محبوبترینها
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
در خرید پارچه برزنتی به چه نکاتی باید توجه کنیم؟
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1828957266
حضور زنان در هیات اجرایی انتخابات
واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: حضور زنان در هیات اجرایی انتخابات
وزیر کشور گفت: با حضور زنان در هیات اجرایی انتخابات به طور کامل موافق هستم. در این زمینه دستوراتی داده شده بود و تعداد زنان در هیاتهای اجرایی را میتوان افزایش داد.
آفتابنیوز : به گزارش ایسنا، عبدالرضا رحمانی فضلی در نشست هم اندیشی زنان فعال و نخبه سیاسی که امروز در وزارت کشور برگزار شد، اظهار کرد: انتصاب مشاور امور بانوان و خانواده و فرمانداریها اقدام خوبی است که این کار دنبال شده است.
وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: قرار بود فضای سیاسی را آرام و فعال نگهداریم و بهره گیری از چنین فضایی را تسریع و تسهیل کنیم. علاوه بر آن مشارکت را در حوزه سیاسی تقویت و انتخابات را به خوبی برگزار کنیم و تلاش کردهایم در این زمینهها گام برداریم.
وی در ادامه تصریح کرد: خانه احزاب به عنوان یکی از مشکلات در حوزه سیاسی مطرح بود. ما 5 جلسه را با منتخبان و افراد موثر سیاسی برگزار کردیم و خانه احزاب افتتاح شد. بین اعضای خانه احزاب اختلافاتی بود و اراده و همت کافی برای همگرایی بین احزاب کم بود. ما تلاش کردیم بین آنها همگرایی به وجود آوریم.
رحمانی فضلی با اشاره به طرح احزاب گفت: این طرح در مجلس بود، ما نیز لایحه احزاب را تهیه کردیم و به مجلس فرستادیم که لایحه قابل قبولی است.
وزیر کشور درباره لایحه جامع انتخابات تصریح کرد: این لایحه بسیار مهم است و آن را آماده کردیم و به دولت ارائه دادیم. البته صبر کردیم که سیاستهای کلان از سوی مقام معظم رهبری ابلاغ شود و ما لایحه را با این سیاستها تطبیق دادیم و قرار است لایحه جامع انتخابات به زودی در صحن دولت مطرح شود.
وی درباره ارائه مجوز به احزاب اظهار کرد: همه مجوزهای مربوط به احزاب تعیین تکلیف شده است و موردی نداریم که مجوز صادر نشده باشد. البته در مسیر تصویب برخی از درخواستها مشکلاتی داشتیم. مواردی نیز در زمینه فعالیت استانی احزاب و گروههای سیاسی مطرح بود و ما تلاش کردیم زمینه فعالیت و مشارکت آنها فراهم شود.
رحمانی فضلی انتصابات در وزارت کشور را چند وجهی، پیچیده و دارای ظرایف دانست و تصریح کرد: فرماندار فقط کار سیاسی انجام نمیدهد و هر مشکلی را در هر دستگاه حاکمیتی و غیر حاکمیتی باید مدیریت کند.
وی اضافه کرد: زمانی که من به عنوان وزیر کشور منصوب شدم 80 درصد از نیروهای مدیریتی در وزارت کشور مانند فرمانداران از خارج از وزارت کشور منصوب شده بودند. این وضعیت میزان انگیزه و مدیریت پذیری را دچار مشکل میکند. اما در حال حاضر بیش از 80 درصد از افراد فعال در وزارت کشور از نیروهای داخل این وزارتخانه هستند.
وی با بیان اینکه اکنون بیش از 60 معاون فرماندار زن در وزارت کشور فعالیت میکنند گفت: این اقدامات موجب کادرسازی میشود و میتوان از این نیروها در دوره بعد بهره برد.
رحمانی فضلی تاکید کرد: تلاش کردیم تا انتصابات در وزارت کشور در موعد مقرر انجام شود. انتصاب استانداران دو ماه به طول انجامید. با وجود اینکه در ساختار حکومتی کشور تمام دستگاههای اجرایی تابع دولت نیستند هیچ گونه اختلافی که موجب خلل در روند کار شود به وجود نیامد. این وضعیت نتیجه تلاش برای آرامش و ثبات در کشور بوده است.
وی با اشاره به کوشش برای ایجاد بستر لازم برای نشاط سیاسی در کشور اظهار کرد: هیچ مشکلی برای فعالیتهای سیاسی نداریم. البته در اوایل کار یکی دو بار جلسات به هم ریخته شد که ما با عاملان آنها برخورد کردیم و اگر چنین اقداماتی انجام شود. با آن برخورد میکنیم.
وی اضافه کرد: در 16 آذر سال جاری 336 سخنرانی در کشور انجام شد که برخی از آنها به علت حضور نیافتن سخنران برگزار نشد که این موارد نیز انگشت شمار بود.
وی با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت: ما توانستیم انتخابات را آرام، قانونی و سالم برگزار کنیم و اعتراضی از سوی هیچ گروه سیاسی نشد و در زمینه رد صلاحیتها تلاش کردهایم که حداکثر افراد تایید شوند. تمام این اقدامات در آرامش صورت گرفت و در صحنه رسانه، اجتماعی و سیاسی درگیری و اختلافی نداشتیم.
رحمانی فضلی با بیان اینکه نظام جمهوری اسلامی تلاش میکند، رفاه و تعالی انسانی را برای افراد به ارمغان بیاورد البته در معرض تهدیداتی نیز قرار دارد.
وزیر کشور با بیان اینکه تغییرات در عرصههای مختلف در حال حاضر به سرعت رخ میدهد گفت: تغییرات اقتصادی به قدری سریع رخ میدهد که ما برای رصد و پیگیری تغییرات فناوری در حوزه اقتصادی ممکن است با مشکل مواجه شویم. در حوزه اجتماعی نیز مناسبات، روابط و نقشها به طور دائم در حال تغییر است و حجم عظیمی از اطلاعات در لحظه در اختیار مردم قرار میگیرد و از این طریق آنها قدرت قضاوت و تحلیل را پیدا میکنند. اگر در این شرایط برخورد منفعلانهای داشته باشیم نمیتوانیم موفق شویم.
به گزارش ایسنا رحمانی فضلی در ادامه گفت: تعامل اقتصادی و اجتماعی در عرصه سیاست تاثیر میگذارد. این ویژگی شرایط اجتماعی و سیاسی کنونی و با توجه به سرعت تغییرات ممکن است با همه امکانات تحلیلی خود در تحلیل دچار اشکال شویم. علاوه بر آن عرصه فرهنگی نیز در حال تغییر است. مقام معظم رهبری چند سال قبل بحثهایی را در حوزه تغییرات اجتماعی مطرح کردند. به نظر ایشان تغییرات اجتماعی یک ضرورت حتمی است که باید بتوانیم آن را مدیریت کنیم. در ادامه ایشان بحث سبک زندگی را نیز مطرح کردند.
وی با بیان اینکه ایران از تنوع زیادی برخوردار است اگر نتوانیم تحلیل درستی از مطالبات و نیازها داشته باشیم دچار مشکل میشویم چرا که سرعت انتقال اطلاعات بسیار بالاست.
وی با اشاره به میزان توجه مردم به رسانههای رسمی گفت: لازم است به نیروی انسانی، علم و فناوری رسانههای رسمی توجه شود. در غیر اینصورت نمیتوانند در حال حاضر عملکرد مطلوبی داشته باشند. از سوی دیگر تعریف گروههای مرجع به هم ریخته است.
وی با بیان اینکه امنترین کشور منطقه هستیم تصریح کرد: هیچ مشکلی در زمینه تامین امنیت داخلی نداریم. این وضعیت به معنای نبود تهدید برای کشور نیست. چرا که روزانه با تهدیدات امنیتی مواجه هستیم و با آن مقابله میکنیم. در حال حاضر افرادی تحت تاثیر جریانات وهابیت و تکفیری در صف انتحار قرار گرفتند و این گروهها را کشورهای مرتجع و صهیونیستها مدیریت میکنند.
رحمانی فضلی اضافه کرد: در حوزه اجتماعی مناسباتی در جامعه بوده که روند نارضایتیها را افزایش داده و این نارضایتیها متاسفانه با اهداف سیاسی و منافع برخی از کشورها گره خورده است و نارضایتی اجتماعی تبدیل به نارضایتی امنیتی شده است.
وی تاکید کرد: در صورت برخورداری از آرامش و امنیت فعالیت سیاسی معنا پیدا میکند اسناد و مدارک نشان میدهد که هدف دشمنان ضربه به ایران است چون کشور ما مرکز تحول بیداری اسلامی محسوب میشود و با توجه به تغییرات و تحولات سریع باید وضعیت را مدیریت کنیم. وحدت و انسجام داخلی نیز از اهمیت زیادی برخوردار است و هر کس که موجب ایجاد تنش در جامعه شده است مردم دست رد به سینه او زدهاند.
رحمانی فضلی با تاکید بر ضرورت تقویت مشارکت و همکاری مردم گفت: در دنیا با مشارکت مردم امور محقق میشود و مردم پایه اصلی حکومت هستند. امنیت پایدار و توسعه اقتصادی نیز روی دوش مردم است و به نقش مردم باید توجه کنیم.
وی با اشاره به نقش احزاب اظهار کرد: حزب نباید به شورای مرکزی و چند دفتر در استانها محدود شود ، بلکه باید به داخل مردم برویم و از خواستها و مطالبات واقعی آنها آگاه شویم. البته ممکن است احزاب در اعمال سلیقه و روشها متفاوت عمل کنند.
وی با تاکید بر ضرورت آگاهی بخشی به مردم اظهار کرد: احزاب و گروهها میتوانند نقش مهمی داشته باشند. در حال حاضر قدرت رسانهها برای تحریف زیاد شده است، بنابراین آگاهی بخشی به مردم از اهمیت زیادی برخوردار است.
وزیر کشور در ادامه به برخورد صادقانه با مردم تاکید کرد و با اشاره به ضرورت قانون مداری گفت: از زمان مشروطیت تا کنون درباره قانونمداری صحبت میکنیم ، لازم است احزاب به موضوع قانون بپردازند و در تقویت قانون گرایی نقش داشته باشند. متاسفانه برخی از مردم با حقوق خود آشنا نیستند. در این شرایط احزاب میتوانند در جهت آشناسازی مردم با قوانین عمل کنند. گاهی اوقات از حقوق خود آگاهی داریم اما باور به تحقق آنها نداریم. بنابراین حقوق خود را پیگیری نمیکنیم.
وی با تاکید بر ضرورت تقویت رفتار اعتدال گرایانه گفت: باید مقتدر و معتدل رفتار کنیم و به حقوق افراد توجه کنیم. افراط و تفریط جامعه را دچار خسران میکند و نتیجه آن خشونت،ظلم و قیامهای اجتماعی است. اعتدال یک امر طبیعی و متناسب با حقوق بشر و انسان است.
وی با اشاره به رد صلاحیت برخی از افراد در هیاتهای اجرایی گفت: این افراد مبتنی بر اسناد و مدارک رد صلاحیت شدند. البته ما تلاش میکنیم فعالیت سیاسی را در جامعه تقویت کنیم و در قوانین و مقررات به آن توجه داشتهایم.
رحمانی فضلی با اشاره به مشارکت زنان در عرصه اجتماع گفت: در اعتقادات دینی ما هیچ مانعی برای فعالیت زنان در عرصه اجتماع نیست، در قانون اساسی، فرمایشات حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبری منعی دیده نمیشود اما در برخی از قوانین موضوعه ممکن است تبعیضهایی دیده شود که میتواند در مجلس اصلاح شود.
وی اضافه کرد: زمینههای تاریخی، اجتماعی و فرهنگی در زمینه مشارکت زنان در عرصه اجتماعی نقش دارند. البته از سوی دیگر باید توجه کنیم که تولد احزاب در کشور ناقص الخلقه بوده یا احزاب مانند حزب توده وابسته بودهاند و برخی احزاب نیز در اوایل انقلاب ناآرامیهایی را در جامعه به وجود آوردند. البته اکنون شرایط نسبت به سالهای اول پیروزی انقلاب اسلامی تغییراتی کرده است و تعداد احزاب زیاد شده است.
وی تاکید کرد: ساختار سیاسی و قدرت از جمله مواردی بوده که موجب رشد زنان نشده است و این وضعیت تبدیل به باورهای فرهنگی و اقتصادی شده که برای تغییر آن باید کار کنیم و حتما موفق میشویم.
وی با اشاره به انتخابات آینده گفت: انتخابات پیش رو پیچیده است؛ چرا که شامل انتخابات ریاست جمهوری، شوراهای شهر و روستا و برخی مناطق مجلس میشود و ما برای اجرای آن سه نوع قانون و دهها دستورالعمل را باید مد نظر قرار دهیم.
۲۳ آذر ۱۳۹۵ - ۱۵:۴۳
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]
صفحات پیشنهادی
مولاوردی: باید برای حضور زنان در کشور برنامهریزی شود/ دولت حضور زنان در انتخابات را بررسی میکند
مولاوردی باید برای حضور زنان در کشور برنامهریزی شود دولت حضور زنان در انتخابات را بررسی میکند معاون رییس جمهور در امور بانوان گفت حضور سازنده زنان در تصمیم گیری های کشور باعث میشود تا اعتماد به نفس آنها بالا رود لذا باید برای حضور زنان در کشور برنامه ریزی کرد به گزارش خبرنبرای حضور پررنگتر زنان در انتخابات شوراها فعالیت میکنیم
دبیرکل جمعیت زنان نواندیش مسلمان برای حضور پررنگتر زنان در انتخابات شوراها فعالیت میکنیم نشست خبری فاطمه راکعی دبیرکل و آذر منصوری معاون دبیرکل جمعیت زنان مسلمان نواندیش به منظور بررسی و اعلام برنامه کنگره پیش روی این حزب برگزار شد به گزارش خبرنگار سیاسی ایلنا در این نشست دآیت الله جنتی اسامی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد
آیت الله جنتی اسامی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری را اعلام کرد دبیر شورای نگهبان در نامهای به وزیر کشور اسامی اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات 96 را اعلام کرد به گزارش حوزه مجلس گروه سیاسی باشگاه خبرنگاران جوان دبیر شورای نگهبان در نامهای بهقانون اساسی منع صریحی برای نامزد شدن زنان در انتخابات ریاست جمهوری ندارد
گرجی در همایش سیاستهای کلی ناظر بر انتخابات قانون اساسی منع صریحی برای نامزد شدن زنان در انتخابات ریاست جمهوری ندارد یک حقوقدان گفت یکی از چالشهای نظام انتخاباتی ایران این است که زنان نمیدانند که حق حضور در انتخابات ریاست جمهوری را دارند یا خیر که این مخالف اصل ششم و پنجاه وسیاستهای شهرداری تهران باعث ایجاد نظام طبقاتی شده است/ دولت زمینه حضور همه گروهها در انتخابات شورای شهر را ف
اصغرزاده در گفتوگو با ایلنا سیاستهای شهرداری تهران باعث ایجاد نظام طبقاتی شده است دولت زمینه حضور همه گروهها در انتخابات شورای شهر را فراهم کند یک فعال سیاسی اصلاحطلب گفت شورای شهرتهران در حال حاضر برای سادهترین پروندهها که متعلق به اموال مردم تهران است ناتوان از شفاف سازتایید انتخابات شورای زنان بر عهده هیات بازرسی است/ تمکین میکنیم
مولاوردی در گفتگو با مهر تایید انتخابات شورای زنان بر عهده هیات بازرسی است تمکین میکنیم شناسهٔ خبر 3839481 - یکشنبه ۱۴ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷ ۰۰ جامعه > جوان و خانواده jwplayer display inline-block; معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت در مورد رد یا تایید انتخابات ریاستعیین اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات ریاستجمهوری آینده
سخنگوی شورای نگهبان از انتخاب اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره ریاستجمهوری و میان دورهای مجلس شورای اسلامی خبر داد به گزارش جام جم آنلاین عباسعلی کدخدایی در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد اعضای هیات مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و میالاریجانی: به انتخاب ترامپ نه نگاه منفی داریم،نه مثبت/برنامهای برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ندارم
لاریجانی به انتخاب ترامپ نه نگاه منفی داریم نه مثبت برنامهای برای حضور در انتخابات ریاست جمهوری ندارم رییس مجلس شورای اسلامی گفت در حال حاضر قضاوت کاملی راجع به ترامپ نداریم زیرا وی مباحث مختلفی را در زمان تبلیغات مطرح کرده است و معمولا هم این شعارها در زمان ریاست جمهوریلاریجانی: برنامهای برای حضور در انتخابات ندارم/ قضاوت کاملی در خصوص انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا ن
لاریجانی برنامهای برای حضور در انتخابات ندارم قضاوت کاملی در خصوص انتخاب ترامپ به عنوان رئیس جمهور آمریکا نداریم رییس مجلس شورای اسلامی در گفتوگویی تلویزیونی با شبکه فونیکس چین گفت برخی از مشکلات داخلی ایران ربطی به تحریمها ندارد بلکه به موضوعات بروکراسی و مدیریتی مرتبط استهیات مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری مشخص شد + اسامی
در نامهای به رحمانیفضلی هیات مرکزی نظارت بر انتخابات ریاست جمهوری مشخص شد اسامی دبیر شورای نگهبان در نامهای به وزیر کشور اسامی اعضای هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات دوازدهمین دوره ریاست جمهوری و میان دورهای مجلس را اعلام کرد به گزارش ایلنا متن نامه آیت الله احمد جنتی به عب-
سیاسی
پربازدیدترینها