جنگ کارساز بود و به پشتیبانی جبهه های جنگ انجامید. همچنین او در دولت سازندگی نقش کلیدی بر عهده داشت.
به گزارش روز نو؛ به مناسبت درگذشت آیت الله هاشمی رفسنجانی گفت و گویی را با این یار نزدیک و وفادار وی انجام داده ایم که در پی می خوانید:
درگذشت آیت الله اکبر هاشمی رفسنجانی یکی از حوادث تلخ تاریخ نظام جمهوری اسلامی است. آنچه اهمیت و بزرگیِ این حادثه را به خوبی نمایان می کند، حضور پرشکوه و عظیم جمعیت بود که پس از رحلت امام چنین حضور باشکوهی سابقه نداشته است. حضور پر جمعیت و معنادار مردم نشان از تقدیر و تشکر نسبت به خدمات آیت الله هاشمی در طول 4 دهه فعالیت مخلصانه و فداکارانه او در راه انقلاب و اعتلای نظام جمهوری اسلامی بود. همانطور که همگان شاهد بودند از زن و مرد تا پیر و جوان با اندیشه های متفاوت در روز تشییع پیکر آیت الله هاشمی حضور پیدا کردند و حضوری غیرقابل وصف و تاریخی را رقم زدند. بسیاری افراد به ویژه مخالفان ایشان که در طول سال های گذشته گروه هایی تلاش کردند با هجمه و تخریب چهره آیت الله هاشمی رفسنجانی را خدشه دار کنند، آن ها انتظار چنین حضور با شکوهی را نداشتند. مرحوم آیت الله هاشمی در طول خدمت به ویژه از زمانی که مسئولیت ریاست جمهوری را در دو دوره به عهده گرفتند و خودشان را وقف بازسازی کشور در حوزه های مختلف کردند و سازندگی کشور را نقشه راه خود قرار دادند، البته این در حالی بود که هجمه ها و اتهاماتی توسط مخالفان سازندگی و کسانی که منافع شخصی را به منافع ملی و مردمی ترجیح می دادند وجود داشت و فشارهایی که از سوی گروه های مختلف به ایشان وارد می شد، انتظار این افراد و گروه ها بر این بود که چهره آقای هاشمی در میان مردم محبوبیت و ارزش خود را از دست بدهد و دیگر کسی نسبت به او اقبال نشان ندهد. برخلاف این انتظارات، مردم در روز 21 دی نشان دادند که علیرغم تمامی هجمه ها و پخش اطلاعات غلط برای ترور شخصیت آیت الله، اقدامات مخالفان نتوانست خدشه ای به جایگاه و چهره ایشان در افکار عمومی وارد کند. منش و رفتار آقای هاشمی می تواند یک مدل و الگو برای کسانی که می خواهند خادمین این ملت باشند و برای منافع ملی و مصالح ملت فداکاری و از خودگذشتگی نشان دهند باشد. یکی از شاخصه های الگو بودن ایشان گام برداشتن در راه منافع ملی، استقلال کشور و تسهیل امور مردم بود. آیت الله در مقاطع و پیچ های مهم تاریخی وارد میدان می شد و از حقوق مردم به ویژه زمانی که پای رأی مردم در میان بود با تمام توان و حیثیت خود دفاع
می کرد.
در بحران ها چه در عرصه های داخلی و چه خارجی با تأمل، صبر، حوصله و خویشتن داری برخورد می کرد و اهل مدارا، صلح و خرد بود. تلاش ایشان همواره در راستای حل مشکلات کشور برای سود ملت، منافع ملی و کسانی بود که صدایشان شنیده نمی شد. آیت الله سعی داشت در حوزه های مختلف ورود کند و با ایستادگی در برابر تک صدایی ها مجرایی برای شنیده شدن افکار و صداهای متفاوت باشد. چنین رفتار و منش و اقداماتی از سوی ایشان سبب شد تا در پیچ های تاریخی و مقاطع بحرانی به عنوان پشتوانه ای عظیم برای رسیدگی به مطالبات مردمی، در دل مردم بنشینند. نمی توان نقش آیت الله را در انتخابات ریاست جمهوری 76 و سر کار آمدن دولت اصلاحات که خدماتی بسیار برای منافع ملی و کشور داشت فراموش کرد. نقش ایشان در جنگ 8 ساله و درایت و عقلانیت شان زمانی که تشخیص دادند برای منافع ملی و صلاح کشور نیاز به پایان جنگ است، این مسأله را با امام در میان گذاشتند و حتی در این رابطه تمامی هزینه ها را در آن شرایط و فضای فکری به جان خریدند و نگذاشتند که مصحلت شخصی بر مصلحت ملی غلبه کند. آیت الله در هیچ برهه ای در تاریخ نظام جمهوری اسلامی چه آن زمان که مرد شماره یک امام بودند و چه آن زمان که پس از رحلت امام از سوی افراد و گروه های معلوم الحال مورد هجمه و تهمت های فراوان قرار می گرفتند، رسالت و وظیفه ملی شان را از یاد نبردند و با دقت نظری ویژه تحولات داخلی و خارجی کشور را دنبال می کردند و در هر عرصه ای که نیاز به ورود را احساس می کردند وارد می شدند و به وظیفه شان نیز عمل می کردند. نباید هشدارها و توصیه هایی که ایشان نسبت به دولت های نهم و دهم در زمینه های مختلف می کردند و امروز شاهد غنای آن هشدارها و نصحیت ها هستیم از یاد بروند. آقای هاشمی فردی روراست بود که مواضع و نظرات خودش را صراحتا در امور مختلف کشور اذعان و عنوان می کرد که می توان برای نمونه به مواضع ایشان در انتخابات سال 88 اشاره کرد. زمانی که مردم در طول این سال ها به وضوح شاهد بودند که مواضع و گفتمان آیت الله هاشمی چه میزان به شخصیت و عملکرد ایشان نزدیک است، سعی کردند تا در روز تشییع پیکر ایشان با حضوری باشکوه و پرجمعیت تقدیر و تمجیدی هرچند اندک از ایشان به عمل آورند و با حضور خود از راه و روش او حمایت کنند، به همین دلیل صدای مردم در روز 21 دی صدای ملتی بود که نشان داد قدر خادمان خود را می دانند.
*ستاره صبح
تاریخ انتشار: ۲۵ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۰۱
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]