تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 12 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):نزدیکترین حالات بنده به پروردگارت حالت سجده است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

خرید تجهیزات دندانپزشکی اقساطی

خانه انزلی

تجهیزات ایمنی

رنگ استخری

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1799209096




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نامزدهای انتخاباتی آمریکا دچار اختلالات عقلی یا جنسی بوده‌اند | پایگاه خبری تراز


واضح آرشیو وب فارسی:تراز: تراز: با نگاهی گذرا به شخصیت رؤسای جمهور آمریکا در ادوار مختلف می‌توان متوجه شد معمولا این اشخاص دچار اختلالاتی بوده‌‌اند.

به گزارش تراز ، با نگاهی گذرا به شخصیت رؤسای جمهور آمریکا در ادوار مختلف می‌توان متوجه شد معمولا این اشخاص دچار اختلالاتی بوده‌‌اند. شاید معروف‌ترین رسوایی تا قبل از ظهور پدیده‌ای همچون ترامپ، «بیل کلینتون» بود که رابطه مخفی‌اش با پنج زن بر ملا و برای پاسخگویی به دادگاه احضار شد. اما اکنون با انتخاب ترامپ که انتشار مکالمه به قول خودش در گوشی با «جب بوش» هویت واقعی او را نشان داد و آبروی او را ریخت همگان به خوبی دانستند که ارزش‌های اخلاقی در آمریکا مرده است و دیگر کسی به آن توجهی ندارد. با این وجود «باندون توربویل» تحلیلگر ارشد گلوبال ریسرچ معتقد است که ترامپ هرقدر هم که گزینه نامناسبی باشد بدتر از کلینتون نیست و کلینتون بدترین گزینه ممکن برای ریاست جمهوری آمریکا بود. نویسنده کتاب‌های «حمله به دمشق»، «یورش آمریکا به سوریه»، و «36 دلیلی که کلینتون نباید رئیس‌جمهور شود» در رابطه با این موضوع و موضوعات مشابه با کیهان هم کلام شده است. این مصاحبه را در ادامه خواهید خواند.   
* تا چه اندازه‌ای شعار‌های ترامپ در رابطه با مسائل داخلی آمریکا را تندروی می‌دانید و تا چه اندازه آنها را بیانگر واقعیات درونی آمریکا می‌دانید؟
 
من واقعا شعارها و گفتار ترامپ در دوران رقابت‌های انتخاباتی را تندروی و مصداق رادیکالیسم نمی‌دانم. اساسا پیشنهادهایی مبنی بر به پایان رساندن تجارت آزاد، خارج شدن از درگیری‌های سوریه و غیره که برخی از مردم آمریکا آنها را افکار تندی در نظر می‌گیرند، واقعیت‌هایی است که در آمریکا 2016 رخ داده و علاجی برای آنها یافت نشده است. ما آمریکایی‌ها عموما علاقه‌ای به شنیدن حرف‌هایی که با اعتقادمان حتی ذره‌ای فرق داشته باشند، نداریم. حتی آنهایی که درستی آنها بسیار روشن باشد را «تندرو» می‌خوانیم. اما واقعیت را می‌توانیم از زاویه دیگری هم ببینیم. ترامپ از مواضع خود عقب نشینی خواهد کرد درست همانند همه روسای جمهور آمریکایی که بعد از انتخاب شدنشان تمام شعارهای عدالت محورانه، تامین کار برای بیکاران و... را به فراموشی سپردند و به آن سویی رفتند که برایشان دارای منافع بیشتری است و اصطلاحا «محافظه کار» شدند و همسو با جریان معمول سیاسی کشور قرار گرفتند. در واقع عقب نشینی احتمالی ترامپ از مواضع قبلی چیز جدیدی نیست و آمریکایی‌ها به آن عادت دارند.
 
اما من در عین حال هیلاری کلینتون را «بدترین گزینه» برای آمریکا می‌دانم. فراموش نکنید که ترامپ تمام خصوصیات یک «فاشیست» را دارد. ترامپ همواره از ماجراجویی آمریکا در خاورمیانه انتقاد می‌کرد و می‌گفت که چرا آمریکا باید در جنگ‌های پرهزینه همانند عراق و سوریه مشارکت ‌کند. با این وجود من خیلی مطمئن نیستم که ترامپ فردی کاملا مخالف جنگ باشد. تصور می‌کنم تقابل ایده‌های جمهوری اسلامی با آمریکا نیز همچنان ادامه یابد.
 
* به اعتقاد شما چطور شخصیتی همانند ترامپ که در طول مناظرات انتخاباتی چهره فاشیست، نژادپرست و زن ستیز وی بر ملا شد، توانست در ساختار آمریکا به رقابت‌های انتخاباتی ادامه دهد و با استقبال مردم مواجه شود؟ آیا با توجه به شخصیتی که از ترامپ سراغ دارید، فکر می‌کنید او بتواند ریاست جمهوری را به پایان برساند؟
 
سابقه این جور از رفتارهای نامتعارف در بین کاندیدهای ریاست جمهوری در آمریکا بسیار معمول است. لیندون جانسون سی و ششمین رئیس‌جمهور آمریکا از ناراحتی‌های روانی رنج می‌برد. ریگان سال‌های آخر ریاست جمهوری خود با خطر جدی آلزایمر روبرو بود. مشکلات اخلاقی، روانی و ذهنی بوش پدر بارها برای ملت آمریکا نمایان شد. جرج بوش و کلینتون هم از مریضی‌های جدی جنسی رنج می‌بردند. اوباما هم حتی مشکل روانی داشت، او دچار خود شیفتگی مفرط بود. او خیلی احساس خود بزرگ بینی دارد. در واقع به نظر می‌رسد که داشتن اختلالات روحی و روانی پیش شرطی برای ورود به انتخابات در آمریکا است. حضور ترامپ در مقام ریاست جمهوری دقیقا بستگی به حمایت نخبگان و گروه‌های فشار از وی دارد. ترامپ تا به الان نشان داده که بسیار مواضع خود را تغییر می‌دهد و موضع ثابتی تا به الان از خود نشان نداده است. بنابراین بخاطر آنکه هنوز مواضع دقیقی از ترامپ موجود نیست، دقیقا نمی‌توان سیاست‌های وی را دقیق نقد کرد.
 
* آیا شما تفاوت جدی‌ بین دو حزب دموکرات‌ و جمهوری‌خواه در سیاست‌گذاری خارجی و داخلی آمریکا متصور هستید؟ چقدر لابی آمریکا را در تعیین سیاست‌های ایالات متحده مهم می‌دانید؟
 
 واقعا تفاوتی به این دو قائل نیستم، اما همانطور که گفتم کلینتون بدترین گزینه ممکن بود. دولت کلینتون در صورت پیروزی تمام معادلات را به هم می‌ریخت و سیاست‌های غیر انسانی داخلی و خارجی را اعمال می‌کرد که در آن خبری از دموکراسی نبود. انتخاب کلینتون آغاز جنگ علیه بشریت بود. من امیدی هم به ترامپ ندارم او به ‌معنای واقعی کلمه فاشیست است . من چهار سال آینده را به طور خلاصه سراشیبی بهره مندی از حقوق اولیه در داخل و نظامی‌گری در خارج از مرز‌ها می‌دانم. دو حزب در آمریکا در واقع ویترین متفاوتی از یک مفهموم هستند. هر دوی آنها عاشق جنگ هستند. آنها قوانین آمریکا را هم نادیده می‌گیرند و آزادی‌ها را محکوم می‌کنند. دموکرات‌ها و جمهوری‌خواهان فقط هستند تا باشند. آنها در راس قدرت هستند تا مردم دلخوش به این باشند که می‌توانند حزب حاکم را انتخاب کنند. این فقط تنها، وسیله‌ای است برای محدود کردن و کنترل مردم آمریکا.
 
* نتایج اعتراضات به انتخابات آمریکا چه شد. پس از پیروزی ترامپ ابعاد اعتراضی بسیار برجسته شد.
 
به طور کلی هماهنگی و استمرار حرکت‌های یکنواخت و گسترده اعتراضی در آمریکا بسیار مشکل است، چراکه یا سرکوب می‌شود و یا توسط نیروهای امنیتی و پلیسی مهار می‌گردد. واقعیت در آمریکا بسیار تلخ است. آمریکایی‌ها در حصار اطلاعاتی گرفتار هستند که باعث می‌شود واقعیت‌های دنیا را ندانند و یا برعکس متوجه بشوند.رسانه‌های داخلی و تبلیغات و سانسورهای خبری سر آمریکایی‌ها را زیر برف نگه داشته است. برای سازماندهی حرکت‌های اعتراضی گسترده باید رسانه قوی در دست داشت و شهروندان آمریکا اگر به دنبال این هستند باید رسانه‌ای برای خود دست و پا کنند و از آن در راستای منافع خودشان استفاده کنند. رسانه‌های مخالف با سیاست‌های آمریکا نقشه بسزایی در شکل‌دهی افکار مردم آمریکا دارند؛ برای همین است که گوگل، فیس بوک و دیگر رسانه‌های از این دست همه کاری می‌کنند تا آن رسانه‌ها را سانسور کنند و رسانه‌های تحت تسلط روسیه ذکر نمایند و نهایتا جلوی آن را بگیرند. 
 
 



منبع: روزنامه کیهان

تراز شبکه اجتماعی اخبار اقتصادی تراز نیوز تلگرام بازار اقتصاد ایران


اخبار تراز خبرگزاری اقتصاد ایران بازارمالی fatf





زمانبندی انتشار: 12 دى 1395 - 08:45





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تراز]
[مشاهده در: www.taraznews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 67]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن