واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: ۲۱ دی ماه؛ زمان تشکیل کمیسیون مشترک برجام به درخواست روحانی
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با اشاره به سخنان ظریف در جلسه این کمیسیون، اظهار کرد: عدم اجرای قانون ایسا جزو توافقات مذاکره بود، از این رو تصویب آن نقض برجام اعلام شد.
آفتابنیوز : به گزارش ایسنا، نقوی حسینی با اشاره به جلسه شب گذشته کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی با حضور محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه و معاونان وی، گفت: این جلسه با دو هدف بررسی بودجه سال ۹۶ وزارت امور خارجه و بررسی آخرین وضعیت برجام تشکیل شد.
نماینده مردم ورامین در مجلس شورای اسلامی در ادامه به سخنان ظریف در این جلسه اشاره کرد و به نقل از وی گفت: برجام مبتنی بر مذاکره به دست آمد و عدم اجرای قانون ایسا جزو توافق ما بود و به همین جهت تصویب آن نقض برجام اعلام شد و عکس العملهای حساب شده جمهوری اسلامی را در پی داشت.
وی افزود: ظریف به این عکس العملها اشاره کرد و ادامه داد که دو فرمان اجرایی رئیس جمهور به وزارت امور خارجه و سازمان انرژی اتمی و همچنین درخواست تشکیل کمیسیون مشترک از جمله واکنشها بود و کمیسیون مشترک ۱۰ ژانویه تشکیل خواهد شد و بعد از این مراحل نیز برنامه مشخص و مدون داریم.
نقوی حسینی تصریح کرد: در ادامه، عراقچی توضیح داد که تاکنون حدود ۷۰ میلیارد دلار خط اعتباری از طرف کشورهای مختلف در ارتباط با ایران اختصاص دادهاند که با مانع روبرو بود و با اصلاح قوانین افک، مشکل حل شده است و بازپرداخت اعتبارات مذکور مطابق جدول زمانبندی خودش خواهد بود و ایران مجبور به پرداخت بلافاصله و یا در کوتاه مدت نخواهد بود.
این نماینده مجلس دهم ادامه داد: در ادامه ظریف گفت که با بقیه اعضای ۱+۵ نیز گفتوگوهای مستمر صورت گرفته و همچنان ادامه دارد همچنین با چین و روسیه هم مذاکرات انجام شده و همه طرف های مذاکره بر روی ادامه برجام و اجرای آن تاکید داشتند.
وی افزود: پس از مباحث برجام در این جلسه، مباحث منطقه به ویژه تحولات سوریه نیز مورد بحث قرار گرفت، پس از مباحث وزیر امور خارجه، اعضای کمیسیون نظرات خود را مطرح کردند که در ادامه ذوالنوری نماینده مردم قم گفت اقدامات جمهوری اسلامی در مقابل نقض عهد آمریکایی باید هم وزن و قرینه باشد و اینکه بالاخره از کمیسیون مشترک چه چیزی بدست می آید که در پاسخ ظریف گفت که آمادگی کامل برای هر نوع اقدامی را داشته و مطابق برجام اختیارات قانونی داریم و نیازی هم به مراجعه به شورای امنیت نداریم.
نقوی حسینی در ادامه با بیان اینکه پس از مباحث برجام، بحث بودجه وزارت امور خارجه مطرح شد، عنوان کرد: ارتقای وضع و سطح سفارتخانههای جمهوری اسلامی، انجام ماموریت های سخت و پیچیده دیپلماتیک و ماموریت های مهم وزارت خارجه ایجاب می کند که حمایت و پشتیبانی جدی از بودجه و اعتبارات بیشتری دارد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: اگرچه دولت توجه ویژهای به بودجه وزارت خارجه داشته و رشد خوبی نسبت به سال ۹۵ داشته اما کمیسیون باید نسبت به اعتبارات وزارت امور خارجه عنایت ویژهای داشته باشد همچنین پرداختهای جمهوری اسلامی به سازمان و نهادهای بینالمللی که عضو آنهاست، بخش مهمی از اعتبارات وزارت خارجه است که برای حفظ موقعیت جمهوری اسلامی پرداخت آنها الزامی است.
۳۰ آذر ۱۳۹۵ - ۱۰:۱۲
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]