واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی گفت: با بررسی و مقایسه سهم استان و خصوصا شهر اصفهان که ملقب به پایتخت فرهنگ و تمدن جهان اسلام است، از مراکز فرهنگی ، پردیسهای سینمایی و پایگاههای توسعه فرهنگی نسبت به شهرها و مراکز استانی هم ردیف، متوجه وضعیت وخیم و فاجعه بار اصفهان در این زمینه خواهیم شد. به گزارش خبرنگار ایسنا ناهید تاج الدین از مراحل بازسازی سینما خانواده و تبدیل آن به نخستین پردیس سینمایی استان اصفهان بازدید کرد و خواستار حمایت و کمک بیشتر دولت و بخش خصوصی از ایجاد و گسترش مراکز فرهنگی شد.
وی با تقدیر از فعالیتهای صورت گرفته در این زمینه گفت: متاسفانه به علت تبلیغات غلط و بعضا افراطی از سوی برخی مسئولان و بعضاً خود مردم ، استان اصفهان از نگاه ناظران بیرونی به عنوان یک استان برخوردار دیده می شود که این نوع نگاه مشکلات زیادی را برای این استان جهت جذب اعتبارات عمرانی در پی داشته است.
نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی افزود: با بررسی و مقایسه سهم استان و به ویژه شهر اصفهان که ملقب به پایتخت فرهنگ و تمدن جهان اسلام است، از مراکز فرهنگی، پردیسهای سینمایی و پایگاههای توسعه فرهنگی نسبت به شهرها و مراکز استانی هم ردیف، متوجه وضعیت وخیم و فاجعه بار اصفهان در این زمینه خواهیم شد.
وی افزود : استاندارد جهانی وجود سالن سینما نسبت به جمعیت شهری در حدود یک سالن سینما برای هر 10 هزار نفر است که این مهم نسبت به جمعیت شهر اصفهان به نقطهای نزدیک به صفر است و این یک خطر بزرگ برای نسل جوان استان است.
تاج الدین با انتقاد از مسئولانی که همواره با پاک کردن صورت مسایل و مشکلات جامعه و عدم ارایه مناسب جایگزینهای احتمالی رو به کارهای شعاری میآورند، افزود: معادلات فرهنگی ، اجتماعی معادلاتی چند بعدی و چند مجهولی هستند که به راحتی و با پاسخ های ساده قابل حل نیست. به عنوان مثال این روزها بحث داغ پلمب چایخانه و مراکز ارایه قلیان در شهر اصفهان مطرح است که به حق نگرانی از گرایش روزافزون جوانان به این افیون سرطانی یکی از بحران های جدی و خطرناک در نسل جوان امروزی ما بوده که اصل این حرکت شایسته و قابل تقدیر است، لیکن با عدم ارائه پیشنهادات جایگزین جهت تفریحاتی سالم برای پر کردن اوقات فراغت و کاهش هیجانات نسلی عملا اصل این حرکت صحیح و درست زیر سوال می رود.
وی افزود: از دیگر سو با عدم ارایه پیشنهادات جایگزین شغلی برای هزاران جوانی که در چایخانه ها به کسب روزی می پردازند، عملا به صف جوانان بیکار جامعه ردیفهای زیادی افزوده میشود. در صورتیکه با برنامه ریزی مناسب و ایجاد مراکز تفریحی ، فرهنگی میتوان هم به نیازهای فرهنگی ، تفریحی نسل جوان پاسخ گفت و هم بخش زیادی از جوانان بیکار و جویای کار را در این مراکز به کار گمارد.
تاج الدین در ادامه به حمایت حداکثری خود در زمینه رفع مشکلات اداری و بروکراتیک ساخت سالنهای سینما در اصفهان اشاره کرد و گفت: به عنوان نماینده مردم در کمیسیون اجتماعی مجلس تمام تلاش خود را در جهت گسترش و تسریع در ساخت مراکز فرهنگی مصروف ساخته و آمادگی خود برای کمک به این امر را اعلام می دارم.
وی شرکت های خصوصی را به حمایت مالی و معنوی از این امر پسندیده دعوت نموده و از دولت خواست تا زمینه جذب بخش خصوصی برای سرمایه گذاری فرهنگی در این بخش را فراهم ساخته و افق کسب درآمد مناسب اقتصادی را برای این بخش روشن سازد. انتهای پیام
شنبه / ۱۳ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۱:۰۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]