تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 5 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):بى گمان شيعيان ما دل هايشان از هر خيانت، كينه،وفريبكارى پاك است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869986093




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

حضور جامعه روحانیت و علمی در دانشگاه ها سبب وحدت می شود


واضح آرشیو وب فارسی:مهر: نماینده ولی فقیه در مازندران:
حضور جامعه روحانیت و علمی در دانشگاه ها سبب وحدت می شود

کراپ‌شده - طبرسی


شناسهٔ خبر: 3853134 - یکشنبه ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - ۱۴:۵۱
استانها > مازندران

.jwplayer{ display: inline-block; } ساری - نماینده ولی فقیه در مازندران گفت: حضور جامعه روحانیت و علمی در دانشگاه ها نه تنها موجب وحدت حوزویان و جامعه علمی و نخبه کشور می شود.  به گزارش خبرنگار مهر، آیت الله نورالله طبرسی ظهر یکشنبه در نشست همفکری راه های دسترسی به اهداف بلند وحدت حوزه و دانشگاه اظهار داشت: امیدواریم وحدت حوزه و دانشگاه که همان وحدت میان مسلمین و برای جامعه اسلامی است محقق شود تا همه با فکر ، اندیشه و قلم واحد برای پیشرفت اسلام و انقلاب قدم برداریم. نماینده ولی فقیه در استان مازندران، به ۲۷ آذرماه و سالروز شهادت آیت الله محمد مفتح اشاره کرد و با بیان اینکه دین اسلام، دین واحد است تاکید کرد: تفرقه ها جامعه مسلمین را از بین برد، چرا که دشمنان اسلام بیکار ننشستند و همچنان با ایجاد تفرقه بین شیعه و سنی به دنبال گرفتن جان و مال آنان هستند . وی، به وحدت حوزه و دانشگاه اشاره کرد و گفت: از گذشته های دور و زمانی که مدرسه دارالفنون ایجاد شد حوزه و دانشگاه دو موضوع  مجزا و با رویکردهای متفاوت در اذهان القاء شدند که  روز به روز از سوی دشمنان دین، بر تفرقه و جدایی آن دو  دامن زده شد. عضو مجلس خبرگان رهبری، ادامه داد: تفرقه بین حوزه و دانشگاه در دوران پهلوی اول به اوج خود رسید و این در حالی است که  در قرون گذشته تمامی علومی که در حوزه های علمیه تدریس می شد شامل ریاضیات، فلکیات و ... بود به همین دلیل در آن اعصار  دانشمندانی در عرصه های طب،  ریاضی، شیمی، نجوم و تاریخ و .. در بین مسلمانان  داشتیم که افتخار دنیای اسلام شدند. آیت الله طبرسی، با بیان اینکه در گذشته اساس دانشگاه ها بر مبنای تفکرات غربی بود و برای رسم دین و اسلام وقعی قائل نبودند، ابراز داشت: متاسفانه در گذشته حوزه و دانشگاه در تقابل با یکدیگر بودند در حالی که پس از پیروزی انقلاب اسلامی بر تعامل و تضارب آراء بین دانشگاهیان و حوزویان تاکید شده است. وی، در ادامه گفت: تاختن بر دین و متهجر خواندن  افراد مسلمان در گذشته و در دانشگاه ها حتی توسط نخبگان و اهل قلم مرسوم بود ولی با آمدن امام راحل و پیروزی انقلاب اسلامی ایران، حوزه و دانشگاه در کنار یکدیگر قرار گرفتند و در عین حال بسیاری از دانشجویان آن زمان گوهر گرانبهایی را که به دنبال آن بودند در اسلام پیدا کردند. نماینده ولی فقیه در استان مازندران و امام جمعه ساری، در ادامه با  یادآوری و ابراز خرسندی از شکل گیری تفکر دانشگاه اسلامی پس از انقلاب ، گفت: امروز ما میراث دار دو قشر تاثیرگذار حوزه و دانشگاه هستیم که دشمنان سالهای سال بین آنها جدایی انداخته بودند. طبرسی، با بیان اینکه هنوز هم دانشگاه هایی  با تفکر غربی در کشور وجود دارد ، گفت: حضور جامعه روحانیت و علمی در دانشگاه ها نه تنها موجب وحدت حوزویان و جامعه علمی و نخبه کشور می شود بلکه تفکرات اسلامی در چنین دانشگاه هایی جایگزین تفکر غربی خواهد شد. وی، با اشاره به اینکه هم اکنون در دانشگاه های ما  بر برپایی نماز جماعت، توجه به موضوع حجاب و مبانی دینی و اسلامی توجه می شود ، افزود: این در حالی است که قبل از پیروزی انقلاب اینگونه نبود و  تفکر غربی بر دانشگاه ها حاکم بود.

عضو مجلس خبرگان رهبری ، بر ضرورت ایجاد و راه اندازی موسسه ای متشکل از  تمامی دانشگاه های استان مازندران جهت پیگیری موضوع وحدت حوزه و دانشگاه تاکید کرد و افزود: با این اقدام می توان وحدت حوزه و دانشگاه را عینیت بخشید  زیرا با حیله هایی که دشمنان  به کار بسته اند  این وحدت و انسجام  روز به روز کمرنگ تر می شود  لذا بایستی برای حفظ خون شهدایی که در مسیر پیروزی انقلاب جان خود را از دست دادند ، شهدای مدافع حرم و شهدای ۸ سال دفاع مقدس ، استعمار زدگی را از دانشگاه ها زدود.









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: مهر]
[مشاهده در: www.mehrnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن