محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1844650807
فرافکنی تریبون مخالفان دولت در پرونده زنجانی
واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
فرافکنی تریبون مخالفان دولت در پرونده زنجانی
پرونده متهم نفتی اگر چه با صدور حکم اعدام برای بابک زنجانی همراه شده است، اما سؤالات و ابهامات پیرامون آن پایان نیافته است. گذشته از برگرداندن بدهی کلان وی به شرکت نفت که هنوز بلاتکلیف مانده است، حامیان وی و آنها که حاشیه امنی برای فسادها و تخلفات او فراهم کرده بودند نیز تبدیل
روز نو : پرونده متهم نفتی اگر چه با صدور حکم اعدام برای بابک زنجانی همراه شده است، اما سؤالات و ابهامات پیرامون آن پایان نیافته است. گذشته از برگرداندن بدهی کلان وی به شرکت نفت که هنوز بلاتکلیف مانده است، حامیان وی و آنها که حاشیه امنی برای فسادها و تخلفات او فراهم کرده بودند نیز تبدیل
به یک راز مگو شده است. اظهار نظرهای چند روز گذشته مقامات دولتی و قضایی درباره زوایای مختلف این پرونده هم نشان از آن دارد که سؤالها و ابهامات افکار عمومی پیرامون این پرونده بیراه نبوده است. با این حال در این میان برخی جریانهای سیاسی و رسانههای همسو نیز با فرافکنی و مواضع
حق به جانب، اقدام به بهرهبرداریهای سیاسی و جناحی میکنند و با وارونهنمایی اتفاقات و تحریف یا بیتوجهی به واقعیات موجود، درصدد نفی رقیب برآمده یا جهت علامت سؤالهایی را که به سوی عملکرد آنها نشانه رفته به سمت دیگری تغییر میدهند.
«کیهان» در بخشی از سرمقاله روز گذشته خود
اگر چه به حق از شگرد مفسدان اقتصادی در یارگیری از بین مقامات سیاسی یا نزدیکان آن نوشت، اما
در تعیین مصداق این گزاره و مشخصاً در پرونده مورد بحث یعنی بابک زنجانی به بیراهه رفته است: «این فرمول شناخته شده، معمولاً یک پیوست رسانهای هم دارد و مرور روزنامههای زنجیرهای
و سایتها و رسانههای مجازی، نشان از شبکهای فعال برای بیاعتباری دستگاه قضایی دارد. همزمان با سر دادن فریاد «دزد دزد» و نشان دادن خود به عنوان چهرههای ضد فساد، در پشت پرده از مفسدان حمایت میکنند و نمیگذارند پولهای غارت شده به مردم برگردد. اظهارات اخیر رئیس دستگاه قضایی درخصوص پرونده بابک زنجانی و عدم همکاری برای استرداد پولهای وی، بسیار مهم و تکان دهنده است و تمام ادعای دروغین این عده را بیاعتبار میکند و ثابت میکند که آنها شریک دزد و رفیق قافله هستند!»
نویسنده در ادامه توضیح اینکه دستگاه قضا چرا در این دام میافتد نیز نوشته است: «در مواردی با برخی دانهدرشتان و لانهکردگان در مناصب مهم یا وابسته به آنها مماشات شده است. نظیر آنچه رئیس سازمان بازرسی درباره چگونگی انتصاب رئیس بانک رفاه و فشار برادر رئیس جمهوری بیان کرد. یا نظیر برخی اقاریر و اعترافات بابک زنجانی درباره برخی مقامات ارشد دولتی و ستادهای انتخاباتی... اکنون مردم بعد از حدود سه سال با این واژگان مواجه میشوند. زمانی که آن افراد هرچه خواستهاند کردهاند و هر که را خواستهاند، مهرهچینی کردهاند. آیا حالا اگر قوه قضائیه به سراغ آنها برود، این جراحی به آسانی روز نخست است!؟»
کیهان از یک طرف رسانههای اصلاحطلب را به جرم حساسیت نسبت به فساد و پیگیری پروندههای کلان تخلف، رفیق مفسدان خوانده، از سوی دیگر تلاش کرده القا نماید کار رسیدگی به این پروندهها از آن جهت برای دستگاه قضایی سختتر شده که مقاومتهایی از سوی دولت یا اطرافیان آن روبه رو شده است و در نهایت از میان ادعاهای مختلف زنجانی یک بار دیگر ادعای کمک به ستاد انتخاباتی روحانی را مورد اشاره قرار داده است.
این تریبون مخالفان دولت در حالی رسانههای اصلاحطلب را متهم به همکاری با مفسدان کرده که نگاهی به کارنامه و عملکرد این رسانه در مواجهه با پرونده بابک زنجانی به عنوان یکی از مهمترین پروندههای فساد و تخلف، عمدتاً در ارتباط دادن زنجانی به اصلاحطلبان و هاشمی رفسنجانی خلاصه شده است آن هم به بهانه عکسی از زنجانی در کنار هاشمی رفسنجانی و یک گفتوگوی تکذیب شده درباره اینکه این متهم نفتی کار خود را در دوره مرحوم نوربخش در بانک مرکزی شروع کرده است. سکوت در برابر زوایای مختلف این پرونده و نگاه جناحی نسبت به فساد در روزنامه کیهان آنقدر محسوس و برجسته بود که در مناظره چندی پیش مدیر مسئول این روزنامه با مصطفی کواکبیان نماینده تهران در مجلس مورد انتقاد جدی قرار گرفت آنجا که کواکبیان بر او خرده گرفت که چرا برخلاف برجستهسازی ماجرای حقوقهای نجومی، به پرونده املاک نجومی و سایر فسادها همچون پرونده 3 هزار میلیاردی و بابک زنجانی نپرداخته است. در ادامه همین استاندارد دوگانه است که کیهان روز گذشته در اشاره به مصداق مماشات دستگاه قضایی در برخورد با دانه درشتها و ادعاهای بابک زنجانی، انتخاب رئیس بانک رفاه و کمک به ستاد روحانی را یادآور میشود اما هیچ اشارهای به چگونگی ورود بابک زنجانی به وزارت نفت نمیکند. حال آنکه به گفته مقامات قضایی برخی وزرا و اعضای کابینه دهم در همین باره احضار هم شدهاند و بنا بر سخنان اخیر رئیس قوه قضائیه، پرونده آنها هنوز بسته نشده است.
کیهان برخلاف شگرد خود که تمایل به افشای پشت پرده است، از سال 91 که ماجرای بابک زنجانی در رسانهها مطرح شده، تا سال 92 که متهم بازداشت شده، هیچ گاه درصدد افشای پشت پرده این پرونده کلان نبوده و اساساً این سؤالها که چه کسانی نفت را در اختیار او قرار دادند، امضای کدام وزرا و مقامات دولت وقت حاشیه امن برای او ساخته بود، کدام چهرههای سیاسی یا اطرافیان آنها طعمه زنجانی برای یارگیری شدهاند؟ برای این روزنامه مهم نبوده است. در میان آن همه ادعاهای ریز و درشت متهم نفتی کیهان از کمک انتخاباتی به ستاد روحانی ذوق زده شده که از سوی دولتیها تکذیب شده است. اکبر ترکان، مشاور روحانی در گفتوگو با «ایران» ضمن تکذیب این ادعا پیشنهاد داده بود که دادستانی به همه ستادهای انتخاباتی تکلیف کند ریز حسابهای خود را ارائه کنند. با این حال جای این سؤال در کنار این ادعای انتخاباتی باقی است که اگر زنجانی چنین کمکهایی را به روحانی کرده، چگونه رئیس جمهوری تنها چند ماه بعد از آغاز به کار دولت خود، برخورد و در نهایت بازداشت او را کلید میزند.
11 ماه بعد از طرح رسمیتر تخلفات زنجانی در رسانهها 7 دی ماه 92 روحانی در نامهای به اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری، دستور داد تا «اقدامات لازم برای شناسایی و مجازات کسانی که با تبانی و سوء استفاده از امتیازات خاص، زمینه ویژهخواری و درآمدهای غیرموجه را فراهم کردهاند، در اولویت کار قرار گیرد.» دو روز بعد از انتشار این نامه، میلیاردر نفتی از سوی دادستانی بازداشت و روانه زندان شد.
اینها همه در حالی است که روزنامه کیهان چند روز بعد از بازداشت زنجانی در سرمقاله خود ضمن اشارات کلیشهای و تأکید بر مبارزه جدی با مفسدان اقتصادی، نگرانی خود از مجازات وی و گسترش دایره بازداشت «کاسبان تحریم» را بروز داد.
در بخشی از سرمقاله روز 16 دی 92 این روزنامه آمده است: «کمک به دور زدن تحریمها یک مسأله است و سوء استفاده از فرصتهای اقتصادی موضوعی دیگر است.
از یک سو باید مراقب بود فتنهگران حامی تحریمها، پوست خربزه زیر پای دولت جدید نگذارند و قدرت مانور دولت از طریق بخش خصوصی برای دور زدن تحریمها را از دولت سلب نکنند.»
در حالی که رئیس قوه قضائیه هفته قبل از ادامه پیگرد برخی وزرا و مسئولان دولت سابق در پرونده بابک زنجانی سخن گفته بود، رئیس کمیته تحقیق و تفحص مجلس نهم در پرونده زنجانی هم به خبرگزاری «ایلنا» گفته است: «بابک زنجانی به وزرای دولت قبل وابسته بود.» موضوع روابط مسئولان دولت دهم با بابک زنجانی از همان ابتدای بازداشت وی در سال 92 مطرح بود. اما در ماههای اخیر و بعد از صدور حکم اعدام برای این میلیاردر نفتی این موضوع یک بار دیگر وارد سرخطهای خبری ایران شده است. خصوصاً آنکه رئیس جمهوری نیز در چند مرحله با انتقاد روشن از روابط پشت پرده بابک زنجانی با مقامات دولتی سابق تأکید کرده که حکم اعدام او پاسخ مناسبی برای سؤالات جامعه درباره حامیان بابک زنجانی و سرنوشت پولهایی نیست که در اختیار وی قرار داده شده بود. اکنون امیرعباس سلطانی در گفتوگو با «ایلنا»، درباره شبهه عدم همکاری دولت یازدهم با قوه قضائیه در ارتباط با پرونده یاد شده، اظهار داشته: «بنده تاجایی که پیگیر این پرونده بودهام، اتهامات وارده به دولت روحانی درست نیست.»
وی افزوده: «بابک زنجانی به دلیل وابستگی بسیار زیاد به دولت و وزرای قبلی با این دولت سر سازگاری نداشت و در جلسات دادگاه نیز شدیداً به وزیر نفت فعلی حمله میکرد لذا اگر ارتباطی بین اینها وجود داشت، به طور قطع این گونه برخوردها وجود نداشت.» سلطانی تأکید کرده: «ما در تحقیق و تفحصهایی که داشتیم چیزی دال بر کمک بابک زنجانی به دولت پیدا نکردیم.» وی با بیان اینکه وزارت نفت به طور مفصل قضیه را پیگیری میکند، یادآور شده: «در حال حاضر پیگیری اموال خارج از کشور که باید از سه سال گذشته دنبال میشد، دیر شده اما هنوز فرصت باقی است.» این نماینده سابق مجلس خاطرنشان کرده: «با توجه به تحقیقاتی که داشتهایم، اتهامات وارده به دولت یازدهم را صحیح نمیدانم.»
مهمترین اتهام وارد شده به دولت یازدهم درباره پرونده بابک زنجانی به کمک مالی این متهم نفتی به ستاد انتخاباتی حسن روحانی در سال 92 برمیگردد. این موضوع را اولین بار حمید رسایی، نماینده نزدیک به جبهه پایداری در مجلس نهم در بهمنماه سال 93 مطرح کرد. وی آن زمان مدعی شده بود که بابک زنجانی سال 92 مبلغی معادل 5 میلیارد تومان به ستاد انتخاباتی حسن روحانی برای ریاست جمهوری یازدهم کمک مالی کرده است. او این ادعا را زمانی طرح کرد که موضوع کمک مالی محمدرضا رحیمی، معاون اول محمود احمدینژاد به نامزدهای مجلس هشتم مطرح و تأیید شده بود. رسایی البته در متن خود این موضوع را هم از یاد نبرد و با تأکید بر ادعای خود مبنی بر کمک مالی 5 میلیارد تومانی زنجانی به ستاد انتخاباتی حسن روحانی نوشت که این کمک «در مقایسه با کمک 10 یا 15 میلیون تومانی رحیمی به برخی نمایندگان مجلس هشتم هیچ است، هیچ!» این موضوع اما بعد از آن تقریباً از یاد رفت و هیچ گاه سندی دال بر تأیید آن از سوی مخالفان دولت ارائه نشد تا اینکه هفته گذشته اظهارات برخی مقامات قضایی این موضوع را دوباره زند ه کرد. محسنی اژه ای سخنگوی دستگاه قضایی در جمع خبرنگاران گفت: « از شما می پرسم برای ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری یک نفر چقدر پول لازم است قطعا بالاتر از ٢٠ میلیارد؛ خب شما بگویید این پول از کجا آمده؟»
به نظر میرسد این موضوع با سخنان دیروز امیرعباس سلطانی و البته تأکید رئیس قوه قضائیه بر نامطمئن بودن ادعاهای بابک زنجانی، موضوعی تمام شده باشد اما در مقابل همچنان بحث ارتباط مدیران ارشد و وزرای دولت دهم با زنجانی در انتظار اخبار جدیدی است. خصوصاً اینکه رئیس قوه قضائیه هم هفته قبل تأیید کرد: «علاوه بر حکمی که درباره این شخص داده شد، افراد مرتبط با این پرونده از وزرای سابق تا رئیس سابق بانک مرکزی مکرر به دستگاه قضایی احضار شدند و ساعتها مورد تحقیق قرار گرفتند و این پرونده همچنان مفتوح است و هیچ کس نگفته است که این وزرا یا دیگران تبرئه شدهاند یا منع تعقیب خوردهاند.»
تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۰۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]
صفحات پیشنهادی
دولت در پرونده زنجانی مطالبهگر است/ اعدام، مشکل را حل نمیکند
نوبخت در نشست خبری دولت در پرونده زنجانی مطالبهگر است اعدام مشکل را حل نمیکند شناسهٔ خبر 3867590 - سهشنبه ۱۴ دی ۱۳۹۵ - ۱۴ ۱۵ سیاست > مجلس jwplayer display inline-block; سخنگوی دولت با تاکید براینکه اعدام یک فرد مشکل مردم را حل نمیکند باید منابع ارزی به خزانه ملتبابک زنجانی گفته است که میلیاردها تومان به انتخابات رئیس جمهور کمک کرده/ در پرونده زنجانی، دولت و وزارت خارجه
بابک زنجانی گفته است که میلیاردها تومان به انتخابات رئیس جمهور کمک کرده در پرونده زنجانی دولت و وزارت خارجه باید پاسخگو باشندتاریخ انتشار دوشنبه ۱۳ دی ۱۳۹۵ ساعت ۱۴ ۳۱ رئیس دستگاه قضا گفت ظاهراً آقایان دیپلماسی را به مسئله برجام محصور کرده اند آن هم برجامی که نتیجه اش این طوواکنش رئیسجمهور به اظهارات رئیسقوه قصائیه درباره پرونده بابکزنجانی: با فرافکنی، منافع مردم حراست نمیشود/حق
واکنش رئیسجمهور به اظهارات رئیسقوه قصائیه درباره پرونده بابکزنجانی با فرافکنی منافع مردم حراست نمیشود حق مردم است که بدانند اموالشان چگونه و توسط چه کسانی در اختیار بابک زنجانی قرار گرفته و این اموال الان کجاست قوه قضائیه باید پاسخگو باشد رویکرد اصلی دولت آرامش در جامعه وهمه آنچه دولت در پرونده بابک زنجانی انجام داد/ هیچ درخواستی بی پاسخ نمانده است
همه آنچه دولت در پرونده بابک زنجانی انجام داد هیچ درخواستی بی پاسخ نمانده است بانک مرکزی و وزارتخانه های امور خارجه نفت و اطلاعات در اطلاعیه های جداگانه با تشریح اقدامات انجام شده در پرونده بابک زنجانی تاکید کردند هیچ کدام از درخواست های قوه قضاییه در مورد این پرونده بی پاسخ ننوبخت: دولت آمادگی همکاری با قوه قضائیه در پرونده زنجانی را دارد/رشد اقتصادی از مسیر کمک به بخش خصوصی و تخصیص
نوبخت دولت آمادگی همکاری با قوه قضائیه در پرونده زنجانی را دارد رشد اقتصادی از مسیر کمک به بخش خصوصی و تخصیص اعتبار به طرح های عمرانی دنبال میشود سخنگوی دولت گفت که رشد اقتصادی از مسیر کمک به بخش خصوصی و تخصیص اعبتار به طرح های عمرانی دنبال می شود آفتابنیوز محمدباقر نوبختنوبخت:از دستگاه قضا انتظار میرود هرچه سریعتر به پرونده زنجاني رسیدگی و تعیین تکلیف كند/دولت آمادگی همکاری با
نوبخت از دستگاه قضا انتظار میرود هرچه سریعتر به پرونده زنجاني رسیدگی و تعیین تکلیف كند دولت آمادگی همکاری با قوه قضائیه در پرونده زنجانی را دارد رد صلاحیت روحانی حرف پوچ و بیربطی است سخنگوی دولت گفت که رشد اقتصادی از مسیر کمک به بخش خصوصی و تخصیص اعبتار به طرحهای عمرانی دنبالآمرین پرونده بابک زنجانی راست راست میگردند/ می خواهند کاندیدای ریاست جمهوری شوند/دولت از پرونده زنجانی اطلاعی
آمرین پرونده بابک زنجانی راست راست میگردند می خواهند کاندیدای ریاست جمهوری شوند دولت از پرونده زنجانی اطلاعی ندارد غلامرضا تاجگردون رییس کمیسیون برنامه بودجه مجلس نسبت به علنی شدن اختلافات سران قوا واکنش نشان داد تاجگردون از احتمال کاندیداتوری آمران پرونده بابک زنجانی در انتپاسخ تند آملی لاریجانی به سخنان روحانی درباره زنجانی/ پشت پرده پرونده را رسیدگی می کنیم/ دولت باید پاسخگو باشن
پاسخ تند آملی لاریجانی به سخنان روحانی درباره زنجانی پشت پرده پرونده را رسیدگی می کنیم دولت باید پاسخگو باشند رئیس قوه قضائیه پرونده های پشت پرده بابک زنجانی بسته نشده است و رسیدگی خواهد شد اما هدف اصلی ما فعلاً بازگرداندن پول های مردم است به گزارش آخرین نیوز به نقل از خبرگزاپرونده بابک زنجانی زیر ذره بین دولت
پرونده بابک زنجانی زیر ذره بین دولت بابک زنجانی فردی است که بهانهای شد برای اینکه مناقشات دو قوه مجریه و قضائیه بعد از موضوعاتی از قبیل لغو سخنرانی نمایندگان مردم و این بار رنگ و بوی دیگری به خود گیرد آفتابنیوز سرآغاز قصه پرآوازه بابک زنجانی این بود که در زمان تحتوضیحات اژهای درباره آخرین وضعیت پرونده زنجانی، علی مطهری و گمشدن توریست فرانسوی
توضیحات اژهای درباره آخرین وضعیت پرونده زنجانی علی مطهری و گمشدن توریست فرانسوی روز نو سخنگوی قوه قضاییه درباره موضوع فیشهای نجومی گفت در این زمینه بیش از 20 نفر دعوت یا احضار شدند که ممکن است برخی از احضاریهها رسمی نباشد از اعضای صندوق توسعه ملی در بین احضارشدگان-
گوناگون
پربازدیدترینها