واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:
مبنای سکوت ظریف در مقابل نماینده دلواپس چیست؟
این سکوت ویژه ظریف بسی جای تامل دارد چرا که در موضوعات شبیه به این که در گذشته با وفور یافت می شد، موضع های قاطع و جدی می گرفت و اجازه نمی داد تا مخالفان و دلواپسان به اهدافی که دارند برسند ولی چرا در این بازه زمانی که حاشیه سازی دلواپسان به یک فرایند تبدیل شده، سکوت کرده است !مشخص نیست.
روز نو : این سکوت ویژه ظریف بسی جای تامل دارد چرا که در موضوعات شبیه به این که در گذشته با وفور یافت می شد، موضع های قاطع و جدی می گرفت و اجازه نمی داد تا مخالفان و دلواپسان به اهدافی که دارند برسند ولی چرا در این بازه زمانی که حاشیه سازی دلواپسان به یک فرایند تبدیل شده، سکوت کرده است !مشخص نیست.
یک هفته ای است کشور در میان مشکلات فراوانی موجود، درگیر یک حاشیه شده است که بانی آن کریمی قدوسی از اعضای جبهه پایداری است.
به گزارش روز نو، ماجرا از این قرار است که دلواپس مذاکرات هسته ای که مدت ها به دنبال ضربه زدن به ظریف و تیم همراه اوست، سخنان وزیر خارجه را بر خلاف اخلاق،عرف وشرع در فضای رسانه ای کشور منتشر کرد. اقدامی که به گفته بسیاری از حضار در آن جلسه خاص با شیطنت صورت گرفته و تلاش داشته تا منافع ملی را با اهداف سیاسی و جناحی زیر پا بگذارد. نکته جالب این ماجرا آنجایی است که قدوسی با سابقه مشخصی که دارد، با وجود تکذیب های رسمی وزارت خارجه و افراد حاضر در جلسه باز هم بر اقدام خود پافشاری کرده و تلاش می کند تا حرف خود را به جامعه القا کند.
اقدامی که به گفته محمدعلي اسفناني، قاضي ديوان عالي كشور و نماينده مجلس نهم اگر برخلاف تعهد صورت گرفته است، مسائل امنيتي كشور را دچار مشكل کرده است.وی گفته است:افراد حاضر در كميسيون امنيت بايد سابقه كار امنيتي و مرتبط با اين حوزه را داشته باشند تا اجازه حضور در اين كميسيون راپيدا كنند، لذا جزو ابتدايیترين مسائل، محرمانه نگه داشتن موضوعات مطرح شده در اين جلسات است و نبايد اطلاعات آن به بيرون درز پيدا كند. اسفناني با اشاره به اينكه عدهاي ميگويند اين افراد، نماينده مجلس هستند و مردم حتما بايد از جلسات مجلس باخبر شوند، افزود: اين موضوع قابل دفاع و قابل توجيه نيست. خيلي از واقعيتها هست كه در جامعه اتفاق ميافتد و ضرورتي ندارد كه در بيرون مطرح شود. چه كسي گفته است كه در صورت بروز يك اتفاق در كشور لزوما تمام جزييات بايد به اطلاع مردم رسانده شود.
دودستگی بر سر یک اقدام شائبه ساز
در همین حال و در ادامه واکنش ها به اقدام تامل برانگیز فردی که باید از امنیت ملی شور دفاع کند، سه شنبه درمیان بررسی برنامه ششم توسعه برخی از نمایندگان کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با رهبری مصطفی کواکبیان بیانیه ای را تنظیم کردند و در آن از این فرد نزدیک به جریان پایداری شکایت کردند و خواستند تا او را برای اقدامی که انجام داده بود به شورای نظارت بر رفتار نمایندگان معرفی کنند.
اما اندکی بعد رییس و سخنگوی کمیسیون امنیت ملی دست اساس این بیانیه را زیر سوال بردند و اعلام کردند که این بیانیه رسمی نیست.
سیاست سکوت آقای وزیر
اما این اتفاق ها در حالی رخ می دهد که نفر اصلی حواشی اخیر که محمد جواد ظریف محسوب می شود در برابر این اقدام کریمی قدوسی سکوت کرده است و تلاش می کند تا وظیفه پاسخگویی به ادعاهای مطرح شده را به سخنگوی وزارت خانه متبوعش واگذار کند.
این سکوت ویژه ظریف بسی جای تامل دارد چرا که در موضوعات شبیه به این که در گذشته با وفور یافت می شد، موضع های قاطع و جدی می گرفت و اجازه نمی داد تا مخالفان و دلواپسان به اهدافی که دارند برسند ولی چرا در این بازه زمانی که حاشیه سازی دلواپسان به یک فرایند تبدیل شده، سکوت کرده است مشخص نیست.
باید منتظر ماند تا از زبان خود او دلایل این سکوت را بشنویم ولی برخی می گویند که ظریف در آن جلسه سخنانی را بیان کرده که سبب ایجاد شائبه شده است و برای همان موضوع سعی می کند تا کم شدن صداها و اعتراض ها به سکوت ادامه دهد. برخی دیگر نیز تاکید می کنند که ظریف برای حفظ مسائل امنیتی و دوری از بیان برخی حقایق سکوت کرده است.
ولی دلیل این سکوت هرچه هست بدون شک هر دلیلی که پشت این سکوت نهفته، از روی تدبیر است نه تقصیر؛چرا که جریان های سیاسی افراطی و تندرو به دنبال همین اتفاق هستند. آنها قصد دارند تا ظریف را عصبانی کنند و از این اتفاق به نفع خود استفاده جناحی کنند.
*نامه نيوز
تاریخ انتشار: ۱۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۲:۳۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: روز نو]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]