واضح آرشیو وب فارسی:ایسنا:
رئیس مجتمع آموزش دانشگاه عالی گناباد با اشاره به فرایند آمادهسازی این مجتمع اظهار کرد: احتمالا مهر 96 دانشکده علوم مجتمع آموزش عالی گناباد به بهرهبرداری میرسد. حسین نجاری در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه فضاهای آموزشی گناباد پراکنده است، اظهار کرد: روندی که ما برای ساختوساز در مجتمع آموزش عالی گناباد طی کردهایم، همان روندی است که دانشگاههای بزرگ دنبال میکنند. ما 3 دانشکده پراکنده داریم که پردیسی پیشبینی شده به مساحت 50 هکتار از اراضی ملی و دولتی که اولین دانشکده قرار است با متراژی بالغ بر 10 هزار متر مربع احداث شود.
وی ادامه داد: در حال حاضر 60 درصد از مراحل ساختوساز این مجموعه طی شده است. فرایند ساخت سوله ورزشی و سالنهای مرتبط با رشتههای تربیتبدنی نیز آغاز شده و امیدواریم تا پایان شهریورماه 60 درصد از روند اجرایی خود را طی کند. فضاهای آزمایشگاهی نیز در حال مناقصه است تا ساختمان مرکزی آن احداث شود.
رئیس مجتمع آموزش دانشگاه عالی گناباد گفت: در این مسیر چند گروه به دانشگاه کمک کردهاند. اولین گروه مجمع خیرین شهرستان بودهاند که بخش اعظمی از این فضاها را برای ما تهیه کردند. همچنین مجموعه ادارات شهرستان امکانات زیربنایی را در اختیار ما قرار داده و شورای شهر هم با ما همکاری داشت.
نجاری با اشاره به ظرفیت شهرستان گناباد در حوزه آموزش عالی عنوان کرد: حدود 10 هزار دانشجو در شهرستان مشغول تحصیل هستند که حدود 10 تا 15 درصد از این تعداد دانشجویان بومی گناباد هستند. یکی از مزیتهای گناباد برخورداری از نیروهای مستعد به کار در حوزه آموزش عالی است.
وی گناباد را شهری فرهنگی توصیف کرد و یادآور شد: میزان بزه در این شهرستان بسیار ناچیز است. در حال حاضر در گناباد شرایط ایدهآلی برای جذب دانشجویان بومی و بینالملل وجود داشته و همجواری با کشورهای شرقی این زمینه را فراهم کرده است. هماکنون 30 دانشجوی خارجی در دانشگاه مشغول تحصیل هستند.
رئیس مجتمع آموزش دانشگاه عالی گناباد اضافه کرد: اعتبارات مجتمع آموزش عالی گناباد در سال 10 میلیارد تومان است. این اعتبارت هزینهای است. خوشبختانه امسال حدود 2 میلیارد تومان برای توسعه عمرانی مجتمع در نظر گرفته شده است.
نجاری با اشاره به تعداد رشتههای ارایه شده در این مجتمع تصریح کرد: در حال حاضر 22 رشته در مقطع کارشناسی در این مجتمع ارایه میشود. هماکنون 2000 دانشجو در این مجموعه مشغول به تحصیل هستند. سالانه بین 400 تا 500 دانشجو در این مجتمع پذیرش میشوند و از سال 96 توازنی بین دانشجویان ورودی و خروجی ما برقرار خواهد شد. مجتمع آموزش عالی گناباد 3 دانشکده مهندسی، برق و کامپیوتر و علوم پایه به همراه 9 گروه آموزشی را در خود جای داده است.
وی ادامه داد: از سال 1390 اولین ورودیها در این مجتمع مشغول تحصیل شدند. سال 92 نیز مجتمع آموزش عالی گناباد از مرکز به مجتمع ارتقا پیدا کرد. هماکنون به دنبال این هستیم که مجتمع فعلی به دانشگاه ارتقا یابد. در حال حاضر شرایط مجتمع آموزش عالی گناباد برای دانشگاه شدن مستعد است.
رئیس مجتمع آموزش دانشگاه عالی گناباد خاطرنشان کرد: تاکنون رشتههای ما در مقطع کارشناسی بوده اما طی بازدیدهای وزارتخانه از مجتمع آموزش عالی گناباد، تقاضا برای ارایه رشته در مقطع کارشناسیارشد دادیم که قولهای مساعدی هم به ما داده شده است.
نجاری با اشاره به وضعیت اعضای هیات علمی این مجتمع عنوان کرد: در حال حاضر حدود 30 عضو هیات علمی در مجتمع ما مشغول فعالیت هستند ولی براساس چارت سازمانی ظرفیتی تا 130 عضو هیات علمی برای جذب و استخدام وجود دارد. هماکنون در حال رایزنی برای افزایش تعداد اعضای هیات علمی هستیم.
رئیس مجتمع آموزش دانشگاه عالی گناباد افزود: در حال حاضر نسبت اعضای هیات علمی به دانشجو در مجتمع آموزش عالی گناباد با ایده آلها فاصله دارد ولی چارت سازمانی ما این امکان را فراهم کرده که جذب نیرو در این حوزه داشته باشیم. سالی 2 مرتبه امکان فراخوان جذب برای دانشگاه وجود دارد.
وی با تاکید بر لزوم حرکت دانشگاهها در مسیر کارآفرینی گفت: اگر دانشگاهها به سمت کارآفرینی نروند، در گذشته زندگی خواهند کرد. اعتقاد ما این است که در صورت کارآفرین بودن یک دانشگاه، فارغالتحصیلان آن بیکار نخواهند ماند.
رئیس مجتمع آموزش دانشگاه عالی گناباد ادامه داد: در این راستا ما تعاملات خوبی با دستگاههای استان و مرکز فنیحرفهای شهرستان داشتهایم. قراردادهای خوبی منعقد شده و دورههای کارآموزی و مهارتی را راهاندازی کردهایم. همچنین برخی دروس که حاوی تعدادی واحد عملی است را در روزهای تعطیل به صورت عملی در کارگاهها دنبال میکنیم.
وی تصریح کرد: تابستان امسال 3 رشته از رشتههای دانشگاه به صورت مشترک با مرکز فنی حرفهای گناباد برگزار شد. مهارتهای خوبی طی ارایه این دروس در قالب دورههای کارآموزی و پروژه به دانشجویان آموزش داده میشود. مطمئن هستیم اگر این فعالیتها ادامه یابد، فارغالتحصیل بیکار نخواهیم داشت.
نجاری با بیان اینکه در سالهای 94 و 95 در دانشگاه گناباد 12 انجمن علمی راهاندازی شده است، بیان کرد: این تشکلها زمینههای خوبی برای برقراری ارتباط با بخش صنعت را دارند. هماکنون تعدادی از دانشجویان دوره کارآموزی خود در حوزه سرامیک را در کارخانه چینی تقدیس گناباد کارآموزی میگذراند. کارخانه فراوردههای دیرگداز نیز با ما برای رشتههای صنعت و معدن و زمینشناسی همکاری دارد.
وی تاکید کرد: در ظاهر به نظر میرسد که دروس کارآموزی تشریفاتی است اما تلاش شده با صنایع مرتبط ارتباط برقرار کنیم. خوشبختانه چند بخش از صنایع با ما همکاری خوبی در این خصوص دارند. جلسات مشترکی هم با مسئولان شهرستانی داشتهایم. در شهرستان عزمی برای این منظور وجود داشته و در حال به نتیجه رسیدن است.
انتهای پیام
چهارشنبه / ۱۰ شهریور ۱۳۹۵ / ۱۳:۵۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایسنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 24]