تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 21 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):من براى (احياى) مكارم و نيكى‏هاى اخلاقى مبعوث شدم.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828285749




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

میراث سایبری اوباما برای ترامپ


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: وب سایت سایبربان: اوباما تلاش می‌کند در فرصت باقی‌مانده، جداسازی فرماندهی سایبری از آژانس امنیت ملی آمریکا را قطعی کند.

 کمتر از دو هفته مانده به پایان زمان تصدی‌گری اوباما به عالی‌ترین نهاد اجرایی در آمریکا، وی تصمیم به خاتمه دادن به داستان پرماجرای جداسازی آژانس امنیت ملی آمریکا و فرماندهی سایبری در این کشور گرفته است. ظاهراً رییس‌جمهور فعلی آمریکا، قصد دارد تا یادگاری ارزشمندی برای ترامپ بر جای بگذارد.
 
 
میراث سایبری اوباما برای ترامپ





البته به اعتقاد کارشناسان، رفتار ترامپ نیز در این زمینه قابل پیش‌بینی نیست و این سؤال وجود دارد که آیا رییس‌جمهور منتخب آمریکا، این رفتار اوباما را در آینده ادامه خواهد داد یا خیر. یکی از مسئولین انتقال قدرت از اوباما به ترامپ در این رابطه گفت: «امنیت سایبری، همیشه به عنوان کانون توجه در دوره گذار بوده و هست.»

فشارها در روزهای پایانی بر دولت اوباما به جهت جداسازی این دو سازمان از یکدیگر افزایش یافته و بسیاری از کارشناسان آمریکایی، فعالیت دو سازمان تحت نظر یک نفر را، عامل کندی و ضعف عملکرد آن‌ها عنوان می‌کنند. به اعتقاد این کارشناسان، مأموریت‌ها و مسئولیت‌های آن‌ها با هم متفاوت است و جداسازی از یکدیگر، سبب می‌شود تا فرماندهی سایبری آمریکا، به یک نیروی رزمی تمام‌عیار تبدیل شود.

باراک اوباما، همزمان با امضای بودجه دفاعی 2017 آمریکا در این رابطه گفت: «ادغام این دو سازمان با یکدیگر، برای این بود که در آن برهه از زمان، فرماندهی نوپای سایبری آمریکا بتواند از امکانات پیشرفته آژانس امنیت ملی استفاده کند، اما هم‌اکنون فرماندهی سایبری به بلوغ رسیده و باید جدا شود.»

مأموریت فرماندهی سایبری آمریکا، در زمان دستور، ایجاد اختلال و نابودی شبکه مهاجمان است. همچنین وظیفه دفاع از منافع ملی در برابر خطراتی که متوجه سامانه‌های حیاتی می‌شود یا سامانه‌های نظامی را تهدید می‌کند نیز بر عهده فرماندهی سایبری آمریکا است.

آژانس امنیت ملی آمریکا نیز وظایف دفاعی خاصی را بر عهده دارد. دفاع از شبکه‌های طبقه‌بندی‌شده، در شرح وظایف این نهاد جاسوسی آمریکایی قرار داده شده است، اما بر اساس اسناد موجود، انجام جاسوسی الکترونیکی از اهداف خارجی، جزو اصلی‌ترین وظایف آژانس امنیت ملی آمریکا محسوب می‌شود.

فرماندهی سایبری آمریکا در سال 2009، تحت نظر مدیریت مجموعه آژانس امنیت ملی آمریکا تأسیس شد و از همان زمان، وابستگی‌های شدیدی به قابلیت‌های جاسوسی آژانس امنیت ملی آمریکا داشت.

اوباما در بخش دیگری از صحبت‌های خودش در این رابطه گفت: «دو سازمان، باید مدیران جداگانه‌ای داشته باشند تا هرکدام از دو مدیر بتواند خودش را وقف مأموریت‌های محوله سازمان مورد نظرش نماید، اما باید این نکته را مد نظر قرار داد که حتی بعد از جداسازی از یکدیگر، ارتباط و اشتراک قابلیت‌ها و هم‌افزایی بین دو سازمان، باید وجود داشته باشد.»

در این راه، افرادی نظیر اشتون کارتر، وزیر دفاع ایالات‌متحده و جیمز کلپر، مدیر مستعفی اداره اطلاعات ملی آمریکا نیز ازجمله مشوقان و حامیان اوباما، محسوب می‌شوند. اوباما قصد داشت در سال 2013، این پرونده بحث‌برانگیز را ببندد و با جداسازی آن‌ها از یکدیگر، مهر پایانی بر حرف‌وحدیث‌ها بزند، اما افرادی نظیر کیث الکساندر، فرمانده وقت آژانس امنیت ملی آمریکا، مانع از انجام این کار، توسط اوباما شدند، چرا که به اعتقاد وی، جداسازی این دو سازمان آمریکایی از یکدیگر، سبب خواهد شد تا دسترسی فرماندهی سایبری، از منابع آژانس امنیت ملی قطع شود و ضمانتی مبنی بر پشتیبانی آژانس از فرماندهی سایبری وجود ندارد. البته در این میان، مطرح شده است که فرمانده آژانس امنیت ملی آمریکا، باید یک فرد غیرنظامی باشد. از سال 1952، مدیریت آژانس امنیت ملی بر عهده افراد نظامی است.

در قسمت دیگری از پیام اوباما در این رابطه آمده است: «کنگره باید از قرار دادن موانع غیرضروری و بوروکراتیک در شرایط فعلی خودداری کند. در زمان فعلی، سرعت و طبیعت تهدیدات سایبری، نیازمند تصمیم‌گیری به‌موقع و سریع است تا بتوان توانایی‌های سایبری را سازمان‌دهی و مدیریت کرد.»

اوباما تأکید کرده است که پنتاگون و دفتر اداره اطلاعات ملی آمریکا، برنامه جامع و مرحله‌به‌مرحله ای را برای جداسازی این دو سازمان از یکدیگر تدارک دیده‌اند و تلاش می‌کنند تا فرماندهی سایبری آمریکا تا هر زمان که نیاز باشد، از حمایت عملیاتی آژانس امنیت ملی آمریکا، برخوردار شود.





۰۷ دی ۱۳۹۵ - ۱۳:۲۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 26]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن