تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):فال بد زدن شرك است و هيچ كس ازما نيست مگر اين كه به نحوى دستخوش فال بد زدن مى شود، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1870369473




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

راز مفقود شدن اساسنامه ژیمناستیک ایران در فدراسیون جهانی!


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: راز مفقود شدن اساسنامه ژیمناستیک ایران در فدراسیون جهانی!
فدراسیون جهانی ژیمناستیک با ارسال نامه ای به فدراسیون ژیمناستیک ایران اعلام کرده است هیچ اساسنامه ای از این فدراسیون در FIG موجود نیست.


به گزارش خبرنگار پایه و آبی گروه ورزش باشگاه خبرنگاران جوان پس از لغو مجمع انتخاباتی فدراسیون ژیمناستیک که علت اصلی آن وجود ایراداتی به اساسنامه فدراسیون بود و کمیته ملی المپیک اعلام داشت، قرار بر این شد انتخابات به بعد از اصلاح اساسنامه موکول شود. 


 در همان زمان برخی معتقد بودند اصلاح اساسنامه تنها بهانه ای است برای پوشاندن مسائل پشت پرده ای که در این فدراسیون رخ داده است. البته این نظریه آنچنان هم بی راه نبود. چون مسئولان فدراسیون در پاسخ به این سوال که اصلاح اساسنامه به کجا کشیده است به هیچ وجه پاسخ روشنی نمی دهند و گویی می دانند موضوع از جای دیگری آب می خورد. 


*فدراسیون جهانی:گشتیم نبود!


درباره این موضوع که روند اصلاح اساسنامه به چه شکل پیش می رود از اسماعیل ادهمی سرپرست دبیر فدراسیون سوال کردیم. اما وی موضوعی را مطرح کرد که متوجه شدیم عمق فاجعه فراتر از این است. 


ادهمی گفت: بعد از آن که کمیته ملی المپیک از ما درخواست کرد تا اساسنامه فدراسیون را اصلاح کنیم، فدراسیون جهانی ژیمناستیک نیز از ما خواست تا اساسنامه را برایشان ارسال کنیم. "FIG" در ایمیل خود به این موضوع اشاره داشت که کمیته بین المللی المپیک از آن ها خواسته است تا اساسنامه فدراسیون ملی ایران هر چه سریع تر به دستشان برسد. بعد از آن ما با ارسال ایمیل از فدراسیون جهانی خواستیم اساسنامه ای را که از فدراسیون ایران دارند برای IOC  بفرستند اما فدراسیون جهانی اعلام کرد هیچ اساسنامه ای از فدراسیون ایران در "FIG" برای ارسال به کمیته بین المللی المپیک موجود نیست. 


وی افزود: ما همان اساسنامه ای را که در فدراسیون از سال ها قبل موجود بود برای FIG فرستادیم و حالا منتظر جواب آن ها هستیم تا ببینیم این اساسنامه تایید می شود یا خیر. 


*حالِ مادر ورزش ها وخیم است


باور این موضوع که فدراسیون ژیمناستیک ایران با 80 سال سابقه در فدراسیون جهانی و کمیته بین المللی المپیک اساسنامه ای ندارد شاید کمی سخت باشد. ژیمناستیک ایران در این سال ها با تمام توان در جایگاه ضعف و شلختگی در مدیریت ظاهر شده و  از پایه ترین موضوعات مانند اساسنامه تا المپیکی شدن و از دست دادن سرمایه های ژیمناستیک تقریبا ماهانه خبرساز می شود.


در این ناکامی ها نه تنها مسئولان فدراسیون بلکه مسئولان وزارت و کمیته ملی المپیک نیز نقش اساسی دارند.


آیا کمیته ملی المپیک که به دلیل مشکلات اساسنامه ای، انتخابات ژیمناستیک را به تاخیر انداخت نمی دانست این فدراسیون در IOC  اساسنامه ای ندارد؟ شاید کمیته ملی المپیک، المپیکی شدن ژیمناستیک ایران را در خواب هم نمی دید به همین دلیل توجهی هم به اساسنامه نداشته است. فقط می توان گفت حال مادر  ورزش وخیم است. 


نکته قابل تامل این است که مرجع درخواست کننده برای اصلاح اساسنامه فدراسیون زیمناستیک اگر فدراسیون جهانی بوده است از روی کدام نسخه ایراد های اصلاحی را در آوردند؟


شاید هم ژیمناستیک در غوغای اصلاحات اساسنامه ها فقط یک نام برای داغ کردن موضوع و سیاهی لشکر بود.





۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۱۳





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


ورزش

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن