تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):هر که می خواهد که قویترین مردم باشد بر خدا توکل نماید .
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869212302




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زاکانی: روحانی اسامی کاسبان تحریم را منتشر کند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: زاکانی: روحانی اسامی کاسبان تحریم را منتشر کند
مگر امروز تریبون دست دولت روحانی نیست پس چرا اسامی کاسبان تحریم را ذکر نمی‌کند؟
نماینده سابق تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خواسته‌ بعضی از افراد برای محاکمه سران فتنه گفت: اگر سران فتنه محاکمه و مجازات شوند خود این موضوع فتنه جدیدی برپا می‌کند.


به گزارش تسنیم، علیرضا زاکانی عصر امروز در جمع بسیجیان دانشگاه ارومیه با تشریح ابعاد سیاسی و خارجی فتنه 88 اظهار داشت: در فتنه سال 88 سه نوع افراد نقش بازی کردند که باید هریک جداگانه آسیب‌شناسی شده و رفتار منفصلی با هرکدام صورت گیرد.


وی با انتقاد از استفاده از کلمه "سران فتنه" تصریح کرد: این کلمه اوج فاجعه و توطئه را کم می‌کند حال آنکه این یک اتفاق ساده و ملی نبود بلکه یک توطئه جهانی به سرکردگی آمریکا بود و این فتنه فقط یک سر دارد و آن هم خود آمریکا است.


نماینده سابق مردم تهران در سه دوره مجلس شورای اسلامی با استناد به سخنان سفیر آمریکا در بحرین و دیگر مسئولان این کشور بیان کرد: آمریکایی‌ها با تمرین انقلاب‌های رنگی در اوکراین، قزاقستان و چند کشور دیگر درصدد پیاده کردن آن در ایران نیز بودند.


وی افزود: آمریکایی ها در طول سال‌های قبل به این نتیجه رسیده بودند که برای ضربه زدن به ایران باید مردم را فریب داد که توانستند با فریب عده‌ای هشت ماه کشور را به آشوب بکشند.


زاکانی با تبیین سخنان مسئولان آمریکایی در خصوص تحریم‌ها گفت: بنا به اظهارات خود دشمن، عده‌ای برای انتقام از مردم به جهت رای ندادن به نامزد مورد نظر آن‌ها خواستار تحریم کشور شدند.


وی با دعوت از روحانی برای انتشار نام کاسبان تحریم اظهار داشت: مگر امروز تریبون دست دولت روحانی نیست پس چرا اسامی کاسبان تحریم را ذکر نمی‌کند؟ آیا غیر از این است که همان‌ها برای تحریم ایران به آمریکایی‌ها پیغام داده بودند، خودشان همان کاسبان تحریم بودند و هم اینک هم کاسبان برجام‌ هستند.


نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با معرفی گروه دوم نقش آفرین فتنه سال 88 بیان کرد: گروه دوم برخی رای دهنده‌هایی بودند که می‌گفتند "رای من کو" و این وظیفه نظام اسلامی بود که پاسخ این سوال آنها را بدهد بدون اینکه به حقوق آنان تجاوز شود.


وی با تشریح سومین دسته از اصحاب دخیل در فتنه88 تصریح کرد: سومین گروه، فتنه زیست‌ها هستند که منافع آن‌ها با ایجاد فتنه و آشوب در جامعه تامین می‌شود.


در این مراسم زاکانی در پاسخ به سوال یکی از دانشجویان در ارتباط با تلاش دولت برای رفع حصر سران فتنه گفت: هم به نفع دولت نیست که آن اتفاق رخ دهد و هم دولت چنین قصدی ندارد.


وی افزود: آزادی و رفع حصر سران فتنه سبب ایجاد التهاب در جامعه شده و دولت دیگر در چنین جامعه‌ای نمی‌تواند سکان‌داری کند.


نماینده اسبق مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اولاً در موضوع حصر، قاعده لطف شامل این افراد شده است و ثانیا اگر آن‌ها محاکمه شده و مجازات شوند صرف این موضوع خود فتنه جدیدی برای فتنه‌‌زیست‌ها می‌شود.


وی تصریح کرد: افرادی که خواستار محاکمه این افرادند یا بی‌اطلاعند و یا برای نیل به اهداف شوم خویش، خود را ‌بی‌اطلاعی نشان می‌دهند.


تاریخ انتشار: ۲۱:۲۳ - ۰۵ دی ۱۳۹۵ - 25 December 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 21]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن