تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 21 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس به خدا و روزقيامت ايمان دارد،بايد ميهمانش راگرامى دارد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

چراغ خطی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828304647




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا رویکرد کنونی روحانی در قبال بحران سوریه برای انتخابات آینده است؟


واضح آرشیو وب فارسی:روز نو:


پروژه محافظه کاران ایران برای معامله با امریکا بر سر سوریه
آیا رویکرد کنونی روحانی در قبال بحران سوریه برای انتخابات آینده است؟
خبرگزاری «آنادولو» ترکیه با انتشار گزارشی مدعی شده که روحانی موضع «بی تفاوتی» و نوعی «انفعال» را در قبال بحران سوریه اتخاذ کرده است.
روز نو : خبرگزاری «آنادولو» ترکیه با انتشار گزارشی مدعی شده که روحانی موضع «بی تفاوتی» و نوعی «انفعال» را در قبال بحران سوریه اتخاذ کرده است. 
به گزارش سايت روزنو، این خبرگزاری می نویسد:«برخی ممکن است از رویکرد کنونی روحانی تعجب کنند. او توانست کاری کند که مقام عالی رهبری ایران با توافق هسته ای موافقت کنند ایشان از این رویکرد تحت عنوان نرمش «قهرمانانه» یاد کردند با این حال، آیا روحانی می تواند تلاش مشابهی را برای بحران سوریه انجام دهد؟ پاسخ این پرسش را باید در نگاه به لغو تحریم های وضع شده علیه ایران پس از برجام جست. یکی از اهداف توافق هسته ای خروج طولانی مدت یاران از انزوا و تقویت ارزش پاسپورت ایرانی بود. در تجزیه و تحلیل ها درباره حضور ایران در سوریه بسیاری از کارشناسان به نظریه های روابط بين الملل رجوع می کند با این حال، نباید ساختار قدرت در جمهوری اسلامی ایران را فراموش کرد و نادیده گرفت. در واقع، دلیل رویکرد اخیر روحانی درباره بحران سوریه که پیرامون آن نظر زیادی  نمی دهد مرتبط با رقابت های سیاسی در داخل ایران در میان نخبگان ایرانی است».


آنادولو در ادامه می افزاید:«روحانی از جمله روحانیون باتجربه دست اول در حوزه امنیتی در ایران است و دانش گسترده ای درباره سازوکار درونی نیروهای مسلح در ایران از جمله سپاه دارد. او به فکر تحولات سال های آینده است. در سال های آینده ممکن است خلاء قدرتی در ایران ایجاد شود. روحانی احساس می کند که در آن برهه خاص زمانی می تواند نامزد مطرح از سوی اصلاح طلبان و میانه روها باشد در آن زمان سپاه نیز ایفاگر نقشی کلیدی خواهد بود. اگرچه رهبری این نهاد نظامی نامحتمل است که از روحانی حمایت کند .
 در نتیجه، برای روحانی جلب حمایت آنان مطرح نیست. فرماندهان سپاه به نظر می رسد از قصد روحانی آگاه هستند. از سوی دیگر باید دانست که در درون سپاه نیز یکدستی کاملی وجود ندارد و نیروهای قدیمی ای وجود دارند که به آیت الله هاشمی رفسنجانی دلبستگی دارند چرا که او بود که پس از پایان جنگ ایران و عراق عرصه را برای توسعه های اقتصادی و همرانی سپاه فراهم کرد و اعلام نمود که تمام ارگان ها باید فرصتی برای کمک به بازسازی کشور را داشته باشند. از سوی دیگر روحانی قصد دارد تا با موضع اخیر خود در قبال بحران سوریه حمایت روحانیون شیعه را نیز جلب کند .


با این حال، انادولو اشاره دارد ک با پیروزی ترامپ در امریکا باید انتظار تغییر در رفتار ایران در سیاست خارجی را داشت از جمله حضور در سوریه. این خبرگزاری می افزاید:«دلیل آن این است که حزب جمهوریخواه امریکا و بخش مهمی از نظام سیاسی در ایران در برخی از شاخصه ها با یکدیگر نقاط اشتراکی دارند. نخست آن که هر دو در معاملات پشت پرده و مذاکرات غیر علنی مهارت دارند. دوم آن که حزب جمهوریخواه خواستار طرح موضوعاتی چون دموکراسی و حقوق بشر نیست و سوم آن که هر دو زبان مشترکی دارند و به ماهیت قدرت و امنیت توجه دارند. مشکل دولت اوباما ان بود که می خواست ایران را در چارچوب اصولی خاص قرار دهد که ایران بدان باور ناشت. نباید فراموش کرد هر چند جورج دابلیو بوش رییس جمهوری پیشین امریکا ایران را در زمره کشورهای عضو محور شرارت قرار داد اما این ایران بود که به نیروهای امریکایی حریم هوایی لازم برای حمله به طالبان در افغانستان را ارائه داد به طور مشابه، ایران در زمان گروگان گیری گروگان های امریکایی در تهران تنها چند دقیقه پس از مراسم تحلیف رونالد ریگان رییس جمهوری وقت ایالات متحده آنان را آزاد کرد. بنابراین، ایران و جمهوریخواهان سابقه مذاکرات پنهانی با یکدیگر را دارند. پس از به قدرت رسیدن ترامپ اختمال معامله این چنینی میان ایران و امریکا بر سر بحران سوریه افزایش می یابد به خصوص اگر روحانی رییس جهوری بعدی نباشد. این پروژه ای است که محافظه کاران ایران بشدت روی آن کار می کنند».






تاریخ انتشار: ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۶





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: روز نو]
[مشاهده در: www.roozno.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن