تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 6 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هرگاه كسى مستحق دوستى خداوند و خوشبختى باشد، مرگ در برابر چشمان او مى‏آيد و آرز...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1871177522




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

واکنش آملی‌لاریجانی به ادعای پرداخت حقوق‌های نجومی در قوه‌قضاییه


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: واکنش آملی‌لاریجانی به ادعای پرداخت حقوق‌های نجومی در قوه‌قضاییه
رئیس قوه قضاییه با اشاره به اینکه برخی در رسانه ها مطرح کرده اند که این حقوق ها در همه قوا از جمله قوه قضاییه نیز پرداخت می شده است، تاکید کرد: به صراحت اعلام می کنم که این ادعا خلاف واقع است و ما چنین حقوق هایی نداریم. البته اینکه یک قاضی با 40 سال سابقه حقوق و مزایایش از سایر قضات یا کارکنان دستگاه قضایی بیشتر باشد امری طبیعی است.
آفتاب‌‌نیوز : رئیس قوه قضاییه خاطر نشان کرد: باید مشخص شود که چرا  برخی می خواستند با زور و خارج از چارچوب های قانون، قدرت را غصب کنند. آنها با ادعای صیانت از آرای مردم و دموکراسی، تلاش داشتند که رای مردم را پایمال و از بالای سر قانون اساسی عبور کنند. وجه فتنه‌گرانه آنان این بود که منویات خودکامانه خود را به عنوان صیانت از رأی و نظر مردم جا می زدند.


آیت الله آملی لاریجانی با بیان اینکه فتنه 88 با اعتماد دو طرفه مردم و نظام خنثی شد، تصریح کرد: امروز دشمنان با تجربه‌ای که در فتنه 88 کسب کرده اند به دنبال وارد آوردن خدشه به اعتماد عمومی هستند که این امر بصیرت بیشتری را از سوی مردم و مسئولان می طلبد.


به گزارش تسنیم، رئیس قوه قضاییه با یادآوری نکاتی از دوران مسئولیت خود در شورای نگهبان طی حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری در سال 88 اظهار کرد: آن زمان بنده در شورای نگهبان حضور داشتم. به همین افرادی که مدعی تقلب بودند گفتیم 10 تا 15 درصد صندوق ها را به صورت تصادفی بازشماری خواهیم کرد، اگر آن چه شما مدعی آن هستید پدید آمد، همه صندوق ها را بازشماری می‌کنیم.


آملی لاریجانی همچنین با اشاره به جلسه نمایندگان کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری سال 88  با رهبر معظم انقلاب تصریح کرد: بنده در آن جلسه به عنوان نماینده شورای نگهبان حضور داشتم. برخی نمایندگان سران فتنه به صراحت گفتند قبول داریم که تقلبی در کار نبوده اما در مورد برخی ساز و کارها بحث داریم. حال ببینید که این افراد با چه شعاری کار را به فتنه کشاندند و بعد گفتند تقلبی در کار نبوده است.


رئیس قوه‌قضاییه با تاکید بر لزوم واکاوی و تحلیل فتنه 88  از سوی مورخین و سیاسیون اظهار کرد: یکی از مهمترین شاخص ها در بصیرت افزایی مردم، رهنمودها و رهبری های حکیمانه مقام معظم رهبری بود که مسیر را با تیزبینی، فکر بلند و دوراندیشی خود برای مردم روشن کردند. امیدواریم که این بصیرت روز به روز در میان مردم و مسئولان افزایش یابد.


آملی لاریجانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به رسیدگی دستگاه قضایی به پرونده حقوق‌های نجومی تصریح کرد: امروز توقع و انتظار مردم از دستگاه قضایی، رسیدگی قاطع و سریع به این پرونده است و ما هم اعلام می کنیم که به دور از هر گونه شعار، هیاهو و جانبداری همانند سایر پرونده ها به آن رسیدگی خواهیم کرد.


رئیس قوه قضاییه با اشاره به شبهه‌ای که از سوی برخی پیرامون صلاحیت دستگاه قضایی برای رسیدگی به مسایل مالی قوه مجریه مطرح شده است گفت: بررسی عملکرد مالی قوه مجریه به معنای تفریغ بودجه، قطعاً کار قوه قضاییه نیست اما نباید خلط مبحث کرد زیرا رسیدگی به اتهامات مالی و گزارش ها در این زمینه، وظیفه قوه قضاییه در مراجع مختلف آن است.


آملی لاریجانی افزود: فعلا عده‌ای به عنوان متهم در این پرونده حضور دارند البته ممکن است برخی هم مجرم نباشند چون طبق مصوباتی این حقوق و مزایا را دریافت کرده اند اما به هر حال اگر مبالغ اضافی را باز نگردانند عملشان مصداق تصرف در اموال عمومی است و از سوی دیگر بعضی از این موارد مصداق «اکل مال به باطل» است که یک عنوان شرعی است.


رئیس قوه قضاییه با اشاره به اینکه برخی در رسانه ها مطرح کرده اند که این حقوق ها در همه قوا از جمله قوه قضاییه نیز پرداخت می شده است، تاکید کرد: به صراحت اعلام می کنم که این ادعا خلاف واقع است و ما چنین حقوق هایی نداریم. البته اینکه یک قاضی با 40 سال سابقه حقوق و مزایایش از سایر قضات یا کارکنان دستگاه قضایی بیشتر باشد امری طبیعی است زیرا ما در مورد کارکنان دولت نیز نگفتیم آن مهندسی که در دمای 50 درجه روی سکوی نفتی مشغول کار است یا آن مدیر متخصص و پزشک جراح، نباید حقوق بالاتری داشته باشد بلکه بحث ما بر سر پرداختی های غیر متعارف به افرادی است که نه تنها تخصص چندانی ندارند بلکه با صرف زمان کم، حقوق و مزایای نجومی دریافت می کنند. به عنوان مثال بر حسب گزارش‌های موجود، افرادی هستند که در ازای سفری که هرگز نرفته‌اند یا جلسه‌ای که اصلا در آن حضور نداشته اند، وجوه غیرمتعارف گرفته‌اند.


رئیس قوه قضاییه در پایان با بیان اینکه ما هم به هیچ عنوان تمایلی به اطاله رسیدگی نداریم ابراز امیدواری کرد که این پرونده روند قانونی خود را با سرعت متعارف در دادستانی و سایر مراجع قضایی طی کند تا انتظارات به حق مردم در این زمینه برآورده شود.


بر اساس این گزارش، ادامه بحث و بررسی پیرامون پیش نویس آیین نامه قانون رسیدگی به دارایی مقامات، مسئولان و کارگزاران جمهوری اسلامی ایران در دستور کار امروز مسئولان عالی قضایی قرار داشت و مواد دیگری از آن به تصویب رئیس قوه قضاییه رسید.






۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۱۷:۰۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن