تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس كاغذى را كه روى آن بسم اللّه‏ الرحمن الرحيم نوشته شده است از روى زمين برد...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

دستگاه آب یونیزه قلیایی کره‌ای

ضد لک اکسیس وای

طراحی سایت در مشهد

کنسرت حامیم کیش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1872092952




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

معاون سیاسی سپاه: داعش دیگر حرفی از خلافت اسلامی نمی‌زند /می‌خواستند ایران را تبدیل به لیبی کنند


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: معاون سیاسی سپاه: داعش دیگر حرفی از خلافت اسلامی نمی‌زند /می‌خواستند ایران را تبدیل به لیبی کنند
امروز مدافعان حرم در قالب یگان مختلف شیوه نبرد میدانی با تروریست ها را یاد گرفته اند. و الان داعش حرفی از خلافت اسلامی نمی زند و به دنبال حکومتی در ادلب است.
معاون سیاسی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: امام خمینی (ره) با رجوع به اسلام ناب محمدی(ص) از مردم ایران، افرادی زنده و پویا تربیت کرد، و امروز نه تنها در کشور خود تولید عزت و علم می کنند، بلکه الهام بخش عزت در جهان اسلام هستند.

به گزارش ایرنا، سردار سرتیپ پاسدار رسول سنایی راد، شامگاه شنبه در مسجدالحسین (ع) جوادیه بیرجند افزود: باید روحیه دینی و انقلابی تقویت شود، امام با تکیه بر اسلام انقلاب را رقم زد و امروز در تصمیم بزرگ کسانی که روحیه جهادی دارند می توانند ایفای نقش کنند.

او ادامه داد: انقلاب اسلامی هم برای مردم ایران و هم برای مردم منطقه الهام بخش است به همین دلیل استکبار جهانی به دنبال تضعیف نظام و پیاده کردن مدل لیبی در ایران بود.استکبار جهانی و در صدر آن ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی در منطقه غرب آسیا به دنبال جنگ نیابتی برآمدند. آنها چون احساس کردند با زنده شدن اسلام و پیام انقلاب ایران در دنیا، اسلام مجددا اعتبار پیدا می کند، این منجر به ایجاد همان تمدنی که با ظهور پیامبر(ص) اسلام در جهان اتفاق افتاد، می شود.

وی همچنین با اشاره به ظهور اسلام و پیش روی مسلمانان تا قلب اروپا، افزود: ماجرای آندلس ضربه مسیحی ها به اسلام بود و امروز هم در بسیاری کشورهای اروپایی گرایش مردم به اسلام تبدیل به یک روند شده است،آنها احساس خطر کردند. با ترویج فرهنگ اسلامی بسیاری از دختران مسیحی داوطلب ازدواج با مردان مسلمان بودند، چون در مسلمانان سلامت، غیرت و تضمین زندگی می دیدند. به این دلیل در بعضی کشورهای اروپایی از جمله دانمارک، فردی اقدام به کشیدن تصاویر موهن از پیامبر(ص) کرد تا چهره اسلام را مخدوش کند. زمانی قرآن سوزی می کردند، «تری جونز» کشیش افراطی بود که با هدف تخریب اسلام قرآن آتش می زد، نتیجه این اقدام خلاف اهدافشان شد چون در میان مسلمانان وحدت بیشتر بوجود آمد. در شبه جزیره عربستان با ظهور پیامبر اسلام (ص) ایجاد تمدن اسلامی شکل گرفت. عرب ها که تا آن روز علاقه شان شمشیر، اسب و گاهی شعر خوانی بود، با تاسی از اسلام تمدن بزرگی در جهان رقم زدند،گاهی در تاریخ گفته می شود که مغولان به ایران حمله کردند، در این کشور چیزی برای غارت و چپاول داشتند اما در عربستان چیزی برای چپاول وجود نداشت. پیامبر اسلام (ص) نهضت خود را در یک منطقه بیابانی شروع کرد، اما کسانی که مدعی تمدن در شرق و غرب جهان بودند مجبور به واکنش در برابر دین اسلام شدند. امپراتوری ایران تسلیم پیام اسلام شد، و جالب است بدانیم ایرانی ها قدرت مقابله داشتند اما آنچه موجب استقبال آنها از مسلمانان شد همین پیام وحیانی نبی مکرم اسلام(ص) بود. در ایران آن روز عدالت وجود نداشت و مسلمانان پیام عدالت و برابری و برداری با خود داشتند و حتی گفته شد که رستم فرخزاد فرمانده سپاه ایران قصد تسلیم شدن داشت چون در پیام اسلام نور می دید اما دیگرانی او را وسوسه به جنگ با مسلمانان کردند. هرچند بعدها در بین مسلمانان انحراف ایجاد شد و امام صادق (ع) برای احیای ارزش ها اسلامی در آن زمان اقدام و حدیث پیامبر (ص) را منتقل می کردند. جریان صهیونیستی در اروپا به دنبال مخدوش کردن چهره اسلام و تضعیف جهان اسلام توسط خود مسلمانان رفت، چون دیدند که روش قبلی سودی برایشان ندارد.

معاون سیاسی سپاه پاسداران در ادامه با اشاره به توطئه های استکبار در منطقه یاد آور شد: آنها به دنبال جنگ نیابتی رفتند، این جنگ ابتدا در لیبی آغاز شد و به سوریه تسری پیدا کرد. در لیبی ضعف موجب این رخنه شد، قذافی توسط آمریکا تهدید شد ، بعد از سقوط هواپیمای پان آمریکن به اسم « ماجرای لاکربی » مشهور شد، آمریکا لیبی را به حمله نظامی تهدید کرد، قذافی سال 2001 به دلیل اینکه تهدید را رفع کند به سمت مذاکره با آمریکا رفت و به دنبال جلب اعتماد آمریکا بود.قذافی تصور می کرد اگر اعتماد آمریکا را جلب کند دیگر مورد تهدید قرار نخواهد گرفت و به همین دلیل خسارت سقوط این هواپیما را پرداخت کرد. آمریکایی ها مدعی شدند که لیبی باید عوامل دخیل در سقوط هواپیما را هم تحویل دهد و او هم دو عنصر امنیتی خود را به آنها تحویل داد.

سردار سنایی راد گفت: سال 2011 سازمان پیمان آتلانتیک شمالی« ناتو »به بهانه حمایت از معارضان مسلح به لیبی حمله کرد، انگلستان نیز از کشورهای مهاجم بود. آمریکایی ها از آن موقع طمع کردند، اگر قدت کشورهای اسلامی را کاهش دهند می توانند به آنها حمله نظامی کنند. در عراق 85 درصد بدنه داعشی ها نیروهای بعثی هستند، بعضی ها ریش گذاشتند و ظاهر خود را تغییر دادند،بعضی دیگر ریش خود را تیغ می زنند و در سنگر آنها حتی مشروب دیده می شود.امروز مدافعان حرم در قالب یگان مختلف شیوه نبرد میدانی با تروریست ها را یاد گرفته اند. و الان داعش حرفی از خلافت اسلامی نمی زند و به دنبال حکومتی در ادلب است.


تاریخ انتشار: ۱۳:۳۸ - ۲۸ آذر ۱۳۹۵ - 18 December 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 31]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن