تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 23 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):انسان، با نيّت خوب و اخلاق خوب، به تمام آنچه در جستجوى آن است، از زندگى خوش و امني...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1828815425




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آيا دولتمردان خط قرمز دخالت در انتخابات را كمرنگ مي‌كنند؟


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: آيا دولتمردان خط قرمز دخالت در انتخابات را كمرنگ مي‌كنند؟
تا انتخابات رياست جمهوري سال 96 تنها پنج ماه ديگر باقي مانده است و به طور حتم احزاب و گروه‌هاي سياسي تلاش خواهند كرد آخرين رايزني‌هاي خود را براي حضوري قدرتمند در اين رخداد مهم به كار بگيرند.
نویسنده : مهدی‌ پورصفا 
تا انتخابات رياست جمهوري سال 96 تنها پنج ماه ديگر باقي مانده است و به طور حتم احزاب و گروه‌هاي سياسي تلاش خواهند كرد آخرين رايزني‌هاي خود را براي حضوري قدرتمند در اين رخداد مهم به كار بگيرند. برخي‌ها صحبت از ائتلاف مي‌كنند و برخي ديگر خواستار مشخص شدن نامزد نهايي با استناد به نظرسنجي‌هاي صورت گرفته هستند.

اين كه در نهايت چند نفر در عرصه انتخابات رياست جمهوري حضور خواهند يافت، نكته‌اي نامعلوم است اما آنچه از هم اكنون درباره قطعیت آن نوشت، حضور حسن روحاني براي دور دوم انتخابات رياست جمهوري خودش است.
البته اين نكته را بايد در نظر داشت كه ممكن است همه چيز در لحظات آخر تغيير كند، به خصوص آنكه برخي شواهد حاكي است كه احتمال سردرگمي دسته‌اي از رهبران و تصميم‌گيران جريان اصلاحات جهت به كرسي نشاندن پروژه عبور از روحاني همچنان وجود دارد و سعي می‌کنند با در اختيار داشتن ابزارهاي رسانه‌اي و در فضاي مناسب به دنبال ارائه يك چهره مقبول جهت دو قطبي نمودن انتخابات رياست جمهوري بهار سال آينده هستند.
  
انذار رهبري به دولت
حضور رئيس‌جمهور دولت مستقر در انتخابات رياست جمهوري مانند راه رفتن بر لبه تيغ است. از يك طرف رئيس‌جمهور وقت به دليل چهار سال حضور در منصب رياست جمهوري و در اختيار داشتن منابع مختلف از امكان حضوري قدرتمند در انتخابات برخوردار است و از سوي ديگر همين مسئله مي‌تواند به نقطه ضعفي عليه وي تبديل شود.
در سال 88 يكي از مهم‌ترين بهانه‌هاي برخي معارضان سياسي با نظام و همچنين مدعيان تقلب، استفاده رئيس‌جمهور وقت از امكانات دولتي به خصوص تزريق دلارهاي نفتي در سه ماهه اول سال 88 بود. موضوعی که البته بیش از آنکه واقعیت خارجی داشته باشد بهانه‌ای بود برای فتنه‌انگیزی علیه نظام. 

به همين دليل است كه مقام معظم رهبري در ديدارهاي مختلف خود با اعضاي هيئت دولت در مقاطع گوناگون بر اين نكته تأكيد كرده‌اند كه اعضاي دولت به هيچ عنوان وارد فعاليت‌هاي انتخاباتي نشوند.
ايشان در ديدار رئيس‌جمهور و اعضاي هيئت دولت در سال جاري با اشاره صريح به همين مسئله مي‌فرمايند: درگير حواشي هم نشويد؛ چون اين ماه‌هايي كه در پيش داريم، ماه‌هايي است كه به‌تدريج با چالش‌هاي انتخاباتي همراه مي‌شود؛ يعني همين‌طور تبليغات انتخاباتي، حرف‌هاي انتخاباتي، مسائل سياسي [پيش مي‌آيد]؛ مخالفين يك چيز مي‌گويند، موافقين يك چيز مي‌گويند؛ اينها نبايد شما را مشغول كند، يعني اصلاً توجه به اين مسائل نكنيد، كار خودتان را بكنيد. بهترين تبليغ براي دولتي كه در رأس كار است، عمل او است. يعني شما اگر چنانچه هزاران كلمه در تبليغ حرف بزنيد، اما يك كار خوب [هم] ارائه بدهيد، اين يك كارِ خوب بيش از آن هزاران كلمه حرف تأثير مي‌گذارد در مردم. يعني [اگر] مردم ببينند، حس كنند، لمس كنند كار را، اين بهترين تبليغ براي دولت است.

در اين سخنان رهبر معظم انقلاب به صراحت به اين نكته اشاره مي‌كنند كه بهترين راه براي تبليغ دولت عملكرد صحيح است، عملكردي كه مي‌تواند به بهترين صورت ممكن و بدون هيچ شائبه‌اي تبليغي مناسب و فوق‌العاده براي دولت مستقر محسوب شود.
   
فرصت كوتاه براي جلب نظر مردم
واقعيت اينجاست كه بر طبق گفته صريح رهبر معظم انقلاب دولت يازدهم در اين فرصت باقيمانده تا انتخابات رياست جمهوري بايد همچنان تلاش كند نظر مردم را تأمين كند تا آحاد مردم بتوانند با اميد بيشتري در انتخابات شركت كنند‌.

سابقه نشان داده كه رأي روساي جمهور در دور دوم انتخاب آنان، بالاتر از دور اول بوده و جهت تحقق اين موضوع در رابطه با روحاني، دولت و اعضاي كابينه راه سختي را پيش رو دارند چراكه مردم براي هيچ مسئولي از قبل چك سفيد امضا نمي‌كنند و با توجه به كارنامه درخشان و فعاليت‌هاي موجود مجدداً رأي اعتماد به مسئولان و خدمتگزاران مي‌دهند. اين قضيه نه تنها در مورد انتخابات رياست جمهوري بلكه در مورد انتخابات مجلس شوراي اسلامي و انتخابات شوراهاي شهر و روستا نيز صدق مي‌كند.

عملكرد نه چندان محكم دولت در عرصه اقتصادي، به خصوص فراگير شدن ركود همه جانبه كه مورد تأكيد تمام سياستمداران است، مي‌تواند اين نكته را به خوبي نشان ‌دهد كه دولت مسير چندان موفقي را در عرصه برآورده شدن اهداف اقتصادي خود طي نكرده است.
از سوي ديگر بحث برجام نيز نتوانسته است آن چنان كه بايد و شايد به كمك دولت بيايد.  

خط قرمزي كه دولت آرام آن را مي‌شكند
با تمام اين تفاسير و راه سخت دولت در مسير جلب نظر مردم آنچه كه جلب توجه مي‌كند، سخنان برخي از مقامات دولتي در طرفداري صريح از پيروزي روحاني در انتخابات رياست جمهوري سال آينده است؛ اتفاقي كه نه تنها امري متداول نيست، بلكه حتي مي‌تواند روند بي‌طرفي دولت را با سؤالات جدي روبه‌رو كند.
در جديدترين نمونه شايد سخناني بوده است كه اميري معاون پارلماني دولت در گفت‌و‌گو با روزنامه آفتاب يزد بيان كرده است.

وي در گفت‌و‌گوي خود با روزنامه آفتاب يزد به صراحت به اين نكته اشاره مي‌كند كه پيروزي روحاني قطعي است. وي در ادامه سخنان خود مي‌گويد: ما بايد اواخر سال 91 و اوايل سال 92 را از جهت اقتصادي با شرايط فعلي مقايسه كنيم و ببينيم اواخر سال 91 و اوايل سال 92 چه وضعيتي به لحاظ اقتصادي داشتيم و الان در چه وضعيتي به سر مي‌بريم. ما نبايد از خاطر ببريم كه اواخر سال 91 در همين بازار تهران و اصفهان شاهد اعتصاب بوديم. در همين صرافي‌هاي خيابان فردوسي شاهد حضور پليس و تجمعاتي بوديم كه به نوسانات قيمت ارز معترض بودند.
نكته جالب اينجاست كه اميري در سخنان خود به هيچ عنوان به نوسان اخير در بازار ارز تهران كه ارزش دلار به 4 هزار تومان رسيده است، اشاره نمي‌كند. اما از همه مهم‌تر اينكه آيا اميري به عنوان يك مقام دولتي و البته كسي كه مدت‌ها در وزارت كشور سابقه سخنگويي دارد، مي‌تواند از سخنان خود دفاع كند.

دولت بايد خطوط قرمز خود را در عرصه انتخابات رعايت كند و مهم‌ترين اصل اين خط قرمز كارايي هر چه بيشتر به جاي تكيه بر اقدامات تبليغاتي است. ضمن اینکه این قبیل سخنان شائبه دخالت در انتخابات توسط مجریان را تقویت می‌کند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۲۱:۵۹





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن