تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هر كس يك روز ماه رمضان را (بدون عذر)، بخورد - روح ايمان از او جدا مى‏شود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860317414




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اصلاح‌ طلبان نامزدی به غیر از روحانی ندارند!


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: نامه‌نیوز نوشت: اصلاح‌طلبان می‌دانند که اگر نامزدی را به عنوان رقیب روحانی معرفی کنند هم زمینه شکست خود و هم زمینه شکست روحانی را فراهم می‌کنند.

در حالی که از اردوگاه اصول‌گرایان هر بار نامی شنیده می‌شود، اصلاح طلبان با خیال راحت در اندیشه حمایت از حسن روحانی در انتخابات ریاست جمهوری دوازدهم هستند.

اصلاح طلبان تصمیم دارند همچون خرداد 92 در اردیبهشت 96 نیز از حسن روحانی حمایت کنند. تقریبا تمام جریان اصلاحات بر این باور است که در شرایط موجود حسن روحانی بهترین گزینه برای انتخابات ریاست جمهوری سال آینده است.

سوالی که در این میان مطرح است این مسئله است که چرا اصلاح‌طلبان اینگونه از روحانی حمایت می‌کنند و اجازه نمی‌دهند نامزد دیگری از این جریان وارد کارزار انتخابات شود. اولین جواب به این سوال این است که اصلاح طلبان از عملکرد روحانی به ویژه در زمینه سیاست خارجی راضی هستند. روحانی توانست مسیری که دولت اصلاحات آن را طی می‌کرد ادامه دهد و حتی در پرونده هسته‌ای موفق تر عمل کند.

در سیاست داخلی نیز اصلاح طلبان بعد از دوران سخت ۸۸ بازهم به صحنه آمدند و با وجود تمام محدودیت‌ها توانستند یک اقلیت قدرتمند را در مجلس دهم تشکیل دهند. روحانی زمینه فعالیت‌های سیاسی اصلاح طلبان را در دولتش فراهم کرد. حوادث سال ۸۸ باعث شده بود تا برخی فکر کنند که اصلاح طلبان به پایان راه خود رسیده‌اند اما روی کار آمدن روحانی باعث شد جریان اصلاحات بتواند خود را احیا کند.

از سوی دیگر اصلاح طلبان نامزدی به غیر از روحانی ندارند. تمام کسانی که در این جریان بتوانند وارد کارزار انتخابات شوند به دلیل حوادث سال ۸۸ و اتفاقات قبل از آن از سوی شورای نگهبان رد صلاحیت خواهند شد و در نتیجه، نمی‌توانند وارد رقابت انتخاباتی شوند. بسیاری از این نیروها در جریان انتخابات مجلس دهم نیز با سد محکم شورای نگهبان روبرو شدند.

در ادامه اصلاح‌طلبان می‌دانند که اگر نامزدی را به عنوان رقیب روحانی معرفی کنند هم زمینه شکست خود و هم زمینه شکست روحانی را فراهم می‌کنند. تقسیم شدن رای میان روحانی و نامزد اصلاح طلبان باعث می‌شود که رقیب با خیال راحت مسیر پاستور را طی کند.

همین دلایل باعث شده اصلاح طلبان سعی کنند بدون هیچ حرفی سعی کنند از حسن روحانی به عنوان نامزد انتخابات حمایت کنند و دولت او را ۸ ساله کنند.




۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۳۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن