تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):هر كس در مقابل ثروتمند به خاطر ثروتش تواضع كند دو سوم دينش از بين برود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868908983




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

اقتصاد خراب آمریکا، میراث اوباما برای ترامپ


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: اقتصاد خراب آمریکا، میراث اوباما برای ترامپ
تحقیقات نشان می دهد که عوامل خارج از کنترلی که از دولت های قبلی بر جای مانده، و نه سیاست های واقعی خود روسای جمهور آمریکا مسیر اقتصادی آینده دولت های آمریکا را تعیین می‌کند.
آفتاب‌‌نیوز : تحقیقات نشان می دهد که عوامل خارج از کنترلی که از دولت های قبلی بر جای مانده، و نه سیاست های واقعی خود روسای جمهور آمریکا مسیر اقتصادی اینده دولت های آمریکا را تعیین می کند. در این گزارش نگاهی داریم به وضعیت اقتصاد آمریکا در پایان دوران ریاست جمهوری اوباما که دونالد ترامپ آن را به ارث خواهد برد.


آمارها نشان می دهد که رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا در یک سال منتهی به سه ماهه سوم 2016، رقمی ضعیف یعنی 1.7 درصد بوده است. این رقم ضعیف تر از نرخ رشد هایی است که اکثر روسای جمهور طول تاریخ آمریکا اقتصاد این کشور را تحویل گرفته اند. به علاوه، تقاضای ضعیف جهانی، جمعیتی پیر و سالخورده و سرمایه گذاری ضعیف از سوی شرکت ها دیگر مشخصه های اقتصادی هستند که دولت اوباما قرار است در ماه آینده میلادی تحویل دونالد ترامپ بدهد. ترامپ گفته که قصد دارد به متوسط رشد اقتصادی 3.5 تا 4 درصدی سالانه دست یابد، اما پیش بینی ها نشان می دهد که رشد واقعیت تولید ناخالص داخلی آمریکا در سال آینده از 2.2 درصد فراتر نخواهد رفت و این رقم در سال 2018 به 2.3 درصد خواهد رسید.


فرصت های شغلی ایجاد شده در بخش غیرکشاورزی آمریکا در ماه نوامبر به 178 هزار مورد رسید که چهارمین آمار بد بر جای مانده در بین 10 رئیس جمهور هدف مطالعه این گزارش است، هرچند که نسبت به 770 هزار فرصت شغلی ای که در حول وحوش روز انتخابات سال 2008 از بین رفته بود، رقم خوبی محسوب می شود. نرخ بیکاری 4.6 درصدی در ماه نوامبر، ترماپ را در موقعیت بهتری نسبت به 5 رئیس جمهور از 6 رئیس جمهور قبلی قرار می دهد. تنها استثنا، جورج بوش پسر است که وقتی در انتخابات سال 2000 به پیروزی رسید، نرخ بیکاری در آمریکا زیر 4 درصد بود.


میزان دستمزدهای ساعتی در ماه نوامبر تنها 2.4 درصد افزایش داشت که کمتر از رشد دستمزدهای مشابه در آستانه روی کار آمدن 7 رئیس جمهور قبلی آمریکا بوده است.


تولید صنعتی آمریکا در ماه نوامبر به میزان 0.6 درصد کاهش یافته است. هرچند این رقم با رشد منفی 8.7 درصدی ای که دولت اوباما بر آن فائق آمد قابل مقایسه نیست، اما تبدیل این آمار به آمار رشد مثبت یکی از چالش های دولت ترامپ خواهد بود.




۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۶:۱۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 22]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن