تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام جواد (ع):سه چیز است که هر کس آن را مراعات کند ، پشمیان نگردد : 1 - اجتناب از عجله ، 2 - مشورت ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867589263




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زاکانی: دولت روحانی چهار ساله است


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری فارس: علیرضا زاکانی در نشست پرسش و پاسخ که در ارومیه برگزار شد، اظهار داشت: دولت کنونی دولتی چهار ساله است چون عدم پایبندی آن را به وعده‌ها را مردم دیدند.

وی با بیان اینکه جامعه فقیر و عقب‌مانده جامعه دینی نیست همچنین جامعه‌ای که در آن توجه به معنویت و مادیات توام صورت نگیرد وجهه اسلامی ندارد، اضافه کرد: اسلام نه‌تنها رهبانیت را بلکه مصرف‌زدگی و غوطه‌وری در رفاه‌زدگی را نمی‌پذیرد و هر دو را ناپسند قلمداد می‌کند.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان که چرا پیرامون مجرمان کرسنت و مهدی هاشمی اعلام جرم نمی‌شود، گفت: آنها پرونده دارند ولی رسیدگی نمی‌شود، الان برخی از مدیران وزارت نفت کسانی هستند که محکومیت دارند، خود وزیر محترم پرونده مفتوح دارد که باید پرسید دست‌اندرکاران سیستم قضایی چرا تسریع در رسیدگی ندارند.

وی با اشاره به اینکه اسناد تخلفات فرزند آقای هاشمی دست سازمان بازرسی و دستگاه قضایی است، ادامه داد: از سال 87 این اسناد در کشورمان وجود دارد ولی قبل از آن محرمانه کرده بودند.

*کرسنت یک کلاه گشاد بود که بر سر ملت رفت

این کارشناس مسائل سیاسی کرسنت را یک کلاه گشادی دانست که بر سر ملت ایران رفت و ادامه داد: خیانت عظیمی به کشورمان شد و دستگاه نظارتی اعلام کرد که 54 میلیارد دلار عدم‌النفع است.

این تحلیلگر مسائل سیاسی گفت: اراده دستگاه قضایی برای رسیدگی به این موضوع مستحکم‌شده است و در حال کار کردن بر روی پرونده هستند اما باید به صورت شفاف با مردم در میان گذاشته شود در آن صورت خواهیم دید که این شجره‌ها می‌توانند در بین مردم جایی داشته باشند یا نه؟!

وی در پاسخ به سوالات یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه «حتی اگر آگاه شدیم چه کاری از دست‌مان برمی‌آید وقتی عده‌ای رای خود را به یک بشقاب غذا می‌فروشند»، گفت: واقع امر این است که مردم ما بزرگ‌تر و عزیزتر از آن هستند که رای خود را به این راحتی بفروشند.

زاکانی ادامه داد: اما نکته این است که این قدر من و شما کوتاه آمده و با مردم شفاف حرف نمی‌زنیم که یک عده از کوتاهی ما استفاده کرده و سر سفره حرف‌هایی می‌زنند تا مردم تصور ‌کنند آنها کشور را نجات می‌دهند.

*سهمی در دانشگاه آزاد صرف سیاست می‌شود

یکی از دانشجویان درباره نقش دانشگاه آزاد در فتنه سوال کرد که این طور زاکانی پاسخ داد: سهمی از پول شما دانشجویان دانشگاه آزاد را در سیاست هزینه می‌کنند، در سال 85 که تحقیق و تفحص شد اسناد متقن در این زمینه به دست آمد؛ بخشی از منابع مالی صرف تبلیغات و فعالیت‌های ستادی می‌شود.

وی اظهار داشت: درباره دانشگاه‌ها تحقیق و تفحص صورت گرفت که دانشگاه آزاد اسلامی هم شامل آن می‌شد ولی هیچ وقت فرصت ندادند این تحقیقات را ارائه دهم.

*فیش‌های حقوقی از نظر من و شما نجومی است نه آقایان

نماینده مردم تهران در مجلس نهم در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان مبنی بر چرایی عدم پیگیری موضوع فیش‌های نجومی، گفت: این فیش‌ها از نظر من و شما نجومی است، چون می‌بینیم یکی از وزیران عنوان کردند اصلا 2 میلیارد چقدر است که مملکت را معطل آن کرده‌اید.

وی ادامه داد: این حرف درست است، 2 میلیارد برای کسانی که ثروت هزار میلیاردی دارند اصلا مبلغی نیست، که درباره آن چانه زده شود؛ بنابراین در دولت اعتقادی برای برخورد با این موضوع وجود ندارد پس از دستگاه قضایی درخواست داریم که به صورت مستقیم به این موضوع وارد شود چون معلوم است چه کسانی خاطی هستند.

*اگر انقلابی‌ها بگذارند این دولت چهار ساله است

زاکانی در پاسخ به یکی از سوالات دانشجویان مبنی بر اینکه نتیجه انتخابات سال آینده را چگونه ارزیابی می‌کنید، اظهار داشت: در جایی به مزاح گفتم اگر انقلابی‌ها بگذارند این دولت چهار ساله است.

وی ادامه داد: ملت ما در این سه سال و اندی به وضوح دیده‌اند که دولت به آنچه وعده می‌دهد پایبند نیست و اینکه نخواستند یا نتوانستند خودشان با خدایشان می‌دانند اما خروجی آن چیزی بود که معلوم شد وعده‌های‌شان توخالی بود.

نماینده مردم تهران در مجلس نهم ادامه داد: اگر مدبرانه و دقیق به صحنه رقابت وارد شویم این شرایط با انتخاب مردم تغییر می‌کند.

وی ادامه داد: در شرایط فعلی هر کس تعریف و تمجید کند حق حرف زدن می‌دهند همچنین برای آنهایی که بدون سند و مدرک مسائل را مطرح می‌کنند حق صحبت کردن می‌دهند چرا که می‌خواهند محملی برای حمله ایجاد کنند.




۰۶ دی ۱۳۹۵ - ۰۰:۲۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن