واضح آرشیو وب فارسی:مهر: استاندار قزوین:
وضعیت سامانه بهین یاب در قزوین رصد می شود
شناسهٔ خبر: 3853628 - دوشنبه ۲۹ آذر ۱۳۹۵ - ۰۸:۲۲
استانها > قزوین
.jwplayer{ display: inline-block; } قزوین- استاندار قزوین گفت: برای ارائه گزارش دقیق به مردم و رسانه ها با تعیین یک کارگروه ویژه نطارتی نحوه دریافت و هزینه کرد تسهیلات بهین یاب در بخش صنعت و کشاورزی بدقت کنترل و رصد می شود. به گزارش خبرنگار مهر، فریدون همتی یکشنبه شب در بیست و سومین کارگروه رونق تولید که یکشنبه شب در سالن باغستان برگزار شد اظهارداشت: با تعیین یک کارگروه ویژه باید بسرعت نحوه هزینه کرد تسهیلات توزیع شده در سامانه بهین یاب بررسی و گزارش شود تا بتوانیم خیال مردم را راحت کنیم که این همه جلسه و وقت گذاشتن مسئولان دستگاههای اجرایی نتیجه داده است. همتی بیان کرد: باید در گزارشهایی که ارائه می شود بتوانیم دفاع همه جانبه کنیم لذا همه واحدهایی که تسهیلات گرفته اند باید نظارت و رصد شوند که به آنچه در خصوص ایجاد اشتغال جدید، تولید بیشتر و یا طرح توسعه و نیز بازگشت به چرخه تولید برای واحدهای تعطیل و یا متوقف شده هدف گذاری کرده ایم رسیده ایم یا نه باید بیشتر کار کنیم.
استاندار یادآورشد: اگر خلافی در یک واحد هم صورت گرفته باشد با متخلف برخورد خواهیم کرد تا هزینه دولتی درست هزینه و مصرف شود. وی اضافه کرد: کارگروه باید جوابگوی کار خود باشد و آنچه مصوب می کنیم پیگیری و اجرایی شود و از مدیران هم انتظار داریم جلساتی که در تهران با مسئولان کشوری برگزار می شود را پیگیری کنند تا به نتیجه برسد. همتی خود را نیز پاسخگوی مدیران مافوق دانست و اظهارداشت: همه موظفیم پاسخگوی مسئولان رده بالاتر خود باشیم و من هم خود را پاسخگوی مدیر بالاتر می دانم. واحدهای نیمه تعطیل به سرمایه گذاران جدید معرفی شوند استاندار اظهارداشت: واحدهایی که قادر به ادامه تولید نیستند و متوقف و حتی تعطیل شده اند می توانند به سرمایه گذاران جدید داخلی و خارجی معرفی شوند تا اگر توانستیم با کمک دیگران این واحدها را به چرخه تولید بازگردانیم. همتی اضافه کرد: مدیران ابتکار به خرج دهند و با هر روش ممکن واحدهای باقیمانده را به چرخه تولید بازگردانند تا وضعیت سامانه بهین یاب یک سره و مشخص شود. همتی تصریح کرد: از نگاه مدیریت عالی استان وظیفه دارم هم منافع بانکها و هم تولیدکننده را در نظر بگیرم لذا از مدیران انتظار دارم در زمان بروز مشکل برای واحدهای تولیدی با نگاه مثبت تصمیم بگیرند وبدانند اگر واحدی متوقف، تعطیل و یا مصادره شود برای ما منفعتی نخواهد داشت.
وی گفت: وقتی یک شرکت مانند کنتورسازی دچار مشکل می شود اگر مدیری بتواند کمک کند تا بدهی آن معوق شده و فرصت بدهند تا سرپا بایستد منطقی تر است تا اینکه بدهیهای خود را به اجرا بگذاریم و کارخانه را تعطیل کنیم تا نتواند تولید کند و در پرداخت حقوق کارگران و حق دولت هم دچار مشکل شود. استاندار بیان کرد: حدود ۹۰ درصد واحدها اگر حمایت شوند می توانند به تولید بازگشته و حقوق دولت و کارگر را پرداخت کنند و تنها ۱۰ درصد اهلیت ندارند و باید از راه قانونی برخورد شده و نسبت به تغییر مدیریت آنها اقدام کنیم.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: مهر]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]