واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
حمله به روحانی با رمز انتخابات!
فراموش نشود اینکه کسی اقدامات دولت و تیم کابینه یازدهم را نقد و حتی زیر سوال ببرد هیچ ایرادی نداشته و بلکه مفید نیز هست، ولی اینکه جریانی مانند پایداری بخواهند کینه های انتخاباتی و سیاسی خود را در قالب یک انتقاد و دلسوزی کادو پیچ کرده و تحویل مردم دهند، بسی جای تامل و تعجب دارد.
روز نو : فراموش نشود اینکه کسی اقدامات دولت و تیم کابینه یازدهم را نقد و حتی زیر سوال ببرد هیچ ایرادی نداشته و بلکه مفید نیز هست، ولی اینکه جریانی مانند پایداری بخواهند کینه های انتخاباتی و سیاسی خود را در قالب یک انتقاد و دلسوزی کادو پیچ کرده و تحویل مردم دهند، بسی جای تامل و تعجب دارد.
کم کم فضای کشور وارد فاز انتخاباتی شده و جریان های مختلف سیاسی حرکت های زیر پوستی خود را به عرصه اجتماعی کشیده اند و در تلاش هستند تا برای رسیدن به اهداف خود در انتخابات پیش رو، هم قوای خود را به رخ بکشانند و هم از برنامه های رقبا اطلاع پیدا کنند.
به گزارش روز نو،در همین زمینه البته مناسبت های ملی و مذهبی نیز به محلی برای ارایه برنامه جریان ها در میان مردم تبدیل شده است. برای مثال در همین چند روز اخیر برخی جریان ها پا به عرصه رقابت سیاسی گذاشته و تلاش کردند تا با زیر سوال بردن فعالیت های رقبا، خود را منجی کشور و ملت نشان دهند.
این در حالی است که با نگاه به سابقه حاضرین در این تشکل ها درخواهیم یافت که خود این افراد و مدیران آنها در سال های نه چندان دور که مسئولیتی در بخش های مختلف کشور داشته اند، نتوانسته اند آن طور که باید به وظیفه خود عمل کنند و به تبع آن کشور را دچار مشکل و جامعه را به این شکل امروزی تبدیل کرده اند!
سیاست های اشتباه و تصمیمات ناصحیح از ویژگی های جریان هایی است که در آستانه انتخابات های گوناگون وارد میدان می شوند و تلاش می کنند به مرم بگویند آنهایی که بر سرکار هستند، توانایی ندارند و به ما رای دهید تا شما را رستگار کنیم. اینگونه منش در حالی نمود پیدا می کند که مدعیان، سال ها برسر کار بوده و مسئولیت داشته اند ولی از این شعارها در آن بازه زمانی خبری نبوده است.
چرایی این اتفاق به اسلام، به انقلاب و به ارکان کشور ارتباطی ندارد و تنها به هویت و شخصیت فرد باز می گردد. برخی جریان های فکری که مدعی هستند نباید به نتیجه توجهی داشت و تنها باید با وظیفه ای که بر گردن افراد هست وارد میدان شد، یکی از اصلی ترین بسترهای پرورش این نوع تربیت هستند. آنها مدعی هستند که ما باید برای رسیدن به اهداف مان وارد عرصه شویم وفعالیت هایی که می دانیم درست است را انجام دهیم!
حال نتیجه به هر موضوعی منتهی شد اتفاقی نخواهد افتاد و ما وظیفه خود را انجام داده ایم و این سبب سربلندی ماست. همین تفکر معتقد است که در کشور مردم تصمیم گیر نیستند و باید مطیع مسائل دیگری باشند و زمانی که این تفکر روی کار بیاید، افرادی مانند سعید جلیلی که در سال های گذشته و در زمان مسئولیت خود نقش چندان مثبتی در جامعه و کشور نداشته اند، دلواپس همه مشکلات و معضلات ایران اسلامی می شوند.
بازگشت امتحان پس داده ها به سمت قدرت
فردی که در زمان مدیریت خود بر تیم مذاکرات هسته ای عملکرد وی مورد انتقاد بود هم اکنون وارد میدان شده و هر روز با بهانه های مختلف روحانی واقداماتش را زیرسوال می برد.
البته فراموش نشود اینکه کسی اقدامات دولت و تیم کابینه یازدهم را نقد و حتی زیر سوال ببرد هیچ ایرادی نداشته و بلکه مفید نیز هست، ولی اینکه جریانی مانند پایداری بخواهند کینه های انتخاباتی و سیاسی خود را در قالب یک انتقاد و دلسوزی کادو پیچ کرده و تحویل مردم دهند، بسی جای تامل و تعجب دارد.
*نامه نيوز
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۲۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]