تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 9 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر بنده‏اى بخواهد چيزى بخواند يا كارى انجام دهد و بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم بگويد، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798674095




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

مهم‌ترین دلایل نارسایی‌های قلبی


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: مهم‌ترین دلایل نارسایی‌های قلبی
نارسایی قلبی مشکلی جدی برای سلامت بدن محسوب می‌شود که برای مقابله با آن لازم است افراد فاکتورهای خطرساز را بشناسند.
فریدون نوحی رئیس انجمن قلب و عروق و مشاور وزیر با اشاره به مسئله نارسایی قلبی اظهار داشت: بیماری نارسایی قلبی یکی از مشکلات جدی آینده بشر است که به دلیل بالا رفتن سن و افزایش امید به زندگی در درازمدت ایجاد می شود و عوامل خطرآفرینی چون افزایش فشار خون، گرفتگی عروق، چربی و قند خون می تواند آن را تشدید کند.


وی بیان کرد: نارسایی قلبی در درازمدت افراد بسیاری را گرفتار می‌کند و یکی از راه‌های اصلی درمان آن پیشگیری از فاکتورهای خطرساز و جلوگیری از کم تحرکی،‌ چاقی و دیابت است.


نوحی با بیان اینکه مصرف دخانیات و قلیان سبب بروز بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شود، افزود: برخی از افراد به واسطه عوامل ژنتیکی دچار بیماری‌های قلبی و عروقی می‌شوند که باید مراقبت ویژه‌ای در برابر فاکتورهای خطرساز از خود کنند تا سبب گرفتگی رگ قلبشان نشوند.


وی ادامه داد: افرادی که دچار بیماری‌های قلبی هستند در صورتی که در زمان مناسب تحت پزشک متخصص نباشند، بیماری‌شان عود کرده و در درازمدت منجر به نارسایی قلبی می‌شود.


نوحی عنوان کرد: دارو، آنژیوگرافی و در نهایت عمل قلب باز از روش‌های درمان این عارضه محسوب می‌شود که به طور کلی نارسایی قلبی با افزایش سن و تغییر الگوی زندگی ایجاد می‌شود.


نوحی عنوان کرد: کشور ما از نظر پیوند قلب در وضعیت خوبی به سر می‌برد و مرکز درمانی شهید رجایی یکی از بیمارستان‌های فعال در زمینه پیوند قلب در کودکان و بزرگسالان است و اگر فردی دچار نارسایی قلبی مزمن شود باید پیوند قلب بر روی آن صورت گیرد.


وی تأکید کرد: اگر در بیماری نارسایی قلبی درمان‌های مختلف جواب نداد پزشکان متخصص پیوند قلب را پیشنهاد می‌دهند و هر چه فرد بیمار جوان‌تر باشد عمل پیوند بهتر جواب می‌دهد زیرا افراد با سن کم عضله قلبشان قوی‌تر است.


نوحی با بیان اینکه در بسیار از جوانان بیماری عضله قلب ناشی از التهاب آن است، تصریح کرد: بیماری نارسایی قلبی در برخی موارد ناشناخته است اما به طور کلی تنگی عروق قلب یکی از دلایل اصلی بروز این عارضه محسوب می‌شود.


وی با بیان اینکه پیوند قلب در افراد با سنین بالا کمتر جواب می‌دهد، افزود: اگر فرد اهداکننده قلب از بیماری‌هایی مانند کلیه و دیابت رنج ببرد و سنش بالا باشد ممکن است عمل پیوند قلب برای فرد گیرنده مشکلاتی را ایجاد کند و پیوند به خوبی جواب ندهد.


نوحی ادامه داد: پیوند قلب یکی از مشکل‌ترین عمل‌های جراحی در دنیا است و اگر این عمل در افراد با سنین بالا جواب ندهد باید قلب دیگری به بیمار پیوند زده شود.


وی با بیان اینکه بیماری‌های قلبی و پرکاری تیروئید می‌تواند منجر به بروز تپش قلب در افراد شود، ادامه داد: پرکاری تیروئید و انواع بیماری‌های قلبی و حتی گرفتگی عروق می‌تواند منجر به تپش قلب شود که بسته به شرایط فرد، درمان‌های مختلفی از جمله دارو، فنر و آنژیوگرافی باید مورد استفاده قرار گیرد.


نوحی گفت: آلودگی هوا تأثیر بسزایی در بروز بیماری‌های قلب و عروق دارد زیرا به جای اکسیژن هوا ذرات معلق و سرب بر روی قلب و ریه می‌نشیند و باعث بروز مشکلات متعددی می‌شود.


منبع : باشگاه خبرنگاران



تاریخ انتشار: ۲۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۰:۴۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن