تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):درباره ما غلو نکنید، ما را بندگان پرورش یافته (حق تعالی) بدانید آنگاه در فضلیت ما ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867799230




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ادامه سفر وزیر ارتباطات به ترکیه


واضح آرشیو وب فارسی:عصر ایران: ادامه سفر وزیر ارتباطات به ترکیه
نماینده ویژه رییس‌جمهور کشورمان در امور ترکیه با حضور درمحل حادثه تروریستی ترکیه با ملت ترکیه ابراز همدردی کرد.

به گزارش ایسنا، محمود واعظی وزیر ارتباطات ایران و نماینده ویژه رییس‌جمهور در امور ترکیه که به منظور دیدار و گفت‌وگو با همتایان خود در امور توسعه همکاری‌های اقتصادی به ترکیه سفر کرده است با حضور در محل حادثه انفجار جنایتکارانه علیه نیرو های پلیس ویژه ترکیه ضمن ابراز همدردی با ملت ترکیه و قرا ئت فاتحه برای کشته شدگان از خداوند برای مجروحان این حادثه آرزوی سلامت و برای بازماندگان طلب صبر کرد .

وی که به منظور دیدار و گفت‌وگو با همتای ترک خود در استانبول بسر می‌برد هم‌چنین با نیهات زیبکچی وزیر اقتصاد و رئیس اجلاس کمیسیون مشترک ترکیه با ایران دیدار و گفت‌وگو کرد.

وی که در رأس یک هیئت بلند پایه از مسئولین دستگاه‌های ذیربط اقتصادی و سیاسی کشورمان به  استانبول سفر کرده است در این ملاقات با ابراز تسلیت  به ملت و دولت ترکیه درموردحادثه تلخ جنایتکارانه انفجار اخیر در استانبول که منجر به کشته شدن جمعی از شهروندان ونیروهای پلیس ترکیه شد، اعلام کرد: جمهوری اسلامی ایران به شدت این قبیل اقدامات را محکوم  نموده و همواره در کنار ملت و دولت ترکیه برای مقابله با تروریسم خواهد ایستاد.

نماینده ویژه رییس‌جمهور در این دیدار تاکید کرد:  مایلیم که موانع و محدودیت‌های تجاری، بانکی و اقتصادی بین دو کشور مرتفع شود، به خصوص موانع مرتبط با اقلام غیرتعرفه‌ای که یکی از موضوعات مهم مرتبط با توسعه تجارت دو کشور می‌باشد.

وی افزود: ما می خواهیم ان‌شاءالله در برنامه سفر آتی جناب آقای دکتر جهانگیری به ترکیه چارچوب مناسبی برای توسعه همکاری‌ها و روابط اقتصادی،تجاری و بازرگانی تنظیم و هماهنگ نماییم و امیدواریم سطح مناسبات اقتصادی و بازرگانی دو کشور برای دسترسی به هدف چشم انداز اقتصادی تا سقف 30 میلیارد دلاری ، هر چه سریعتر ارتقاء یابد.

وی گفت: اگر ایران و ترکیه در کنار هم قرار گیرند می‌توانند از طریق هم‌افزایی و همکاری مشترک با تروریسم مبارزه نموده و وضعیت نابسامان منطقه را با تفاهم و همدلی حل و فصل نمایند.

نماینده ویژه رییس‌جمهور تاکید کرد: ایران و ترکیه دو قدرت مهم و تاثیر گذار منطقه هستند وبی شک  تقویت روابط سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی فی مابین دو کشور می تواند در ابعاد منطقه ای و بین المللی نیز نیز به طور موثر تأثیر گذار باشد.

وی با اشاره به موضوع موافقتنامه ترجیحی که در سال 2015 بین دو کشور امضاء شد افزود:  این موافقتنامه یکی از ابزارهای مهم  توسعه تجارت و رفع موانع و محدودیت های تجاری فی مابین دو کشور می‌باشد. خصوصا این‌که ترکیه مایل است موانع صادرات محصولات ایرانی را هم مرتفع نماید.

امیدواریم  در سفر جناب آقای جهانگیری به ترکیه اصلاحیه مرتبط با رفع موانع در مورد اقلام جدید کالاها را نیز میان یکدیگر به امضا برسانیم.

وی موضوع  حمل و نقل  و وجود مشکلات این حوزه را به عنوان یکی دیگر از موانع موجود درراه توسعه تجارت و  صادرات میان دو کشور مورد تاکید قرار داد و افزود :  باید برای از بین بردن مشکلات مرزی ، گمرکی و توسعه حمل و نقل با یکدیگر وخصوصا میان دستگاه های ذیربط همکاری های تنگاتنک و منظم برقرار گردد.

واعظی افزود : موضوعات گمرکی، از جمله ایجاد پنجره واحد گمرکی و ساماندهی مرزهای دو کشور از جمله مسائلی است که می‌تواند امور تجاری فی مابین را  تسهیل نماید.

وی با توجه به امضای سند کاهش عوارض سوخت میان دو کشور، اعلام کرد : ایران آمادگی دارد که موضوع کاهش تعرفه سوخت برای کامیون هایی که به مقصد ایران کالا حمل می کنند را ً برای کامیون های ترک هم اعمال نماید. متقابلاً انتظار داریم  از سوی ترکیه هم اقدام مشابه در مورد کامیون های ترانزیت ایرانی  برقرار گردد.

وی در این دیدار  اهمیت حل و فصل موضوعات بانکی وتوسعه روابط  بانک ها و از جمله افزایش همکاری  میان بانک های مرکزی دو کشور را خواستار شد.

نماینده ویژه رییس‌جمهور در پایان موضوع توسعه همکاری های انرژیک در حوزه نفت و گاز و افزایش صادرات محصولات نفتی و پتروشیمی را ازجمله دیگر موارد اساسی در حوزه توسعه روابط اقتصادی میان دو کشور برشمرد و اظهار امیدواری کرد : در سفر آتی معاون اول رئیس جمهور ایران به ترکیه بتوانیم به نتایج مطلوبی در این حوزه نیز دست یابیم.

نیهات زیبکچی وزیر اقتصاد ترکیه نیز در این دیدار ضمن خیر مقدم به نماینده ریاست جمهور ایران و هیئت همراه در خصوص موضوعات مطرح شده تاکید نمود: ترکیه تمام تلاش خود را برای توسعه روابط و همکاریهای دوجانبه سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی با ایران معطوف داشته و مصمم هستیم هر چه سریعتر ضمن ایجاد تسهیلات لازم ، موانع موجود در امر توسعه روابط اقتصادی خصوصا به منظور دستیابی به چشم انداز سی میلیارددلاری  مورد نظر روسای جمهور دو کشور را مرتفع  نماییم .

در پایان طرفین ضمن تاکید بر اهمیت توسعه مبادلات گردشگری دو جانبه میان ایران و ترکیه با توجه به نزدیکی و تقارب فرهنگی مردمان دو کشور و اثرات اقتصادی و تجاری این گونه مراودات بر اهمیت و ضرورت مشارکت موثر خصوصا در امر همکاری مشترک بخش های خصوصی و تبادل تجربه و دانش فنی در این حوزه ، میان دو کشور تاکید نمودند.


تاریخ انتشار: ۲۱:۲۱ - ۲۶ آذر ۱۳۹۵ - 16 December 2016





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: عصر ایران]
[مشاهده در: www.asriran.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 96]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن