تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 14 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):از خوشبختى انسان درخواست خير از خداوند و خشنودى به خواست اوست و از بدبختى انسان...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1837878065




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

۱۰ درمان خانگی برای سرفه


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ۱۰ درمان خانگی برای سرفه
چه سرفه خشک باشد یا تر، در ادامه با درمان‌هایی خانگی برای رهایی از دست آن آشنا می‌شوید. در این نوشتار ۱۰ برترین درمان خانگی برای سرفه بیان می شود. با بازده همراه باشید.
آفتاب‌‌نیوز : سرفه و سرماخوردگی، گرچه در همه‌ی موارد جدی نیستند، زندگی‌مان را مختل می‌کنند. در حالی‌که در برخی موارد، شاید مصرف مقداری داروی ضدسرفه ضرورت داشته باشد اما غالبا، مواد ساده‌ای در آشپزخانه و داروهای بدون نسخه می‌توانند کمک کنند با سرفه مقابله کنید. در این‌جا با تعدادی از درمان‌های خانگی سریع و موثر سرفه آشنا می‌شنوید که می‌توانید همین الان امتحان کنید!


۱. غرغره کردن


به محض آن‌که در گلوی‌تان درد احساس کردید، حتما با آب گرم و نمک غرغره کنید. نمک موجود در آب کمک می‌کند مایع اضافی نواحی ملتهب گلو خشک شود و علائم کاهش یابند. طبق کتاب درمان‌های خانگی مایوکلینیک، غرغره کردن هم‌چنین محرک‌ها را از گلو زدوده و مخاط را روان می‌کند.


۲. از پماد ویپوراب (VapoRub) استفاده کنید


طبق مطالعه‌ای در دانشکده‌ی پزشکی ایالت پنسیلوانیا، کودکان بالای ۲ سال پس از استفاده از ویپوراب تسکین علائم داشته و توانستند بهتر بخوابند. در حالی‌که توضیح دقیق چگونگی کار ویپوراب یک راز باقی مانده است، مواد تشکیل دهنده‌ای چون منتول، کافور، و اکالیپتوس ممکن است در بهبود گرفتگی نقش داشته باشند.


۳. مایعات گرم بنوشید


بهتر از سرفه نادیده گرفته نشود زیرا گاهی می‌تواند منجر به عوارض خاصی شود. نوشیدن آب گرم راه خوبی برای تسکین التهاب گلو است. اما مزه‌ای ندارد و ممکن است برای بیش‌تر آدم‌ها اشتهابرانگیز نباشد. یک سوپ گرم یا یک لیوان چای گیاهی راه‌حل بهتری است.


۴. هنگام خواب سرتان را بالا بگیرید


در برخی افراد، وقتی مخاط از پشت بینی به حلق می‌ریزد، سرفه‌ی مولد (توام با خلط) ایجاد می‌شود. این امر شب‌ها که حالت بدن برای چکیدن مخاط مساعد است، بدتر می‌شود. با قرار دادن سر در وضعیتی بالاتر از بدن به کاهش این چکیدن کمک می‌کند و بسیاری افراد متوجه شده‌اند این وضعیت خواب به کاهش سرفه در شب کمک کرده و خواب را بهبود مي‌دهد.


۵. قرص‌های مکیدنی گلو


مطالعه‌ای که در دانشگاه ایالتی وین، شهر دیترویت انجام شده است، نشان داد سرفه‌های بیمارانی که هر دو تا سه ساعت، قرص‌های مکیدنی روی مصرف کردند، ظرف مدتی نصف زمان عادی بهبود پیدا کرد. با استفاده از قرص‌های مکیدنی گلو می‌توان بر سوزش ایجاد شده توسط سرفه‌های مکرر نیز غلبه کرد. هم‌چنین به خاطر جلوگیری از پیشرفت یک گلودرد به سرفه شناخته می‌شوند.


در حالی‌که برخی از قرص‌های مکیدنی دارویی هستند و موادی مانند دکسترومتورفان (یک ضدسرفه) یا بنزوکائین (بی‌حس‌کننده) دارند، سایر آن‌ها حاوی مواد تسکین‌دهنده‌ی طبیعی مثل عسل، منتول، روغن نعناع یا روغن اکالیپتوس هستند. در بسیاری از خانه‌ها، بسیار متدوال است که برای توقف سرفه، یک بچه‌ی کوچک را وادار کنند نوع قرمز نبات ( که در زبان هندی میشیری گفته می‌شود) را لیس بزند.


۶. درمان‌های با زردچوبه


هلدی بود:


درمانی سنتی که بیش‌تر آدم‌ها سر آن قسم می‌خورند، استفاده از شیر داغ و زردچوبه است. مطالعه‌ای نشان می‌دهد این ترکیب خواص آنتی‌باکتریال دارد. یک لیوان شیر را داغ کنید و نصف قاشق چایخوری پودر زردچوبه به آن افزوده و گرم بنوشید تا شما را از سرفه رهایی بخشد.


غرغره‌ی زردچوبه:


غرغره‌ی زردچوبه هم نتایج خوبی دارد. نصف یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه و نصف قاشق چایخوری نمک را به یک فنجان آب داغ اضافه کنید.از این مایع برای غرغره‌ی گلو استفاده کنید و مطمئن باشید بهبودی از سرفه را تجربه خواهید کرد.


مخلوط زردچوبه و عسل:‌


برای یک سرفه‌ی خشک، مصرف سه الی چهار بار پودر زردچوبه‌ی مخلوط با یک قاشق چایخوری عسل موثر خواهد بود. هم‌چنین می‌توانید با اضافه کردن یک قاشق چایخوری پودر زردچوبه به ۴ فنجان آب در حال جوش، تهیه‌ی چای زردچوبه را امتحان کنید. چند دقیقه صبر کنید، آن را صاف کنید و با کمی عسل و آب ‌لیمو ترکیب کرده و بنوشید.


دوما پان:


به گفته‌ی دکتر سومیا بات، پزشک پیرو آیورودا، استنشاق دود زردچوبه‌ی درحال سوختن که دوما پان نامیده می‌شود به عنوان درمان موثری برای سرفه و سرماخوردگی در نظر گرفته می‌شود. یک ریشه‌ی زردچوبه‌ی خشک بردارید، آن را بسوزانید و دودش را استنشاق کنید.


روش دیگر آن است که چند تکه زغال چوب داغ و قرمز را در قوری سفالی کوچکی بگذارید که در مقداری آب به اندازه‌ی یک لیوان قرار گرفته است. چند برگ زردچوبه‌ خشک را روی زغال‌ها قرار داده و روی آن‌ها یک قاشق سرپر پودر زردچوبه بریزید. به آرامی زغال‌ها را بدمید تا پودر زردچوبه آتش بگیرد و دود خارج شده را تنفس کنید.


۷. درمان‌های با عسل


عسل به خاطر تسکین سوزش دیواره‌ی گلو  شناخته می‌شود از این رو، از سال‌ها قبل به عنوان یک درمان آیورودیک برای سرفه استفاده می‌شده است. مطالعه‌ای که در دانشکده‌ی پزشکی ایالت پنسیلوانیا روی کودکان بالای دو سال انجام شد، نشان داد عسل به آن‌ها کمک کرده بود کم‌تر سرفه کنند و بهتر بخوابند.


علاوه‌بر آن‌چه درباره‌ی ترکیب عسل و زردچوبه گفته شد، راه‌های مختلفی برای استفاده از عسل وجود دارد. یک سرفه‌ی خشک به ترکسیبی از عسل و آب انگور پاسخ می‌دهد. یک لیوان شیر داغ با مقداری عسل درست پیش از خوابیدن، در تسکین سرفه‌های شبانه موثر است. مقداری عسل و آب‌ لیمو را در یک لیوان آب گرم مخلوط کنید و سه با در روز بنوشید تا سرفه‌تان بهبود یابد.


۸. درمان‌های با زنجبیل


زنجبیل که به عنوان یکی از بهترین درمان‌های خانگی سرفه شناخته می‌شود، تعدادی خواص شگفت‌انگیز دارد.


زنجبیل تازه:


برای یک سرفه‌ی خشک، یکی از ساده‌ترین راه‌ها تسکین یافتن آن است که تکه‌ای زنجبیل تازه ببرید، کمی نمک روی آن بپاشید و چند دقیقه آن را بجوید. با این حال، هرکسی مزه‌ی به شدت معطر زنجبیل را دوست ندارد و در چنین مواردی چای تهیه شده از زنجبیل هم همان‌قدر مفید است.


چای زنجبیل:


زنجبیل را به تکه‌های کوچکی ببرید، آن‌ها را به ظرفی محتوی یک فنجان آب اضافه کنید. این ترکیب را بجوشانید تا وقتی‌که حجم آن به نصف مقدار اولیه کاهش می‌یابد. مایع را صاف کنید، یک قاشق چایخوری عسل اضافه کنید و گرم بنوشید تا روی سرفه‌هایتان تاثیر تسکین‌دهنده داشته باشد. چطور عمل می‌کند؟ دکتر اکلز، مدیر مرکز سرماخوردگی معمولی در دانشگاه کاردیف به وب‌گاه netdoctor.co.uk گفت که به نظر می‌رسد زنجبیل ’ با افزایش ترشح بزاق و مخاط به تسکین علائم سرماخوردگی کمک می‌کند. ‘


زنجبیل و تالسی:


ترکیب زنجبیل و ریحان مقدس هم درمان موثری برای سرفه است. حدودا ۱۰ برگ ریحان مقدس را خرد کرده، با عصاره‌ی خارج شده از یک زنجبیل کوچک مخلوط کنید. به این ترکیب همان مقدار عسل اضافه کنید؛ روزی سه بار حدود یک قاشق چایخوری از این ترکیب را قورت دهید تا از دست سرفه خلاص شوید.


کسانی‌که به طعم تند و قوی فلفل اهمیت نمی‌دهند هم می توانند کمی پودر فلفل سیاه و زردچوبه را به مخلوطی از عسل و عصاره‌ی زنجبیل اضافه کنند. وقتی سه بار در روز به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه این خمیر را به آرامی لیس زده شود، به به کاهش گرفتگی در گلو و کاهش سرفه کمک می‌کند. تهیه‌ی چای زنجبیل بسیار ساده است، کافی است زنجبیل را در آب بجوشانید؛ سپس برگ چای یا پودر چای را اضافه کرده، چند برگ ریحان مقدس و پودر فلفل در آن بیندازید، مایع را صاف کنید و برای رهایی از سرفه بنوشید.


۹. درمان‌های با سیر


سیر یک آنتی‌باکتریال و خلط‌ آور قوی است و این امر باعث می‌شود به درمانی باارزش برای مبارزه با سرماخوردگی تبدیل شود. مرکز پزشکی دانشگاه مریلند مطالعه‌ای را ذکر می‌کند که نشان می‌دهد سیر ممکن است از سرماخوردگی جلوگیری کند و علائمش را تقلیل دهد. افرادی که برای ۱۲ هفته مکمل سیر مصرف کردند، نسبت به کسانی‌که دارونما مصرف کردند، ۶۳ درصد کم‌تر سرما خوردند.


حدود ۵ حبه سیر پوست کنده را به آرامی له کنید و ر یک قاشق چایخوری کره‌ی آب‌شده سرخ کنید؛‌ برای درمان سرماخوردگی و سرفه، آن را وقتی هنوز گرم است مصرف کنید. در صورت امکان این سیر سرخ شده را به غذاهای دیگر اضافه کنید. این کار را با سوپ راسام انجام دهید تا یک سوپ درمانی به دست آید که گلویتان را تسکین داده و به روان شدن مخاط کمک کند، و بیرون راندن بلغم همراه با سرفه را آسان‌تر سازد.


۱۰. درمان‌های شکر زرد برای رهایی از خلط سینه


تجمع خلط سینه می‌تواند منجر به احساس گرفتگی در سینه و تمام مجرای تنفسی شود؛ از این رو بیرون راندن این خلط رهایی از سرفه و گرفتگی را در پی خواهد داشت. دکتر سومیا بات، پزشک پیرو آیورودا درمان‌های زیر را پیشنهاد می‌کند. با جوشاندن دانه‌های فلفل همراه آب به مدت ۲۰ دقیقه یک جوشانده تهیه کنید؛ آن را با زیره و شکر زرد ترکیب کنید. یک چهارم یک پیاز را ببرید، یک تکه‌ی کوچک شکر زرد را وسط آن قرار دهید و آن را بجوید تا خلط سینه‌تان بیرون کشیده شود.


داروهای بدون نسخه


اگر همراه درمان‌های خانگی از داروهای ضدسرفه‌ی بدون نسخه هم استفاده کنید رهایی از سرفه حتی آسان‌تر هم خواهد بود. علاوه بر قرص‌های مکیدنی، می‌توانید ضدسرفه‌هایی را امتحان کنید که حاوی موادی مانند دکسترومتورفان هستند. این داروها به ویژه اگر سرفه‌ی خشک یا سرفه‌های کوتاه و مکرر داشته باشید، مفید هستند. اگر سرفه‌های توام با خلط دارید، داروی بدون نسخه‌ای با موادی که خواص خلط‌آور می‌تواند به پاکسازی مخاط مسیرهای هوایی کمک کند. اغلب، داروهای بدون نسخه از هردونوع – ضدسرفه و خلط‌آور- حاوی آنتی‌هیستامین هستند و مي‌توانند به خواب بهتر شما کمک کنند.


سرفه‌ها انواع مختلف دارند، پس راه‌حل‌هایشان هم متفاوت است. با استفاده از درمان‌های خانگی می‌توان به رهایی از سرفه کمک کرد. با این وجود، به همان اندازه اهمیت دارد که اگر متوجه شدید  سرماخوردگی‌تان برای دوره‌ی طولانی ادامه یافت، بهترین کار مراجعه به پزشک است تا هرگونه مشکل زیربنایی جدی را که مسبب سرفه بوده است، شناسایی کند.


منبع: thehealthsite/ترجمه: بازده




۰۴ دی ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن