تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):عقل راهنمايى مى  كند و نجات مى  دهد و نادانى گمراه مى  كند و نابود مى  گرداند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860492445




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

هراس از پوتین در فرانسه/ آیا تکرار سناریوی افشای ایمیل‌های کلینتون ممکن است؟


واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: هراس از پوتین در فرانسه/ آیا تکرار سناریوی افشای ایمیل‌های کلینتون ممکن است؟
نشریه "کنر آنشِنه" فاش کرد، سرویس های جاسوسی آمریکا به ارتباط های مالی و سیاسی بین حزب راست گرای جبهه ملی فرانسه به رهبری مارین لوپن و روسیه، که می تواند انتخابات ریاست جمهوری فرانسه را تحت تاثیر قرار دهد، حساس شده اند.
شبکه تلویزیونی "فرانس 24" دیروز (پنجشنبه) نوشت: ارتباط بین فرانسه و روسیه از زمان تاکید چند کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری از جمله فرانسوا فیون و مارین لوپن بر نزدیکی راهبردی با ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، یکی از محورهای بحث های انتخاباتی بوده است. دخالت احتمالی روسیه در تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری در ماه های آینده توجهات را حتی در آمریکا به خود جلب کرده است.

به گزارش نامه نیوز، کنر آنشِنه روز چهارشنبه در این باره با ذکر اینکه "مایک ترنر (Mike Turner) عضو کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا در نامه ای به رئیس سازمان اطلاعاتی این کشور از او خواسته در مورد روابط جبهه ملی و روسیه تحقیق کند"، بخش هایی از این نامه را منتشر کرد که در آن به وام 9.8 میلیون دلاری که در سال 2014 جبهه ملی از یک بانک روسی دریافت کرد، اشاره و بر تلاش این حزب برای دریافت وامی معادل 30 میلیون دلار از بانکهای روسی با هدف تامین مالی کارزارهای تبلیغاتی در انتخابات ریاست جمهوری و قوه مقننه تاکید شده است.

مارین لوپن رهبر جبهه ملی فرانسه در حالی که در شبکه تلویزیونی "اروپ 1" گفت، تا کنون چنین وامی نگرفته، موضوع جست و جوی منابع مالی در روسیه را هم تکذیب نکرد و افزود: برای هیچ کس پوشیده نیست که ما در همه جای دنیا دنبال بانکی هستیم که برای انتخابات ریاست جمهوری به ما وام بدهد، زیرا هیچ بانک فرانسوی در این مورد به ما پاسخ مثبت نداده است.

هراس مایک ترنر به خاطر امتیازهایی است که روسیه می تواند در ازای کمک های مالیش دریافت کند. ماری لوپن در صورتی که در انتخابات ریاست جمهوری فرانسه پیروز شود، زمینه نزدیکی سیاسی پاریس و مسکو را فراهم می کند. همچنانکه اتحاد با روسیه در سیاست خارجی، یکی از طرح های اصلی اوست. او در مه 2016 (اردیبهشت 1395) در مصاحبه با "آر تی نیوز" که از سیاست های کرملین طرفداری می کند، تاکید کرد در صورتی که رئیس جمهوری فرانسه شود، شبه جزیره کریمه را به عنوان بخشی از خاک روسیه به رسمیت خواهد شناخت.

دخالت روسیه در انتخابات به صورت ویژه در ایالات متحده به موضوعی حساس تبدیل شده است. سیا و FBI (پلیس فدرال آمریکا) در نیمه دسامبر، تایید کردند روسیه در فرآیند انتخاباتی آمریکا برای کمک به پیروزی دونالد ترامپ از طریق در اختیار قرار دادن ایمیل های ربوده شده "جان پودستا" مدیر کارزار تبلیغاتی هیلاری کلینتون و حزب دموکرات به ویکی لیکس دخالت کرده است.


بر خلاف هیلاری کلینتون وزیر سابق امور خارجه آمریکا، دونالد ترامپ رئیس جمهوری منتخب در زمان تبلیغات انتخاباتیش قصد خود را برای همکاری تنگاتنگ با ولادیمیر پوتین کتمان نکرد. به نظر می رسد ترس از تکرار سناریوهای مشابه برای کاندیداهای فرانسوی در انتخابات ریاست جمهوری هم وجود دارد.

بعد از هشدار رئیس سرویس اطلاعات خارجی آلمان درباره افزایش احتمال ربوده شدن اطلاعات از طرف روسیه، آن هم در کمتر از یک سال مانده به انتخابات پارلمانی آلمان، "گیوم پوپار"مدیر کل آژانس ملی امنیت سیستم های اطلاعاتی (ANSSI) فرانسه گفت، حملات سایبری به حوزه اقتصادی محدود نمی شود.
او چهارشنبه (پریروز) با اعلام اینکه حملات سایبری با اهداف سیاسی هم وجود دارند هدف از این حملات را تاثیرگذاری بر افکار عمومی اعلام کرد.

برای اجتناب از تکرار سناریوی آمریکایی، مدیر کل دفاع و امنیت ملی فرانسه (SGDSN) که ANSSI هم زیر مجموعه آن محسوب می شود، اواخر اکتبر (اوایل آبان) سمیناری را برای احزاب سیاسی با هدف حساس کردن آنها به حملات سایبری انتخاباتی برگزار کرد.
"لوئی گوتیه" مدیر کل سازمان دفاع و امنیت ملی چهارشنبه گفت "ما توضیح دادیم چه موضوع هایی در طول کارزار تبلیغاتی می توانند مورد نگرانی باشند و راههای عملی لازم (برای مقابله با آنها) را نشان دادیم".

وی به سه خطر عمده در این مورد اشاره کرد. ضبط اطلاعات در فضای سایبری مانند فیش های های انتخاباتی، خطر دخالت در فرآیند برگزاری انتخابات و خطر شهرت مانند مورد انتشار ایمیل های هیلاری کلینتون سه چالش عمده مورد نظر او بودند.
گوتیه ادامه داد، همه احزاب حاضر در پارلمان به این سمینار دعوت شده بودند. برای برخی یک یادآوری و برای برخی هم بیدار باش بود. تنها جبهه ملی حضور در این سمینار را مطلوب تشخیص نداد.


منبع: ایرنا


۰۳ دی ۱۳۹۵ - ۱۱:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن