تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 8 اردیبهشت 1403    احادیث و روایات:  امام موسی کاظم (ع):افطارى دادن به برادر روزه دارت از گرفتن روزه بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

بلومبارد

تبلیغات متنی

تریدینگ ویو

خرید اکانت اسپاتیفای

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

تعمیر گیربکس اتوماتیک

دیزل ژنراتور موتور سازان

سرور اختصاصی ایران

سایت ایمالز

تور دبی

سایبان ماشین

جملات زیبا

دزدگیر منزل

ماربل شیت

تشریفات روناک

آموزش آرایشگری رایگان

طراحی سایت تهران سایت

آموزشگاه زبان

اجاره سند در شیراز

ترازوی آزمایشگاهی

رنگ استخری

فروش اقساطی کوییک

راهبند تبریز

ترازوی آزمایشگاهی

قطعات لیفتراک

وکیل تبریز

خرید اجاق گاز رومیزی

آموزش ارز دیجیتال در تهران

شاپیفای چیست

فروش اقساطی ایران خودرو

واردات از چین

قیمت نردبان تاشو

وکیل کرج

تعمیرات مک بوک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

سیسمونی نوزاد

پراپ تریدینگ معتبر ایرانی

نهال گردو

صنعت نواز

پیچ و مهره

خرید اکانت اسپاتیفای

صنعت نواز

لوله پلی اتیلن

کرم ضد آفتاب لاکچری کوین SPF50

دانلود آهنگ

طراحی کاتالوگ فوری

واردات از چین

اجاره کولر

دفتر شکرگزاری

تسکین فوری درد بواسیر

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1798332608




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

چگونه فضای خانه را برای نوزاد خود ایمن کنیم؟


واضح آرشیو وب فارسی:مهر:
چگونه فضای خانه را برای نوزاد خود ایمن کنیم؟

نوزاد


شناسهٔ خبر: 3853841 - دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۱۱:۳۸
مجله مهر > دیگر رسانه ها

.jwplayer{ display: inline-block; } این مطلب ویژه والدینی است که به تازگی صاحب فرزند شده اند و نیاز است تا برای جلوگیری از هرگونه آسیب احتمالی فضای خانه را برای حضور نوزاد خود ایمن کنند. دکتر سلام نوشت: این مطلب ویژه والدینی است که به تازگی صاحب فرزند شده اند و نیاز است تا برای جلوگیری از هرگونه آسیب احتمالی فضای خانه را برای حضور نوزاد خود ایمن کنند. نوزادی که تازه به دنیا می آید همیشه در معرض خطر قرار دارد و هر لحظه ممکن است که آسیبی به خود وارد کند پس لازم است اقداماتی پیشگیرانه برای حفظ سلامت وی انجام داد. زمانی که کودک مراحل مختلف رشد مانند خزیدن،‌ تاتی کردن و راه رفتن را سپری می‌کند، شما هم باید سطح تدابیر محافظتی‌تان را ‌بالا ببرید. البته بسیاری از این پیشنهادات برای زمانی است که کودک‌تان راه بیفتد، حرکت کند و بتواند بخزد، بگردد یا به سمت خطر برود. خیلی از پدر و مادرها حتی قبل از اینکه کودک‌شان پا به این دنیا بگذارد درباره‌ی محافظت و ایمنی فرزندشان از همه‌ی خطرهایی که در جهان بیرون وجود دارد نگران می‌شوند. برای آرامش خاطر، شما می‌توانید با ایمن و بی‌خطر کردن خانه‌تان در دوران بارداری و بعد از آن، این کارها را با رعایت نکات ایمن‌سازی شروع کنید که بسیاری از آنها برای همه مشترک هستند.کارشناسان توصیه می‌کنند که دست‌ها و زانوهای‌تان را پایین بیاورید تا ببینید که اشیا از دید بچه‌ها چگونه‌اند. کجا می‌خواهید بروید؟ چه چیزهایی می‌توانید به دست بیاورید؟ چه چیزهایی را لمس می‌کنید؟ زمانی که کودک مراحل مختلف رشد مانند خزیدن،‌ تاتی کردن و راه رفتن را سپری می‌کند، شما هم باید سطح تدابیر محافظتی‌تان را ‌بالا ببرید. البته بسیاری از این پیشنهادات برای زمانی است که کودک‌تان راه بیفتد، حرکت کند و بتواند بخزد، بگردد یا به سمت خطر برود. اما فکر کردن درباره‌ی خطرات احتمالی و چاره اندیشیدن برای‌شان زود نیست. شما حتی می‌توانید لوازمی مانند کابینت‌ها را با قفل‌های مخصوص ایمن‌سازی کنید. در این گزارش یک فهرست اتاق به اتاق برای شروع برایتان تهیه شده است: در همه‌جا: – برای پریزهای برق پوشش مناسب بگذارید. – از درهای ورودی کوچک برای محافظت در برابر پله‌ها،‌وسایل ورزشی و دیگر وسایل استفاده کنید. – برای پنجره‌ها حفاظ نصب کنید یا آنها را طوری ببندید که دیگر باز نشوند. – مطمئن شوید که قفسه‌های سنگین کتاب،‌کمدها و حتی وسایلی مانند تلویزیون و لامپ‌ها سرجایشان محکم باشند و سیم‌ها هم پنهان باشند. لوازم سنگین‌تر را روی قفسه‌های پایینی بگذارید تا قسمت بالای این قفسه‌ها سنگین نشود. – لبه‌ها و گوشه‌های تیز را بپوشانید. – زیر هر فرش یک لایی بگدارید که سُر نباشد. – سیم‌های پیچ‌خورده را روی دیوارها یا جداره‌ها جای دهید. – گیاهان را دور از دسترس کودک قرار دهید و از شر آنهایی که در صورت خورده شدن سمی هستند،‌ خلاص شوید. – عادت انداختن سکه‌ها،‌کلیدها، کبریت‌ها،‌خوشبوکننده‌ها،‌گیره‌های کاغذ و اشیاء کوچک دیگر در کاسه یا دور و اطراف خانه و یا روی اُپن آشپزخانه را دور بیندازید. – حتی کیف پول‌ها هم باید دور از دسترس قرار داده شوند چون اغلب آنها محتوی پول و دارو هستند و خطرات دیگری دارند.
امن کردن اتاق برای کودک نوپا – مطمئن شوید که وضعیت تخت‌خواب خوب قرار گرفته و میز را از پنجره‌ها،‌لامپ‌ها،‌دکوری‌هایی که آویزان هستند،‌سیم‌های الکتریکی یا طناب‌ها، قفسه‌ها و مبلمانی که قابلیت بالا رفتن دارند، دور کنید. – تخت‌خواب را منظم و بدون بالش،‌لحاف‌های سنگین،‌ضربه‌گیرهای بزرگ یا حیوانات عروسکی بزرگ نگه دارید که می‌توانند خطر خفگی داشته باشند و یا بچه‌های بزرگتر از آنها بالا بروند. – پوشک‌ها و همه وسایل مربوط به تعویض پوشک را در محل مخصوص پوشک کردن کودک بگذارید بنابراین دیگر هرگز شما ناچار نمی‌شود که کودک‌تان را برای آوردن این وسایل کمی تنها بگذارید.
امن کردن حمام برای کودک نوپا – آب گرم آبگرمکن را کمتر از ۴۲ درجه سانتی‌گراد تنظیم کنید. – همه لوازم آرایش و محصولات زیبایی را روی بالایی‌ترین قفسه‌ها یا کابینت‌ها بگذارید. یادتان باشد که هر عطر، لاک‌پاک‌کن،‌روغن بچه، دهان‌شویه، الکل و مام می‌تواند خطرناک باشد. – همیشه لوازم الکتریکی مانند اتوی مو را بعد از استفاده از پریز بکشید و با خیال راحت آن را سر جایش بگذارید.
امن کردن آشپزخانه برای کودک نوپا – به همه کابینت‌های پایینی و ماشین ظرفشویی چفت بزنید. از محافظ اجاق گاز و یا پوشش دستگیره‌های گاز استفاده کنید. – خرت و پرت‌ها را در قفسه‌های بالایی بگذارید.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 90]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن