تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 14 دی 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):هيچ شفيعى براى زن نزد پروردگارش نجات بخش تر از رضايت شوهرش نيست.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1849782774




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

منشور حقوق شهروندی را باید به فال نیک گرفت


واضح آرشیو وب فارسی:برترین ها: خبرگزاری ایسنا: یک فعال سیاسی اصلاح طلب با بیان اینکه تهیه منشور حقوق شهروندی را باید به فال نیک گرفت، گفت: با این وجود مباحثی از جمله جایگاه حقوقی، ضمانت اجرا و موضع سایر دستگاه‌ها و نهادهای نظام نسبت به این منشور باید مشخص شود.

محمدجواد حق‌شناس با اشاره به اینکه منشور حقوق شهروندی یکی از وعده‌های روحانی در انتخابات سال ۹۲ بود اظهار کرد: بعد از تشکیل دولت یکی از معاونان رئیس جمهور مسئول پیگیری و تهیه منشور حقوق شهروندی شد، اما این موضوع به درازا کشید و بالاخره از این منشور رونمایی شد.

وی افزود: به هر حال باید این اتفاق را به فال نیک گرفت. سخنان رئیس جمهور هم در مراسم رونمایی از منشورحقوق شهروندی بسیار جدی و قابل تقدیر بود. با این وجود فکر می‌کنم در حوزه حقوق شهروندی هیچ سندی محکمتر و دقیق‌تر از قانون اساسی نداریم که به صراحت به مساله حقوق شهروندی اشاره کرده و تقریبا ابهامی ندارد. قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران از بابت تاکید بر حقوق ملت یکی از پیشرفته‌ترین قوانین اساسی در منطقه است.

این فعال سیاسی در پاسخ به این پرسش که چرا با وجود تاکید قانون اساسی بر حقوق شهروندی، رئیس جمهور منشور حقوق شهروندی را تهیه کرد؟ گفت: شاید رئیس جمهور به دنبال این است که وفاداری و تعهد خود را به حقوق شهروندی اظهار کند و می‌خواهد بگوید بر سر پیمانش با جامعه ایستاده است.

این عضو شورای مرکزی حزب اعتماد ملی با اشاره به اینکه در منشور حقوق شهروندی مباحث مربوط به حقوق ملت که در قانون اساسی آمده به صورت دقیق‌تر و جزئی‌تر بیان شده است، ‌ تصریح کرد: با این وجود باید اشاره شود که منشور حقوق شهروندی در چه قالب حقوقی قرار می‌گیرد. یعنی آیا جزء قانون است و دولت آن را باید به صورت لایحه به مجلس ارائه کند یا دستور العمل است که باید در دولت تصویب شده و توسط مجلس با قوانین عادی تطبیق داده شود، یا اینکه در قالب سیاست‌های کلی می‌خواهد دنبال شود.

وی خاطر نشان کرد: برای تهیه منشور حقوق شهروندی این مسیرها طی نشده است. بنابراین در مورد جایگاه این منشور نقاط ابهامی وجود دارد که خانم امین‌زاده یا معاون حقوقی یا پارلمانی رئیس جمهور باید ابهامات این موضوع را از بین ببرند.

حق‌شناس در پاسخ به این پرسش که به نظر شما ضمانت اجرایی منشور حقوق شهروندی چیست؟ گفت: از این دست مسائل پیش از این نیز وجود داشته است. به طور مثال قانون اساسی به جرم سیاسی اشاره کرده اما بعد از گذشت ۳۷ سال هنوز این مساله به قانون عادی تبدیل نشده است که محاکم بر اساس آن عمل کنند. حالا هم موضوع حقوق شهروندی مطرح است که حتی قوانین عادی در این حوزه هم اجرا نشده است و اکنون منشوری تهیه شده که هیچ قاعده شناخته شده حقوقی ندارد و این سوال را ایجاد کرده که این منشور در کجای سلسله مراتب نظام سیاسی قرار دارد.

این فعال سیاسی تاکید کرد: منشور حقوق شهروندی مجموعه منسجم و باارزشی است، اما انتظار می‌رود که معاونان رئیس جمهور این موضوع را تبیین کنند که چگونه حقوق شهروندی را از یک مبنای تئوریک می‌خواهند به مرحله اجرا در آورند و برای آن ضمانت اجرایی تعریف کنند. این پرسش باید پاسخ داده شود که اگر کسی حقوق شهروندی را رعایت نکرد چه برخوردی با آن می‌شود؟

این استاد دانشگاه در پایان در پاسخ به این پرسش که سایر نهادها و قوا چه نقشی در اجرایی شدن حقوق شهروندی دارند؟ اظهار کرد: باید بررسی شود که حقوق شهروندی توسط دستگاه‌هایی که با حقوق مردم در ارتباط‌اند به چه میزان به رسمیت شناخته می‌شود. مثلا موضع نیروی انتظامی، ‌سازمان زندان‌ها، قوه قضائیه، نهادهای امنیتی و نظامی و حتی مطبوعات و رسانه‌ها نسبت به حقوق شهروندی چیست؟



۰۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۹:۴۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: برترین ها]
[مشاهده در: www.bartarinha.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 11]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن